bir türlü kuramıyorum sp3

insideman

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar windowsun sitesinden sp3 indirdim 316 mb boyutunda hem modemim açık hem kapalı denedim erişim engelledi kurum tamamlanamadı diyo dedim herhalde xp orjinal değil gerçi paylaşımı yapan arkadaş orjinal keyli demişti bu linkte http://www.hackhell.com/showthread.php?t=413833 sonra netten orjinal yapma dosyasını indirdim kurdum test ettim orjinal oldu sp3 kurarken gene aynı hatayı verdi sonra microsoftun sitesinden 366 mb boyutunda İSO olan SP3 indirdim kalıba yazdırdım kurdum aynı hatayı aldım sizin aklınıza gelen sebepler nedir? Ayrıca birkaç gündür uğrasıyorum sp3 olayına girdikten sonra windows açıldığında dos ekranı açılıyor ve kayboluyor bide bu çıktı yardım eder misiniz?

tuneup veya bezeri olarak windows açılış resimlerini değiştiren herhangi bir program kullanıyosan kaldır, yada sistemi direk etkileyecek bir program kurduysan felan tüm ayarları windows orjinal haline getir.

nediyelim i,lik defa böle bi sorunla karşılaşıom ama keisnlikle program filesdeki windows dosyasından bişi silinmiştir başka bi nedeni olamaz diyorum ben yada sp3 eklentiliyse eklentide hatalar vardır veya eksiktir sen normal xp yükle bırak sp3 fln en temizi

Arkadasım bende Service Pack 3 'ü indirdim bendede hata verdi ve gecen Haftasonu gazetesinde okuduguma göre Windows'un sitesi 1,5-2 ayLıgına Bakıma girmis bu ara windows veya Microsoft'tan eklenti veya pack indirmeyin :goz:

Geri