Bir Türk Vatandaşının Günlüğü :)

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Arattım Çıkmadı bşi Umarım Werilmemiştirr !!!

Vakitlerden sabahtır, lakin seher değil, kuşluk.
Uyanılır,
Gözler açılıp besmeleyle tavana bakılır. Çok şükür tavan olması gereken yerdedir. Deprem falan olmamıştır.
Kalkılır.
Etrafa şöyle bir göz atılır, çok şükür eve hırsız takımından giren çıkan olmamıştır. Camdan dışarı bakılır, şükür kapıdaki arabaları sel almamıştır.
Banyoya gidilir, çok şükür sular akmaktadır. Mutfağa dalınır,
“bir yumurtayı sütle çalkarım,
Kızarmış ekmek, biraz da peynir,
Aman efendim ne güzel yenir…”
mısraları çok uzaklarda kalmıştır, iki lokma bir şeyler atıştırılır.
Sokağa fırlanır. Oh, çok şükür sokaktaki köpeklerin sayısı azalmamıştır, bu sabahta sağlardır. İşe doğru yollanılır. Kazasız belasız, belasız işyerine varıldığına şükredilir. “çok şükür bir işim var” diye paspas öpülüp yalanır, mesaiye başlanır.
Arkadaşlarla şakalaşılır, gazetelere bakılır, arka sayfadaki don paça güzele takılıp kalınır, bulmaca çözülür, dedikodu yapılır, memleketin durumu gözden geçirilip yöneticilerin kulakları çınlatılır, akşamki maçın hakemi hırpalanır, çaylar kahveler içilir, fallar bakılır.. mesai tamamlanır. Çıkışta ele bir çıkış belgesi sıkıştırılmadığına şükredilir. Sabahki işlem tekrarlanır, paspas öpülüp yalanır…
Dönüş yoluna çıkılır… çok şükür, çarpışmadan, ezilmeden, vurulmadan, kapkaççıya kaptırmadan eve varılır. Evin yerinde durduğuna şükredilir, kontaktan yangın falan çıkmamıştır.
Televizyon açılır. Oh oh çok şükür başbakanımız yıkılmamış ayaktadır. Çok şükür borsayla dolar insanı köprüden attıracak kadar inip çıkmamıştır. Şükür Reha Muhtar yayındadır, memleketi saran tacizci, üfürükçüler bir bir yakalanmaktadır.
Yemeğe oturulur.
Yemekten kalkılır.
Karnın doyduğuna şükredilir. Bir şişkinlik duyulur, soda içilir. Tekrar televizyon karşısına oturulur. Gülben Ergen’le Hülya Avşar’ın varlığına şükredilir. Çok şükür Mehmet Ali de vardır. Haftanın rüküşüne bakılır.
Çok şükür elektirikler hiç kesilmemiştir. Kalkılır, yatak odasına gidilir, yatılır.
Uyku kaçmıştır.
Tavana bakılır, acil serviste, nezarethanede, karakolda falan olmadığına şükredilir.
Çok şükür bugünde geçmiştir. Yarına Allah kerimdir.
“nelere şükrettiğimi duyan olsa bana yalnızca ağzıyla gülmez” demek akla bile gelmez.
Gözler kapanır.
Çok şükür…

:) :sigara: :)

nedense ben gülemedim...dramlardan dolayi herhalde...slmetle kuruntu

deecay' Alıntı:
“nelere şükrettiğimi duyan olsa bana yalnızca ağzıyla gülmez” demek akla bile gelmez.
Gözler kapanır.
Çok şükür…

:) :sigara: :)
abi burası güzeldi ellerine sağlık

güleriz ağlanacak halimize eyvallah dostum

güzeldi tabii ebnim gibi mizah açısından bakarsan.Arkadaşlar gibi karamsar olursam sinir bile olabilirdim.Eline sağlık

Geri