bir türk eşini neden aldatır???

sonucta erkekte erkekle aldatmıo ki kadınla aldatıo yanı oranlar %50 %50 :p ;)

eee...tespit konusunda pek aynı fikirde değilim....şimdi bi adam var...ve onun karısı,,yada sevgilisi,,yada ciddi bi ilişkisi olan bi kadın.....ve sonra ikinci bi kadın var...bu erkeğimizin kaçamak yaptığı 2. kadın yani....

...eğer bu ikinci kadının ilk kadından bi haberi yoksa...o aldatmış sayılmazki...aldatma olayına kurban gitmiştir sadece....

tamam o zaman butun kadınlarla beraber aynı anda olsun aldatma olmaz o zaman :p

...aldatmayı yapan erkek olur bu durumda diyorum bende.....iyide...kaçamak yaptığı kadının,,başka bi erkekle birlikte olduğunu varsayarsak tabiki haklısın....da...anlayamadım ben demek istediğini açıkcası ya????

...e ikinci kadın...boşta ise...yani yoksa başka bi erkek arkadaşı..ve ilişkiye girdiği bu erkeğin,,daha önce başlamış olan ve hala devam eden bi ilişkisi olduğunu bilmiyosa....niye o aldatmış olsun ki....sonuçta aldatan erkek olur bu durumda...

...yaw o değil...konuyu erkek kadın diye bölmeyelim diyorum ben hala...bi şahsın aldatma aldatılma meselesi bu....

...abi nerden açıldı bu aldatma mevzuu yaw...pekde bi çetrefilli mübarek...

мεяvεм' Alıntı:
şu erkeklerin cevaplarını okudumda yazık vall yazık verilen cevaplara bak ben eşimi elde ettikten sonra başka bir kadına yan bakmasını sağlayacak hiçbirşey yapmasam dahi yapar erkek milleti al birini vur ötekine doyumsuzlar anam
bazılarımız için doyumsuz olduğumuz doğru:) ama genelleme yaparken biraz daha dikkat etmelisin her erkek düşündüğü gibi değil.erkek aldatıyorsa bunun nedenini birazda bayanlar kendilerinde aramalı:Sopa

Erkek derken neden TÜRK erkeklerini baz aldıgını anlayamadım ama neyse,aldatmak sadece Türk erkeklerine özgü bi davranış değil,kaldıki zaten aldatmak şerefsizliktir ama bunu yapan sadece erkekler değil...Erkeklere yüklemek yerine kadınlarında aldattığını kabul etmeniz lazım...

aldatmak göreceli sadece beraber olmak değildir bence

benim en sevmediğim şey de kadınlar dışarı cıkacakları zaman afet oluyorlar ama eve girdiklerinde ilk yaptıkları olay makyajlarını temizlemek ve paspal kıyafetler giymek..dışarı cıkınca bakarsak kadınların hepsinde makyaj var bu olay dısarıdakilere kendini göstermektir..yani biraz da ego tatmini-karsı cins bana baksın ben mutlu oluyorum mantıgı..islam alimlerine soruldugunda dedikleri aynen şöyle:
evinizde süsleniniz makyajı kocanıza yapınız...diye devam ediyor..
ama bu tam tersi oluyor kadın evde salaş dısarıda mükemmel..böyle olunca da erkek dısardaki kadınları begenmeye ve zamanla da dısarıya kayıyor..konuyla ilgili yazıda 3 erkegin verdiği cevapları okudum..bazı cevaplar serefsizlikten de daha serefsizce..adam seks düşkünüymüş ondan dolayı aldatıyor.:mad:

benim demek istediğim kadın heryerde güzel olabilir ama evinde daha güzel olmalı ve bunun için çaba sarfetmeli,amacı sadece kocasına güzel görünmek olmalı..ama bu erkek için de gecerlidir yazdıklarım yanlıs anlasılmasın..erkek de dısarıdaki kadınlara afedersiniz yavsamamalı..bazen görüyorum adam dısarıda bi kadınla diyologa gireceği zaman ayılıgından eser kalmıyor bi anda kibar bi centilmen oluyor ama eve girdiği andan itibaren ayılıga devam..bu da kadının içindeki kendisini kocasına begendirmesini şevkini kırıyor..iki taraflı saygı olmalıdır olmazsa kadın da erkek de aldatır

lazish iiiiiiii konuşmuş katılıyoruuum(1.msjına)

KaranLık' Alıntı:
aldatmak göreceli sadece beraber olmak değildir bence

ay canını yiyim senin işte budur kardeşim

Bilim adamları erkekteki çapkınlık genini ve iptal edilme yöntemini bulmuşlar.ama uygulamıyorlar.çünkü uygulandığında tüm lüks eşya mağazaları,kuaförler,lüks oteller,lüks konfeksiyonlar,ziynet eşyası satanlar yani lüks olan ve bu amaca hizmet eden ne kadar ekonomik faaliyet varsa hepsinin iflas edeceğini ve bunun dünyada bir ekonomik çöküşe neden olacağını düşünmüşler!
Yani kısaca Allah'ın takdirine karışmayacaksın kardeşim!böyle gelmiş böyle gider diyeceksin!bilim adamları bile karışmamış yani

Geri