bir türk eşini neden aldatır???

мєяωєм

New member
Reaction score
0
Bir Türk eşini niye aldatır?

Aldatan çok boşanan yok

Türkiye'de eşlerini aldatan kişiler üzerinde yapılan araştırmadan ilginç sonuçlar çıktı.

Araştırmalara göre kadın aşk, erkek cazibe için aldatıyor. Türkiye’de de durum garip: Aldatan çoğalıyor ama kimse boşanmıyor.

İngiltere’de yeni bitirilen tamamen bilimsel bir araştırma, erkek ve kadınların eşlerini aldatmalarıyla ilgili son eğilimleri ortaya çıkardı.

Araştırmanın en temel sonucu, kadınların ‘aşık oldukları için’, erkeklerinse ‘karşı cinsin cazibesine kapıldıkları için’ aldatıyor olmaları. Sonuçlara göre, erkeklerin yüzde 44’ü karşı cinsin fiziksel cazibesine kapılıyor. Kadınlarda ise ‘aldatma sebebi’, yüzde 50’ye yakın oranla ‘aşk’. Kadınların diğer ağırlıklı ‘aldatma sebepleri’ de evliliklerindeki umutsuzluk ve mutsuzluk. Aynı araştırmanın ikinci temel sonucu da, aldatma olayının ‘sevgililer’ arasında daha çok yaşanması. Çünkü araştırmaya göre evli çiftlerde yaklaşık yüzde 21 olan ‘eşini aldatma oranı’, beraber yaşayan sevgililerde yüzde 51’e çıkıyor.

KadınVizyon : Neden Aldatıyorsunuz?

Ahmet : Hem yakışıklı görünüyorum hem de kadınların beğendiği başka özelliklerim var. Karımı çok seviyorum, o da benimle ilgili özellikleri seviyor ama o zaten elimin altında. Bazen kendimi güçlü hissettirecek şeyler istiyorum. İşte o zaman yeni bir kadın buna cevap olabiliyor.

Kamuran : Karım yaptığım her şeyde bir hata bulur. Onun gözünde her zaman uygunsuz şeyler yapan birisiyim. Bu nedenle de beni cazip, ilginç, akıllı ve komik bulan kadınlar gördüğüm zaman dayanamıyorum. Kendimi o zaman yeniden doğmuş gibi hissediyorum.

Selim : Kendimi yakışıklı buluyorum ve birisi benimle ilgilendiğinde çok mutlu oluyorum. O zaman kendimi, kısa bir süre bile olsa dünyanın en hoş ve başarılı erkeği gibi görüyorum. Beni aldatmadığı sürece karımdan ayrılmayı da düşünmem..

KadınVizyon : Karınız aldatıldığını biliyor mu sizce?

Ahmet : Sanmam. Bu konudan hiç söz açmadı.

Kamuran : Umurumda değil. Hatta bazen bilse iyi olurdu diye de düşünüyorum. Belki evliliğimize ne yaptığını değerlendirirdi.

Selim : Son derece temkinliyim.Tespit etmesine imkan yok.

KadınVizyon : Peki başka şekilde soralım. Eşinizi aldatmanız için, sizce neyi eksik ya da yanlış yapıyor?

Kamuran : Benimle hiç ilgilenmiyor. Bu nedenle başka bir kadın benimle ilgilendiğinde büyük bir heyecan duyuyorum. Belki bu ego’mla ilgili diyeceksiniz. Belki yeterince sevgi görememekle ilgili. Ben aslında sadece sevilmek ve okşanmak istiyorum.

Ahmet : Eşim devamlı görünüşünden şikayet eder. Vücudunu beğenmediğinden söz eder. Ondan sonra da ona dokunmamı bekliyor. Aslında kilosu benim açımdan sorun değil ama bu kadar çok şikayet ettiği zaman ben de rahatsız oluyorum. Seksten zevk almadığını düşünüyorum ama bu benim kabahatim değil.

Selim : Bence iletişim ve macera bir evliliğin en önemli kavramları. Ama benim karım sürekli depresyonda. Ya işi nedeniyle, ya arkadaşları ya annesi ya da çocuklar. Üstelik seks açısından da çok tutucu. Yeni şeyler denemek ya da fantezilerime cevap vermekten çok uzak. Diyelim ki ben çok heyecanlanmışım, bir de bakıyorum bana donuk bakışlarla bakıyor. O zaman ben de dışarılarda bir yerlerde arıyorum bu heyecanı.

KadınVizyon : Peki, bu şikayetler olmasaydı.. yine de aldatır mıydınız?

Selim : Bence aldatmak işin olmazsa olmazı. Daha önceki ilişkilerimde de hep bir yerlerde aldatan kişi oldum. Bunun heyecanı beni ayakta tutuyor.

Kamuran : Benim için seks çok önemli. Eğer karımdan yeterli ilgi ve sevgiyi görseydim, aldatmazdım.

Ahmet : Eskiden ona aşıktım. O dönem boyunca hiç aldatmadım. Şimdi ayrılamıyorum çünkü çocuklar var ama bana artık heyecan vermiyor. Ben bu heyecanı arıyorum. Belki de evlilik fikri yanlış bir fikir. Evli olmak demek tapulu olmak anlamına geliyor sanırım.

İşte, aldatan 3 farklı erkek ve düşünceleri. Size bir şey kattı mı bilmiyoruz ama eğer aldatma yaşadınız ve eşinizin hatalı olduğunu düşünüyorsanız, ileride yaşayabileceğiniz kızgınlık, depresyon ya da acı duygularına karşı önleminizi almalısınız. Hatta bu bir ayrılık da olsa..

bence aldatmak hele ki hytnı paylaştığın bi kişiye yapılabilecek en büyük şerefsizliktir..!

şu erkeklerin cevaplarını okudumda yazık vall yazık verilen cevaplara bak ben eşimi elde ettikten sonra başka bir kadına yan bakmasını sağlayacak hiçbirşey yapmasam dahi yapar erkek milleti al birini vur ötekine doyumsuzlar anam

мεяvεм' Alıntı:
şu erkeklerin cevaplarını okudumda yazık vall yazık verilen cevaplara bak ben eşimi elde ettikten sonra başka bir kadına yan bakmasını sağlayacak hiçbirşey yapmasam dahi yapar erkek milleti al birini vur ötekine doyumsuzlar anam

1. si her erkek aynı değildir.

2. si eğer elinde tutmayı beceremiyorsan hatayı birazda kendinde araman gerekir

3. sü evlendikten sonra kadınlar kendilerine iyi bakmıyorlar.Erkekte bazen başka heyecenlar yaşamak istiyor.

4. ve sonuncusu aldatmak her zaman adiliğin son rahlesidir.

o zaman evlenmeyeceksin kardeşimm kim zorluyo seni evlende eşini aldat diye

"erkek milleti al birini vur ötekine doyumsuzlar anam"
yapma ya bu kdr kötü düşünme bence
bence iilik kötülük oranı %50-%50 dir
ve normal bi kızın kötülerle iyileri ayırt edebilmesi gerekir...
yoksa....:(

Aldatmak sadece erkeklere has birşey değildir
Bunu bayanlarda yapıyor hatta eşini aldatan bayan sayısı erkeklerden daha fazla olduğu söyleniyor fakat erkek eşini aldattımı çok büyük birşey yapmış gibi heryerde anlatıyor.bayanlar ise toplum tarafından tepki alacağını bildiği için sadece en yakın arkadaşına anlatıyor
Aldatmanın her türlüsü iğrenç.ister kadın olsun ister erkek aldatmak onursuzluktur.
En önemlisi aldatmak zinaya girer ve çok büyük bir günahtır...
Konudan biraz çıktım ama kusura bakmayın artık: )

LaZiSH' Alıntı:
"erkek milleti al birini vur ötekine doyumsuzlar anam"
yapma ya bu kdr kötü düşünme bence
bence iilik kötülük oranı %50-%50 dir
ve normal bi kızın kötülerle iyileri ayırt edebilmesi gerekir...
yoksa....:(

ya tamam aldatan kadında var ama bunu %50 %50 ayıramazsınız benim sinirlendiğim osirisin

3. sü evlendikten sonra kadınlar kendilerine iyi bakmıyorlar.Erkekte bazen başka heyecenlar yaşamak istiyor.

şu lafı beni çileden çıkardı madem heyecan istiyorsun evlenmeyeceksin kardeşim

bu arada evet doyumsuzsunuz bir tane ile yetinmeyi bilmiyorsunuz elinizde hep yedek bulundurmak hoşunuza gidiyo birinin hoşuna gitmek sizin yağlarınızı eritiyo evliliğnine sahip çıkamayacak dereceye gelen erkekler var bunlara yüzde verecek olursak %95 i böyle ya yakalanırlar yada boşanırlar yada tekmeyi bi taraflarına basılırlar

ya evLendıqınız kisiden ßekLedıqınız ßazı SeyLeri aLamayınca aLDatmaya yoneLir in$an.ßen doqaL kar$ıLıyOrum.Eqer ßır Erkek aLdatıyOr$a ßiLin ki kadında Sorun Vardır.Diye dusunuyOrm ; )

мεяvεм' Alıntı:
ya tamam aldatan kadında var ama bunu %50 %50 ayıramazsınız benim sinirlendiğim osirisin

şu lafı beni çileden çıkardı madem heyecan istiyorsun evlenmeyeceksin kardeşim

bu arada evet doyumsuzsunuz bir tane ile yetinmeyi bilmiyorsunuz elinizde hep yedek bulundurmak hoşunuza gidiyo birinin hoşuna gitmek sizin yağlarınızı eritiyo evliliğnine sahip çıkamayacak dereceye gelen erkekler var bunlara yüzde verecek olursak %95 i böyle ya yakalanırlar yada boşanırlar yada tekmeyi bi taraflarına basılırlar

Mervecim çok genelleme yapıyorsun her erkek aynı değil artık anla.Sahip çıkamazsan yanındakine uçar gider.Ben genelleme yapmadım bazı durumlardan söz ettim sinirlenmene gerek yok alınma üzerine.

Hem sen üzülme ben evlenirim karımıda asla aldatmam :D

Tüm erkekler doyumsuzdur önermen doğrudur.Fırsat varsa 2. sini elde etmeye çalıştıkları da doğrudur ama eş olanın yapması gereken kocasını kendine bağlamak etrafı görmesine engel olmaktır aynı zamanda.%95 gibi kesin bir rakam vermişsin bu da büyük bir hata o kadar çok olsaydı ülkemizde evli insan kalmazdı ya da huzurlu evlilik diye birşey olmazdı:D

Beğenilmek güzel şeydir şimdi düşün 3-5 kişi seni beğense hepsi ayrı ayrı peşinde koşsa sende kendini bir nimet zannetmezmisin herkes öyle zanneder. :D

Aman gözünü seveyim sakın keni üzerine alınma ben örnek verdim :D

bu kızların erkeklerle alıp weremedıgı bı sey war ama cözerler yakında umarım falla sorun var ...

Peki bişi socam ben:

Neden erkek aldatınca hoş yada olağan karşılanırken kadın aldatınca kıyamet kopuyor?? (Yani belki kadın da doyumsuz ya da kocası artık saçına başına özen göstermio:D:D:D)

....erkek aldatınca hoş karşılayanlar yanlızca biz erkekler....kadın aldatıncada siz kadınlar hoş karşılıyonuz...kadın aldatsa aşk için aldatır diyerek,,işin romantizmine vurarak suçu hafifletmeye çalışmak da nedir....

...geçen gün bi film izledim..ve senaryoyu yazanı tebrik ettim en içten bi şekilde....kadın erkeği aldatıyodu...ve özür dilerken dediği lafa bakın..bu aldatmak sayılmaz kii.sadece sex yaptık o kadar...

...bütün günahları erkekler işler zihniyetinden kurtulun ya...aldatmanın sığınılcak bi tarafı asla olamaz...

...yok kadın kendine bakmıyomuşşş..yada ne biliimm..kocasının dışında birine aşık olduğu için aldatırmış kadın...

...aldatmak...aldatmaktır...hafifletici nedeni olamaz.....partnerinden memnun olmayan...bi zahmet ilişkisini bitirsin ya....

R_a_B_i_A' Alıntı:
Peki bişi socam ben:

Neden erkek aldatınca hoş yada olağan karşılanırken kadın aldatınca kıyamet kopuyor?? (Yani belki kadın da doyumsuz ya da kocası artık saçına başına özen göstermio:D:D:D)

Bunun istatistikleri olmadığı için kesin birşey söyleyemeyiz sanırım, ama öyle oluyorsa kadına haksızlık yapılıyor :sigara:

...hoş aldatmakta...tam olarak hangi andan itibaren aldatmak oluyo,,oda bi muamma...

ilginç bir yazi ve derleme düşünmek lazım

Ben kadınların aldatmasını kesinlikle hoş karşılamıyorum çünkü aldatmak aldatmaktır ama bazılarına soruluyo karınız sizi aldatsa nolur die vururum diolar :D:D
Bi de aşk için bile aldatılmaz bence insan tek kişiyi sewmelidir.. Kocasını yada karısını sewmiosa da ayrılablr yani birçok çözüm üretilebilir...

...evet ...e ayni fikirdeyiz....tek anlaşamadığımız konu...hala kesin bi istatistiksel sonuçlar varmış gibi elinde peşin hükümlü davranıyo olman...

...tamam,,erkek aldattığı zaman hoş karşılayan erkekler,,aldatılmayı anlayışla karşılayamıyo....

...ama bunun tam terside geçerli...

...sorun kişisel yani...bence en azından..tutupta türk erkekleri aldatır diye bi genellemeye hiç gerek yok...aynı anlayışsızlığa sahip kadınların sayısıda azımsanmıyacak kadar fazla....

....bu yüzden konu başlığının...insanlar neden aldatır olarak değiştirilmesi taraftarıyım....

Geri