Bir Street Fighter Nostaljisi !!

vay beee bende az oynamadım bu oyunu karşıma çıksanız hepinizi alt ederdim :D

yaw :hhmanD Atari saLonunda Kücükken az oynamadim ßu oyunu :hhmanD Simdi o haLim gözümün önüne geLiyorda Kendi kendime güLüyorum jetonuna oynardim ozamanLardan kaLMIŞ ßu Kumar sevdaSI :hhmanD

Not: Kumar iyi degiLdir :goz:

Dhalsım kankamda burdaymı$ :D

E güzel...=)..Enteresan olmuş...Ancak ben Guile'nin alexbuu değilde voice boom dedini sanıyordum..Ses bombası gibim bişey yani..=)....NEyse eline sağlık..;)

Az mı oynardık?
Ne günlerdi ßea :]

:( duygulandım bak şimdi .....
o zamanlar bizim eve yakın olan 2 tane atari salonu vardı . Yakın olanının sahibiyle kavga ettiğimden orya değilde biraz daha uzak olanına giderdim sırf bu oyun için.

Ha birde jeton yutma olayı vardı beni deli eden .... atardım yutardı atardım yutardı jeton atılan yere vuruncada atari sahibi deli olurdu...

12 de okuldan çıkıp akşam saat 9 da dövüle dövüle eve götürüldüğümü hatırlıyorum.sebeplerden biride bu oyundur :hhmanD

Arkadaşlar fazla söze gerek yok çünkü ben hala oynuyorum hagar(final fight) ve street fighterı.Daha önce ekledim foruma.Ama çok isteyen varsa birdaha ekleyeyim.Orjinal,renkli ve sesli.varmı isteyen benim gibim eski nesil?

chun_lı denen hatun benı bı gun bı dovmustu varya :):)
lanet ettım o gun:D

emegıne saglık.

Mortal combat (ultimate)(1)(2) , Street figther , metal slug , Cowboy ,Snow bros,King of fighters =) çocukklugumuzun ateri salonlarında geçmesini sağlayan mükemmel oyunlar.

Arkadaşlar fazla söze gerek yok çünkü ben hala oynuyorum hagar(final fight) ve street fighterı.Daha önce ekledim foruma.Ama çok isteyen varsa birdaha ekleyeyim.Orjinal,renkli ve sesli.varmı isteyen benim gibim eski nesil?

Yok dayı harbiden b.ku çıkıyo pcde oynanmıyo meret illa bi salonda bi makinanın başında olmak gerekiiyo
Neyd lam o günler sigara içmek serbestse hele bide oynadığın salonda değme keyfine

Yok dayı harbiden b.ku çıkıyo pcde oynanmıyo meret illa bi salonda bi makinanın başında olmak gerekiiyo
Neyd lam o günler sigara içmek serbestse hele bide oynadığın salonda değme keyfine

salondaki milletten haraç kesip jeton alan bir tip görüyorum sanki karşımda:durdurun

95-96lı yıllarda ben daha ilk okul 3-4 gidiyordum ozamanlar küçükleri almazlardı bazende biz cesaret edemezdik çünkü bizim oralar kenar semtlerdi ve buralarada her telden insanlar gelirdi
oralara ilk defa gitmek için mutlaka bilen biriyle gidersiniz işte ilk kez 4.sınııfın yaz tatilinde mahalleden mustafa diye bende 4 yaş büyük biriyle gitniştik o günden sonra sf2 ,hagar, sinow,kowboy bide mustafa diye br oyun vardı bu oyunlar hakkında olsun atari salonları hakkında ordaki insan tipler,i hakkında 6ciltlik bi eser yazabilirim

ken'in bizlerin kepkep diye tabir ettigimiz zamanında yapıldıgı zaman rakibe kan kusturan bi hareketi vardı

Geri