Bir Sorum Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ehny

New member
Reaction score
0
mahallemiz kafesinde bu siteye abartmasız 2 dakikada girilmesine rağmen evdeki bilgisayarımda (750 mhz:) ) en geç 10 saniyede açıyor. Bunun sebebi evde mozilla kullanmam mı yoksa başka bir sebep mi ?? ha bide şu durum var çoğu arkadaşımda hh en az 30 saniyede bazen hiç açılmıyor.Bendede öle bi sorun oluyor ama arasıra .. Bi ayar çekmek lazım mı??:hhter

Bağlantı Hızları Farklı Olabilir
Firefox Kullanıyorum ie den çok daha iyi tawsiye ederim...

biraz önce 5 dk bir sorun yaşadım ( ama çalışma var sanırım )

Normalde HH inanılmaz hızlı.

gerçekden sitede gezmekten zevk alır hale geldim :)

Ben Genelde Evde Giriyorum Ama Cafede Giriyorum Orada Azıcık Yavaş.. Baglantı.. Cafede Az Geliyor...Fazla Makina Olmasındadır..

İnternet cafede tek bağlantıdan birçok pc bağlanıyor bu etkili olabilir. Firefoxun da hız kattığı bi gerçek. Bunun dışında bazı iplere bazı zamanlarda sunucu geç cevap verebiliyor. Geçici bir durumdur. Genel anlamda baktığınızda birçok forumdan kat kat hızlı. (1000-50.000 üyeli forumlar zaten hızlı ;=) onlarla kıyaslamayın). Bir de heralde enaz reklam bizim sitede var. Buna rağmen en çok şikayet edilen konulardan biriydi.

Mahallenizde ki cafede aynı bağlantıyı kullanan en 10 bilgisayar vardır o yüzden yavaştır orda.. Evde de tek kullanıyorsa eğer o yüzden hızlıdır.

Benim pc de tam tersi :D Cafede hızlı evde yavaş.

Aynı şeyleri söyleyip duruyoruz ;=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri