Bir sevgili nası cimbomlu yapılır?? (+18)

Ancak bi galatasaraylının yapabileceği bi terbiyesizlik..Her yeri tribün sanmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz çok merak ediyorum. . .

kardeş çok ayıp ettin +18 muhabbet ama böylesi çok aştı seni kınıyorum ama komiktii

ayıp ayıp utanmalısın yazdıgın şeyden dolayı burda fenerbahçeli insanların oldugunu hiç mi düşünemiyorsun aynısını biz size söylesek ne derdin böyle insanları görünce forum sitesinden soguyoruz ya daha başka bi şey demeye gerek yok yani:mad::mad:

Kızma birader amaç geyik zaten

ayıp ayıp utanmalısın yazdıgın şeyden dolayı burda fenerbahçeli insanların oldugunu hiç mi düşünemiyorsun aynısını biz size söylesek ne derdin böyle insanları görünce forum sitesinden soguyoruz ya daha başka bi şey demeye gerek yok yani:mad::mad:

dostum haklısında + 18 bölümündesin bence biraz sen dikkat et burda herşey hakkında fıkaralar var doktorlar lazlar kasaplar falan filan ne yane herkes ayaklanırsa ne olacak saçalamaıyn lütfen ya biraz bazı şelerden keyif alamyı ve tarafsız düşünmeyi öğrenin... tamm yapılanda hoş bişe değil ama dedik ya +18 istemiosan girmezsin....:goz::goz::goz:

harika eleştiriler yersiz sen takma fenerlileri zeka larını çalıştırıp onlarda espiri bulsunlar demi yaanniiii

hem biz cimbomlular eğitim düzeyimiz yüksek oldugu için böyle şeyler yaparız sağda solda adam bıçaklayıp gezenlerden değiliz yaneeee

bırak bu lafları leeds united olayları hiç unutulmadı özellikle avrupalılar taradından

Bunun orjinaLinde adam Fenerli hatun cimbomlu camaşır giyiyo ve oLayLar geLişio :)

arkadaşlar bence bir espiriyi abartmamak lazım :) yani bende derim ki bir cimbomluyu da aynı taktikle bjkli yapabilirim :D uzatmayalım espiri ile devam edelim kızmanın alemi yok

Bencede süper olmuş arkadaşlar boş muhabbet yapmayın emeğe saygı please..

aynen cok mükemmel bir fıkra eline sağlık koptum :D:D:D

ben sana daha komik bişey deyim bu fıkra esas cinconlulara yapıldı hatta ilk defa gazete de çıktı bu her yerde gs ye koydugumuz için mantıklı oluyordu bunun tersini yazmış ilk açan konuyu o da çok iyi biliyor bu fıkranın ilk adamı s.s. fenerli yaparlar oldugunu

harika eleştiriler yersiz sen takma fenerlileri zeka larını çalıştırıp onlarda espiri bulsunlar demi yaanniiii

hem biz cimbomlular eğitim düzeyimiz yüksek oldugu için böyle şeyler yaparız sağda solda adam bıçaklayıp gezenlerden değiliz yaneeee

e be cahil bu fıkra zaten size yapıldı ilk olarak çalmış buraya koymuş utanmadan şimdi bu laflarını kendinize demiş oldun eğitim düzeyiniz o kadar az ki anca size yapılan fıkrayı alıp aynısını bize yapmaya çalışıyosunuz ama tabi olmuyor normal olarak

Hayatınız Üçkağıtla Geçiyor Hala Devam eDiyorsunuz Bu Fıkranın Orjinali Tam Tersi Ama Siz Yediremediğiniz için Eskişehir Spora Bile Uyarlarsınız Artık :)

senin gibi gerçekleri bilenler var işte bunlar komedi direk, orjinali gerçekten komik olanı zaten tam tersi hem çalıyolar hemde komik duruma düşüyolar

aynı fıkra diger takımlara da uyarlanabilir.ama biz gs lı kullanıcılara hakaret olmasın diye koymuyoruz böyle fıkraları foruma.eğer serbestse bizde koyalım...

Konu kapatılacak kadar ağır değil
altı üstü bir fıkra bu kadar üstüne düşmeyin derim...
Ayrıca ikili tartışmaya girenlere yaptırım uygulamak zorunda bırakmayın bizleri

FoFer bizim esas kızdıgımız bu fıkra ilk olarak tam tersi yapıldıgı halde bunu hırsızlık yaparak utanmadan çalarak buraya böyle koymaları esas orjinal olanı gerçekçi gs yi genelde her zaman yendigimiz için yapılmış ayrıca gerçekleri anlatan bi fıkra idi onu tam tersine çevirip yapmaları hiç gerçekçi deil bide büyük eziklik çaldıkları için.

Geri