Bir sevgili nası cimbomlu yapılır?? (+18)

piratex

New member
Reaction score
0
Adamın biri acayip fanatik cimbomluymuş. Sabah maç, akşam maç başka ilgilendiği bişi yok. Karısı bundan memnun değil tabii ki. Gitmiş bi psikoloğa anlatmış derdini. Demiş: "benim kocam benle hiç beraber olmuyo, yatak ta da hiç ilgilenmiyo" falan. psikolog buna fenerbahçeli bi iç çamaşırı almasını ve yatağa onla girmesini söylemiş. Kadın ilk geceden işe koyulmuş tabi. adam da sen misin fenerli don giyen diye bunu bi güzel mikmiş. sabahlara kadar her gece her gece, kadın yorulmuş artık. gitmiş yine psikoloğa durumu anlatmış. adam da şimdi ikinci aşamaya geçiyoruz deyip, ona cimbomlu bi iç çamaşırı almasını sölemiş. kadın almış çamaşırı girmiş gece yatağa. kocası vaziyeti görünce şöyle demiş: "işte adamı böyle s.ke s.ke cimbomlu yaparlar"

ayıp ayıp utanmalısın yazdıgın şeyden dolayı burda fenerbahçeli insanların oldugunu hiç mi düşünemiyorsun aynısını biz size söylesek ne derdin böyle insanları görünce forum sitesinden soguyoruz ya daha başka bi şey demeye gerek yok yani:mad::mad:

ayıp ayıp utanmalısın yazdıgın şeyden dolayı burda fenerbahçeli insanların oldugunu hiç mi düşünemiyorsun aynısını biz size söylesek ne derdin böyle insanları görünce forum sitesinden soguyoruz ya daha başka bi şey demeye gerek yok yani:mad::mad:

bu biraz abes olmuş dediğin doğru crunh

şahane bi espiri ...
eleştiriler yersizdir

bi gsli olarak hoş olmayan bi yazı olmuş bnce nie s.ke s.ke cimbomlu yapıorzki ztn sewe sewe oldular zmnında

Mükemmel yaaa yorumlara bşey demek istemiyorum boş yazmışlar çünkü

harika eleştiriler yersiz sen takma fenerlileri zeka larını çalıştırıp onlarda espiri bulsunlar demi yaanniiii

hem biz cimbomlular eğitim düzeyimiz yüksek oldugu için böyle şeyler yaparız sağda solda adam bıçaklayıp gezenlerden değiliz yaneeee

harika eleştiriler yersiz sen takma fenerlileri zeka larını çalıştırıp onlarda espiri bulsunlar demi yaanniiii

hem biz cimbomlular eğitim düzeyimiz yüksek oldugu için böyle şeyler yaparız sağda solda adam bıçaklayıp gezenlerden değiliz yaneeee

sizin eğitim düzeyinizin ne oldugu açık açık ortada yalnız size o eğitimi verenler insana saygı duymayı ve buna benzer dersleri vermeyi unutmuşlar ne yazıkki

arkadaşım espri bu genelde insanlar yapar güleriz fln yani ayrıca geyik bölümüne girmemeni tavsiye ederim espri kaldıramıyorsan eğer lütfen !

arkadaşım espri bu genelde insanlar yapar güleriz fln yani ayrıca geyik bölümüne girmemeni tavsiye ederim espri kaldıramıyorsan eğer lütfen !

espiri geneldir bende ne az senin kadar biliyorum arkadaşım fenerbahçeli olarak bir galatasaraylının bu şekilde küfürlü espiri yaparsa elbetteki tepkimi gösteririm o zaman bizdemi onlara küfürlü espiri yapalım yani

daha önce duymuştum yinede emeğine sağlık.

ben bunun ters versiyonunu duymuştum. :D
orda zorla fb'li yapılıyordu.

Hayatınız Üçkağıtla Geçiyor Hala Devam eDiyorsunuz Bu Fıkranın Orjinali Tam Tersi Ama Siz Yediremediğiniz için Eskişehir Spora Bile Uyarlarsınız Artık :)

Geri