bir seni sewmeli ..

acın iyice okuyun tüm formu seviyesini görün sonra kalkıp konuşun

canks' Alıntı:
seninmiş gibi teşekkür alıyosunda

yaa cidden ben diorum kimse inanmıo bana, böle arızalar hep beni buluo =S
ayrıca kimin sewiyesinden bahsediosun sen ??

infatuate' Alıntı:

BIrak yenge Ya HErkesi Buluyor Arızalar :D
CEvap verdigine Degmez

infatuate' Alıntı:

beni nie bulmuo ama :( ehuehuehu kendi sewiyesinden bahsedio heralde cnm boşgeç takmaya değmes :)

Aşığım fakat hasretin deli ezelden beri
Bir hadise war kimse bilmiyor
Olmuyor bende deprem olmuyor
Hiçbir şey beni böyle sarsmıyor
BİR SENİN GİBİ... yüreine sağlık..

infatuate' Alıntı:

sana değil infatuate özür dilerim ayrıca bu konuya karıştırmak zorunda kaldıgım için anlaması gereken anlamıştır herhalde şiir cok güzel gercekten emegine saglık

arkadaşım beni yanlış anladın galiba,eğer bişey yazıyosan buraya kime ait olduğunu da yazmalısın ki bilmeyen varsa öğrensin,dinlesin...ayrıca burada seviye muhabbeti yaparak seviyesizlik örneği sergiliyorsunuz,kendilerinden başkasına tahammülü olmayanlardansınız heralde...

kim arıza???

canks' Alıntı:
arkadaşım beni yanlış anladın galiba,eğer bişey yazıyosan buraya kime ait olduğunu da yazmalısın ki bilmeyen varsa öğrensin,dinlesin...ayrıca burada seviye muhabbeti yaparak seviyesizlik örneği sergiliyorsunuz,kendilerinden başkasına tahammülü olmayanlardansınız heralde...

kim arıza???

şu ana kadar 4 msg atmışsın forumda we 4üde benim konuma, gerçekten enteresan ?
kimsin hiç bi fikrim yok ama bence daha fazla uzatma, kendine mantıklı uğraşlar bul, beynini doldur biras ..
ayrıca bu benim konum dilersem yazarım kim olduğunu dilersem yazmam, bu seni ne kadar ilgilendirir ? keyif kaçırmaktan başka işe yaramazsınız sen we senin gibiler ..

Geri