bir receiver alacam yardımcı olurmusnuz?

ustha

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar..yeni bir receiver almak istiyorum ama ileriye dönük olmasınıda istiyorum.. şu an hd destekli receiver alın diyorlar ama ulusal kanalların hangisi orda veya ne zamn geçecekler bilmiyorum..int baktım fazla hd receiverler yok o yüzden de nasıl oldukları hakkında kaliteli bilgilere ulaşamıyorum..bazı arkadaşlar dreambox yada bilmem ne box gibi şeyler söylüyor ne olduklarını da tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..ama ilk tercihim hd receiverler olcak gibi ....yorumlarınızı bekliyorum

Hd kanallar kolay kolay türkiyede fta olmaz
Şu an için aslında hd ye dönük bir şey almak boşuna fazla para vermektir benim düşüncem
Hem öle bir cihaz alacaksın o özellik için en az 2-3 bin ytllik lcd tv alacaksın e onunla birlikte alırsın
Alsan bile hangi kanalları izleyeceksin Türksatta daha bir çok kanal epg yi 5+1 i vs karşılamıyor ki hdye geçsin
Dreambox cardbox curtbox dediklerine gelince rahat bir biçimde şifreli kanallara yönelik izleme olayları olduğundan onu tavsiye ederler çünkü yapılabilecekler çok yönlü yazılımları açık kaynaklı
Mesela farklı uydulardaki yabancı filmleri bu cihaz ile altyazısını intten indirip altyazılı olarak izleme bile var
Tabi bu cihaz internete bağlı olunca bir çok özelliği açığa çıkıyor
Yalnız özelliklerini bulmak biraz uğraştırır

kardeş boşuna HD ye kafa yorma. Al bir Dreambox 500Plus (pahalı gelirse HDBOX 700S öneririm.) istediğini izle.
HD özellikli alman için, evdeki tv hd olması lazım ki lcd veya plazma olur, Anten ucundaki LNB hd yayın özelliklerine uygun olması lazım, İzlicen kanalın HD özelliği olması lazım. bunların hepsi varsa paranda yeteri kadar var demektir, o zaman biraz bekle Dreambox 8000 HD olanı alırsın (pahalı gelirse KATHREIN UFS 910 HD UYDU ALICISI öneririm.)

dostlar tavsiyeniz için teşekkürler..dream box denilen şeyi bazı yerlerden daha duydum.onla ilgili bazı şüphelerim var mesela servis yok gibi (ben ist dışında otuyorum) 2.si ilerde bu dream box denen şeyin yayınlara dvm edeceğini de bilmiyorum.. herhangi bir resmi şeyi yok int sayafası falan da...
next in Next YE 7500CIS HD modali şuan var piyasa da ama 500 $ hd uyumlu plazmam var hani boşa gitmesini de istemiyorum..

dream box hakkında dah ayrıntılı bilgi nasıl bulabilirim..

bu arada dream box ta hd yayınları izleyebilirmiyim??

eywallah ardaşım da dream box ı çok tavsiye eden var ama nasıl bişy olduğunu tam bilmiyorum.. bildiğim,bazı kanalları illegal izlenebildiği ve int bağlı olması dışında fazla bir bilgim yok.çalışma prensibi,kaç çanak lazım olduğu,int bağlanınca kota sorunu yaşanabilirmi ....bunun gibi şeylr ..şimdiden teşekkürler..

arkadaşım bana kalırsa dsmart bir kere para veriyorsun belgesel kanalı spor kanalı herşey var ileride lig maçlarınıda alacaklar benim iki tane çanak bir de goldmaster receiver var ntv den maç bile seyredemiyorum ben çözüyorum onlar tekrar şifre giriyor

dostlar tavsiyeniz için teşekkürler..dream box denilen şeyi bazı yerlerden daha duydum.onla ilgili bazı şüphelerim var mesela servis yok gibi (ben ist dışında otuyorum) 2.si ilerde bu dream box denen şeyin yayınlara dvm edeceğini de bilmiyorum.. herhangi bir resmi şeyi yok int sayafası falan da...
next in Next YE 7500CIS HD modali şuan var piyasa da ama 500 $ hd uyumlu plazmam var hani boşa gitmesini de istemiyorum..

dream box hakkında dah ayrıntılı bilgi nasıl bulabilirim..

bu arada dream box ta hd yayınları izleyebilirmiyim??

arkadaşım Dreambox gelişmiş linux yazılımlı bir uydu cihazı hatta daha fazlasıdır. yukarda saydığınız cihazlarla karşılaştıramazsınız ki arada ram farkı bile uçurumdur. istediğin kadar çanak, uydu, kanal ekleyebilirsin sınır yok. servis için; aldığın yerden garantili ve faturalı alırsan hiçbir problem olmaz. distiribütör bu konuda taviz vermiyo.
resmi sitesi: http://www.dream-multimedia-tv.de/
HD yayınlarını sadece 8000 modelinde izleyebilirsin.

arkaşlar saolun da dm 8000 fiyatı 1900 ytl civarı olacakmışş.. nextin hd si 495 euro civarı..abi neden bu kdar uçuk bunlar fiyatlarının düşme ihtimali nasıll?*

humax5400 ustune makina tanimam:)

guncel yazilimlari ve keylere ulasmak cok kolay oluyor.

Geri