Bir provokasyon da Bahçelievler'de

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce apartmandaki daire kapılarının üst kısmına Arapça "Allah" yazıldı.

102641.jpg

Puslu havayı sevenler piyasaya çıktı. Gerilim oluşturmak istene kriz tacirleri şimdi de Bahçelievler'de sahne aldı. Kimliği belirsiz kişiler apartman kapılarına Allah yazıp kaçtı

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce apartmandaki daire kapılarının üst kısmına Arapça "Allah" yazıldı.

Milliyet'te yer alan habere göre haberine göre, olay Bahçelievler'in Soğanlı Mahallesi Sefakent Siteleri'nde yaşandı. 20 daireli 1. Blok'ta oturan vatandaşlar önceki sabah uyandıklarında dairelerinin kapısının üst kısmına Arapça olarak "Allah" yazısının yazıldığını fark ettiler.

Siyah ve mavi keçeli kalemlerle yazılan yazıların gece yazıldığını anlatan apartman sakinleri, yazıların ne amaçla veya kimler tarafından yazıldığını bilmediklerini söyledi.

Apartmanda 20 daire bulunduğunu anlatan vatandaşlar, söz konusu yazının tüm dairelerin kapısının üst tarafına yazıldığını söyledi.

Başlık çok taraflı!.. Provokasyon olduğunu nerden biliyorsun!..

Fetoş'un öğrencileride olabilir başka bir islam örgütü de olabilir!..

fetoşun talebeleridir..

Asla değil. Bunlar dinle alakası olmayan provokasyon amaçlı eylemler. Yazıyı yazanın daha önce hiç arapça yazı yazmadığı açıkça belli. Arapça yazabilen biri ancak sol elle o kadar kötü yazabilir... (eğer solak ise sağ elle)

Asla değil. Bunlar dinle alakası olmayan provokasyon amaçlı eylemler. Yazıyı yazanın daha önce hiç arapça yazı yazmadığı açıkça belli. Arapça yazabilen biri ancak sol elle o kadar kötü yazabilir... (eğer solak ise sağ elle)

CIA dedektifi işbaşında!..

ayrıca muhafazakar sunucu kumar oynarken yakalandı diye haber çıktığında bi ton yaygara kopardınız gitti,yok bi kişinin yaptığı bütün muhafazakarlara mâl edildi,yok bunlar provakatif eylem cart curt!..

ama bide tam tersinden bakarsanız olaya kimliği belli olmayan birilerinin yaptığı bi eylemi nerden biliyosunuz gerçekten dinci lerin yapmadığınıda direk karşı tarafı suçlar şekilde haber yapıyosunuz!..asıl provokatör burda bu haberi yapanlar ve yayınlayanlardır!..

zaten Uğur Mumcu'yu,Ahmet Taner Kışlalı'yı daha bu degerli insanlar gibi onlarcasını sol görüşlüler öldürdü di mi..gülünç duruma düşmeyin!

bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete

ne kadar huzuru bozmaya çalışan adi insanlar varya

bunun sonu gelmez bole devam eder gıder.

valla size ne diyeyim. gerçekten bunu dincilerin yaptığına inanmış ollmanıza şaşırdım. ben dinci değilim kardeş. ama bunu dincilerin yapmadığını tahmin edecek kadar zekam var..

bunu yapanların provakatör olduğunu düşünelim neyi proveke ediyolar anlamış değilim yaptıkları iş için bir imza bir iz bıraksalar anlıycam ama Allah yazılması herangi bir örgüte bir siyasi birimeme yada başka birşeyemi bağlıda provakatör denildi gerçekten anlamadım ciddi olarak söylüyorum bunu yani siz oraya yazılan Allah kelimesinden ne anlam çıkardınız? bende birşeyler tahmin ediyorum elbette ne amaçla yapıldığı tahmin edilebiliyo ama bi iz olmaması garip yani adamın elbet bi amacı var bunu yaparken ama orda yazanda bi siyasi simgenin işareti vs değil bütük çoğunluğumuzun inançları doğrultusunda en kutsal kelimelerden biri.tabi bunu çıkar amaçlı kullanmak kadar çirkin birşey yok yapılan doğrudur demiyorum ama neyin proveke edilişine tepkiliyiz bilmek istiyorum çok samimi bi şekilde soruyorum yanlış anlaşılmasn =)

Geri