1)Polis:Alkol Var mi?
Sürücü:Abi var ama bana kadar sana veremem(Polis'i güldürerek kacmaya calisanlar bu taktiği kullanirlar ama bence kötü taktik babamin taktikleri daha iyi)
2)Polis:Alkol kullandik mi?
Sürücü:Yok bende Alkol ehliyeti yok araba ehliyeti aldim ondan araba kullaniom.(buda güldürerek kurtulmak isteyen)
3)Polis:Lütfen Alet'e üfleyin.
Sürücü:Memur bey bende nefes yetmezliği var.
4)Polis:Alkollümüsünüz?
Sürücü:Yok abi valla bi tane ictim.Oda arkadas hatrina yoksa ben icmem.(Bunuda her aksam alkol icenler yapar)
5)Polis:Ehliyet Rusat
Sürücü: Oooo abi nasilsin coluk cocuk nasil?(Afallatma yöntemi)
6)Polis:bilmem ne plakali arac cek sağ'a
Sürücü:öyle bir anons'ta 4lü'ler yanar ceker hizli bir sekilde arabadan inilir arabada hasta var memur bey yetismem lazim hastaneye.(Arkadada ayilan bayilan bir şahis.)
7)Polis:Ehliyet'inizi görebilirmiyim?
Sürücü:Aksamda bakmistiniz.
8)Polis:Ruhsat?
Sürücü:Araba 97 model yaa bakmaniza gerek bile yok.(buda arabanin muhanesini yaptirmamis birisi)
9)Polis:Kac tane ictiniz?
Sürücü:Kac tane diyeyim?
Polis:Ne kadar ictiniz.
Sürücü:Kendimi biliyorum.
(Polis ceza kağitlarini cikarir)
Sürücü:O ceza kagitlarinin fiyati nekadar?
Polis:Ruhsatin icine koyun parayi
10)Polis:Alkol Aldik mi?
Sürücü:Ben icmedim hanim icti.
11)Polis:Ehliyetinizi görebilir miyim?
Sürücü
Ehliyetsiz bir cocuk)Babamin isi wardi Ben babam'a sigara almaya diye ciktim abi.
12)Polis:Alet'e üfler misiniz?
Sürücü:Sen üflersen bende üflerim.
13)Polis:Alet'e üfler misiniz?
Sürücü:Ucu pistir onun değiştirin lütfen.
14)İşte bu benim geliştirdiğim bir taktik bir çevirme olduğunda polis kenar'e cek isigini yaktimi sizde kornaya basip selam verin o sırada oda refleks olarak selam veriyor 10 15 saniye düşünüo kim bu acaba diye plakanida almiyor.Eee tabii sizde bu arada yoq olmus oluyorsunuz.
---Sizinde böyle kurtulma yöntemleriniz var ise sizde paylasin hep beraber kurtulalim ceza vermekten.
Sürücü:Abi var ama bana kadar sana veremem(Polis'i güldürerek kacmaya calisanlar bu taktiği kullanirlar ama bence kötü taktik babamin taktikleri daha iyi)
2)Polis:Alkol kullandik mi?
Sürücü:Yok bende Alkol ehliyeti yok araba ehliyeti aldim ondan araba kullaniom.(buda güldürerek kurtulmak isteyen)
3)Polis:Lütfen Alet'e üfleyin.
Sürücü:Memur bey bende nefes yetmezliği var.
4)Polis:Alkollümüsünüz?
Sürücü:Yok abi valla bi tane ictim.Oda arkadas hatrina yoksa ben icmem.(Bunuda her aksam alkol icenler yapar)
5)Polis:Ehliyet Rusat
Sürücü: Oooo abi nasilsin coluk cocuk nasil?(Afallatma yöntemi)
6)Polis:bilmem ne plakali arac cek sağ'a
Sürücü:öyle bir anons'ta 4lü'ler yanar ceker hizli bir sekilde arabadan inilir arabada hasta var memur bey yetismem lazim hastaneye.(Arkadada ayilan bayilan bir şahis.)
7)Polis:Ehliyet'inizi görebilirmiyim?
Sürücü:Aksamda bakmistiniz.
8)Polis:Ruhsat?
Sürücü:Araba 97 model yaa bakmaniza gerek bile yok.(buda arabanin muhanesini yaptirmamis birisi)
9)Polis:Kac tane ictiniz?
Sürücü:Kac tane diyeyim?
Polis:Ne kadar ictiniz.
Sürücü:Kendimi biliyorum.
(Polis ceza kağitlarini cikarir)
Sürücü:O ceza kagitlarinin fiyati nekadar?
Polis:Ruhsatin icine koyun parayi
10)Polis:Alkol Aldik mi?
Sürücü:Ben icmedim hanim icti.
11)Polis:Ehliyetinizi görebilir miyim?
Sürücü
12)Polis:Alet'e üfler misiniz?
Sürücü:Sen üflersen bende üflerim.
13)Polis:Alet'e üfler misiniz?
Sürücü:Ucu pistir onun değiştirin lütfen.
14)İşte bu benim geliştirdiğim bir taktik bir çevirme olduğunda polis kenar'e cek isigini yaktimi sizde kornaya basip selam verin o sırada oda refleks olarak selam veriyor 10 15 saniye düşünüo kim bu acaba diye plakanida almiyor.Eee tabii sizde bu arada yoq olmus oluyorsunuz.
---Sizinde böyle kurtulma yöntemleriniz var ise sizde paylasin hep beraber kurtulalim ceza vermekten.