Bir Mektup Yazdım Da, Şanlı Maziye,Selam Eyledim Şehide, Gaziye... -

64general1

New member
Reaction score
0
Bir Mektup Yazdım Da, Şanlı Maziye,Selam Eyledim Şehide, Gaziye... -

Sevgili Okurlar,
Sayın Yavuz BAL imzası ile bir ileti düşüvermiş postalarımız arasına ...
Seslenivermiş sevgili BAL, şehit atasına ve gazisine, derdini dökmüş sessizce...
Paylaşalım sizler...
" ......
Gözünü sevdiğim atalarım!
Hepinizin mekanı cennet olsun.. Bu kadar güzel sözleri sizlere hangi şartlar söyletti de, sözleriniz bu güne cuk oturuyor ?
Siz de söz çok.. Her konuya uygun bir sözünüz mutlaka var.. Orta Asya’dan bu tarafa gelirken , karşılaştığınız her millete medeniyeti öğretmişsiniz.. Şimdi soyundan utanan bazı cibilliyetsizler bizler barbarmışız filan diyolar ya.. Aldırmayın...

O kadar yol tepmişsiniz...
O kadar savaşa girmişsiniz....
Ee, olacak o kadar !...
Arada bir döl kaçkını olur elbet...

Sizlere, dolayısıyla bizlere barbar diyen cibilliyetsizlerin haricinde mesebi bozuk çok taife var bugün sevgili atalarım !
Hani siz demişsiniz ya, "köpek bile yal yediği çanağa . ıçmaz "diye...
Hah ! Bu cennet yurdumda öyle köpekler türedi ki yal yedikleri çanaklarını lazımlık gibi kullanıyorlar..

Biz de bunlara vatandaş , yurttaş vs vs. diyoruz..
Hatta bunların meclise girmişlerine sayın deyip, bir de milliyetçiliği temsil ettiğini söyleyen partinin lideriyle tokalaştırıyoruz...
İki saat sonra da kahbe mayınlarla torunlarınız uçmağa varıp, yanınıza geliyor...

Nerede Başbuğ ve onu kontrol eden buğlardan ve aksakallardan oluşan kurultay, nerede demokrasi adı verilen sadece Türklerin ezildiği çirkef düzen ?...

Demokrasi ne demek evladım ? Diyecek olursanız sözlükteki karşılığı tam olarak şu:"Halkın egemenliği temeline dayanan yönetim biçimi, el erki, demokratlık." Halk dan kasıt yurdun üstünde yaşayan envai türlü ırka mensup, ama anayasal olarak devlete bağlı olan vatandaşlar toplamı... Bizim ülkede ise halk denilince akla Türk hariç herkes gelir...Valla ben tarihin de şimdiki zamanın da yalancısıyım...

Vaktinde "etraki bi idrak" yani idraksiz, akılsız Türkler denilen , ama her savaşta asker üretim çiftliği olarak görülen torunlarınız, bir tek cumhuriyetin ilk yıllarında millet sayılmış.. Allah Atatürk'ten razı olsun.. O da uçmağa gidince, yine eski tas eski kurna ve de tellak bile aynı... Bu sıralarda başımızda bir pislik var ki sormayın sevgili atalarım..! Adına ayrılıkçı terör örgütü diyorlar ya, aslında bunlar ayrılıkçı değil de ruhları satılmış insanımsılar güruhu...

Mertçe savaşmayı bilmezler...
Mayın denilen bir gevur icadı var, nasıl oluyorsa asfaltlı yollara döşeniyor,
Uzaktan kumandayla da patlatılıyor ki albızın bile aklına gelmez atalarım !
Patlamayla birlikte birkaç Koç Yiğit te yanınıza uçmağa gidiyor ...

Bu ayrılıkçı bölücü çakal enikleri her şeyi kitabına göre oynuyor atalarım...
Çinlilerin bile aklına gelmez oyunları öğrenmişler ama ahde vefayı öğrenememişler.. Bu sıralar burada siyasetçilik oynuyorlar... Seçildiler meclise girdiler... Meclis mi ? Sizin zamanınızdaki kurultayın benzeri... Başbuğ yok ama Başbakan var.. Cumhurbaşkanı var.. Güya bunları biz seçeriz.. seçimlerden sonra da seçilenleri başka ülkelerin bize seçtirdiğine inanırız.. Milletvekillerini paralı olanlardan parti başkanları atar... Partileri devlet besler... Partiler dış ülkelerdeki sivil toplum kuruluşlarından da yardım alırlar...

Aklınız karıştı değil mi atalarım ?
Bizim de karışıyor ama idare ediyoruz işte...
Bu seçim işi bir tuhaflaştı sormayın atalarım..

Mesela ülkenin bölünmez bütünlüğüne yemin edenlerin yarısı, ülkenin bölünmesi için takla atan adamların torunları yada kendileri...
Hani Pe Ka Ka dediydim ya ?...
Demiş miydim ?...
Bunlar bizim sizlerin torunu olduğumuzu unutan embesiller sürüsüdür..

Yıllardır kan emici yarasalar gibi ekonomiyi ve de huzurumuzu yiyip tükettiler...
Ellerinde, dost ve müttefiklerimizden aldıkları silahlarla bizim mehmetçiği arkadan vururlar.
Mafya bunların elindedir, kapkaç bunların elindedir, kadın satıcılığı bunların elindedir, eroin esrar ticareti bunların elindedir, kaçak mazot bunların elinde, yalılar da bunlar oturur, dehrin sefasını bunlar sürer, elektriği bunlar kaçak kullanır, suya para vermezler, ezildik edebiyatın da ise en acılı arabeski bunlar çığırır. Ezildik, bize ayırımcılık yapılıyor, siyasi haklarımız yok derken şimdi meclisteler ve de Şanlı Türk Ordusu'na iftirayı Zafer Bayramında attılar...

PeKaKa ya operasyon yapılmasınmış, ordu kimyasal silah kullanıyormuş filan...
Bunların ağa babaları işgal altındaki komşumuzdan ürüyen insan müsveddeleridir... Onların ipleri de emperyalizmin çekirdeği ABD de.. ABD yi anlıyoruz.. onlar sömürmeyi ilke edinmişler.. Karşılarında hoşt diyecek bir güç yok .. Ya bizde ki kuklalarına hoşt diyecek bir güç yok mu ? Konuyla alakası olmasa da yine sizin bir sözünüzle bitireyim yazımı..

" Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner ... "
Bir mektup yazdım da şanlı maziye,
Selam eyledim şehide, gaziye...

Yavuz BAL
[email protected]
...... "

Geri