bir liselinin inanılmaz itirafları

arkadaşlar bu olaylar şehre göre de değişiyor büyük şehirlerde aşırı bi yozlaşma söz konusu dedelerinin yaşam tarzı gericilik batının pisliği ise ilericilik gibi görünüyor gözlerine şahsen ben küçük anadolu şehirlerinin daha temiz yerler olduğunu düşünüyorum bu tarz olumsuzluklar daha az en azından

Evet iStanbul Çoook Kötü Çoook 9 Yaşinda Hap , Esrar , Sigara içen Tanıdıklar var

Gerçekten kanım dondu bunları okurken.
İnanamıyorum.
Bu kadarmı çöktük abi
Kardeşlerimiz bu kadarmı pisliğin içine batmış.
Yazıklar olsun.....

Ailelerinede, eğitimcilerede, büyüklerinede, toplumada, bizlerede yazıklar olsun....

arkadaşım çok güzel bir konuya değinmişsin teşekkürler.ailenin tutumu çocuğu ile ,ilgilenmesi çok önemli.okul-yaşadığı çevre çocuğun gelişimi için önemli etkenler.aile ve ÖĞRETMEN bu konuda işbirliği yaparak belki olumlu bir gelişme sağlanır.
Gençlerin halleri hiçde iyi gözükmüyor.ALLAH onlara yardım etsin

hocam bende liseye gidiom bizde alkol kullanıoz bizde sıgara ıcıoz bizde ne ortamlar gorduk neler yapan arklar war ama her sey ınsanın kendısıınde bıtıo bız sıgara alkolun otesine gitmedikk bence her şey ben ve benım ysımdakı ınsanlara baglıı Allah ole şeyleri göster mesın kımseye

gerçektende bu gençlik kötüye doğru gidiyor artık ailelerin çocuklarını takip etmeleri gerek yanlışları söyleyip onları yapmamaları gerektiğini aşılamalılar

Allah düşmanımın başına wermesin böle şeyleri yaw :(
Ama kişinin kendisinde bitio çoğu şey mesela benim bi arkım war annesi babası boşanmış ama o kendini dağıtmadı bi yandan annesini bi yandan babasını bi yandan da kardeşini idare etmeye çalışıo we bu olay onu iice olgunlaştırdı hayatı toz pembe olarak diil zorluklarıyla birlikte görüyor. Ama aynı arkmın başka bi arkının da aynı zamanlar anne babası boşandı ama o dağıttı kendini gece yarılarına kadar dışarda, birsürü piercingi war (piercing kötü demiorum yanlış anlaşılmasın önceden piercinge karşıydı), hiç çekinmeden parasını herşeye harcıyor...
Bi de bi arkım war İstanbul'da onun da yaşam tarzını dinleyince bi kaldım ya adam elini sallasa kız gelio hesabı rezillik ben de sewmiom bu hayatı dio ben de dedim sen seçmedin mi die o da dedi ark çewresinden oluyo ya normal bi arkım yokki hepsi benim gibi diye, normal insanların yanına gidince bana zengin züppe diolar diyo.. En son dedim hayatındaki eksik / fazla şey ne dedim o da fazla olan kız eksik olan dost dedi.. Bu ve bunun gibi örnekler çoğaltılabilir...
Yani arkadaşlar;
1. Aile
2.Arkadaş / Okul
3.Çewre gerçekten çooookkk önemli...

hocam bunun zenginlikle ilgisi yok o zengin gibi görünmeye calıodur tiki yanı o yuzden zengin züppe diodurr normal ınsan gıbı hayatını surdurse parası oldugunu cok bellı etmesee oda maddı durumu normal olanlarla takılabılırrr buna emınım yasıyorumm sorun bence arkında senın

Dizilerde, haberlerde, aptal programlarda lisedekilerin halini görüyoruz, insanları bu kadar dinden-ahlaktan-edepten uzaklaştırırsanız sonucda bu olur. Dini geri kafalalılık olarak gören zavallılar bu yapıların mimarlarıdır, Allah hepimizi ıslah etsin....

tirantroll' Alıntı:
hocam bunun zenginlikle ilgisi yok o zengin gibi görünmeye calıodur tiki yanı o yuzden zengin züppe diodurr normal ınsan gıbı hayatını surdurse parası oldugunu cok bellı etmesee oda maddı durumu normal olanlarla takılabılırrr buna emınım yasıyorumm sorun bence arkında senın

Orası öle tabii o da öle davranışlarda bulunmasa öle demezler ama bazıları da zenginlere ön yargılı yaklaşıo ya.. (Mesela ben :D:D)

R_a_B_i_A' Alıntı:
Orası öle tabii o da öle davranışlarda bulunmasa öle demezler ama bazıları da zenginlere ön yargılı yaklaşıo ya.. (Mesela ben :D:D)
bence yanlış davranış on yargılı olmak ha tikilerden bahsedıosan bırlıkte dovelimm ama cok zengin olupta cok delikanlı cok ıyı dost olacak aamlar war

tirantroll' Alıntı:
bence yanlış davranış on yargılı olmak ha tikilerden bahsedıosan bırlıkte dovelimm ama cok zengin olupta cok delikanlı cok ıyı dost olacak adamlar war

Tabiiki öle ben tikilerden bahsediom ama o tikiler yüzünden hepsine ilk başta sanki tiki olabilirmiş gözüyle bakıom işte buna kuzenlerim dahil.. (Harbi sopalık bu tikiler..)

tirantroll' Alıntı:
bence yanlış davranış on yargılı olmak ha tikilerden bahsedıosan bırlıkte dovelimm ama cok zengin olupta cok delikanlı cok ıyı dost olacak aamlar war

hhe bana hiç denk gelmedi, yada yanlış adamlar denk geldi:mad:

Bu işin tabiki zenginlikle alakası yok, gönlü zengin olsun bi adamın, yoksa dünya onun olsa uzak dursun aman, ne hayır gelir.

Uykusuzhergece' Alıntı:
Bu işin tabiki zenginlikle alakası yok, gönlü zengin olsun bi adamın, yoksa dünya onun olsa uzak dursun aman, ne hayır gelir.

Tabiiki tamamen katılıyorum sana ama işte öle insanlara rastlamadım daha :D :D

inşallah rastlarız rastlarlar rastla
ınsanın saglam dostu erkek weya kız arkı olsun bence yeterrr ınsan doru olduktan sonra ne arkları ne maddı durumu onu kotu yola suruklemezz

Geri