Bir Kullanmadık Atatürk Kalmıştı

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Altın Üye
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Bugüne kadar ki yazılarımın birçoğu AKP iktidarını ve Tayyip Erdoğan’ı eleştiren içerikte idi. Bende bu hafta başka konu yazayım da okuyucularım sıkılmasın dedim.

Dedim demesine de, bu ülkede Tayyip Erdoğan gibi bir başbakan olunca başka konu yazmaya fırsat kalmıyor. Üstüne üstlük Tayyip Erdoğan benim yazılarımı okuyupta cevap verir gibi ben ne yazdıysam bir hafta sonra yazımdaki konu ile ilgili bir söz söylüyor. Sakın ha bu söylediklerim megalomanlık olarak algılanmasın. Tayyip Erdoğan’ın bizim yazılarımızı okuduğunu, dikkate aldığını kesinlikle düşünmüyorum. Bu olaylara sadece bir rast gelme diyebiliriz. Keşke Tayyip Erdoğan bizim yazılarımızı okusaydı da Türk Milletine, Türk kimliğine karşı alerji duymaktan vazgeçseydi.

Örneğin, “Aldatma Kandırma Şirketi’nin Satış Hasılatı” başlıklı yazımın hemen ertesi günlerinde Sayın Başbakan çıkıp ben “ülkemi pazarlamakla mükellefim” dedi. Bizde yazımızda AKP’nin ülkemizi pazarladığını anlatmıştık.

Yine, “Türk Milliyetçiliği ve Tolon Paşanın Göremedikleri” başlıklı yazımızdan hemen sonra Tayyip Erdoğan'ın sözleri ile başlayan "alt-üst kimlik" tartışmalarını izledik. Yine, son birkaç yazımızda belirttiğimiz vurgulamalardan birisi Atatürk’ün milliyetçilik anlayışı, Atatürk’ün Türk milletine bakış açısı ile Tayyip Erdoğan ve AKP arasında uzaktan yakından bir benzerlik bulunmadığı idi.

Tam bu vurgulamaların üstüne Başbakan Tayyip Erdoğan son birkaç konuşmasında Atatürk’ten bahseder oldu.

Burada bir parantez açarak hepimizin başına gelmiş olduğunu düşündüğüm bir olayı anlatmak isterim. Birçoğumuz yeni yeni kitap okuma alışkanlığı edindiğimiz çocukluk yıllarımızda okuduğumuz kitabın kahramanlarını ve sözlerini sık sık diğer arkadaşlarımıza anlatarak kendimizi bilgin biri olarak göstermeye çalışmışızdır. Halbuki genelde kitabı hiç anlamamış sadece birkaç cümlesini ezberlemişizdir.

Başbakan Tayyip Erdoğan’da muhtemeldir ki, Atatürk’ün icraatlarını, sözlerini, eserlerini yeni görmeye başlamış ki, sık sık Atatürk’ten bahseder oldu. Elbette ki, Atatürk gibi büyük bir şahsiyetin Türk Milletine alerjisi olduğunu düşündüğümüz Tayyip Erdoğan tarafından ilk okumada anlaşılmasını ve sindirilmesini beklemiyoruz.

Çünkü, “Kürt Sorunu Var” diyerek bölücü terör örgütünün yeniden hortlamasına imkân sağlayan, “bu ülkede 30’a yakın etnik grup var” diyerek kimlik tartışmalarını başlatan, Bu ülkenin kurucu unsuru olan Türk kimliğini bu ülkede daha önce dile getirdiği 30 tane kimlikten herhangi biri olarak gören, “Ne mutlu Türküm diyene derseniz, yarın biri çıkar ne mutlu Kürtüm, Lazım vs… diyene der!” diyen, Türk Milletini hiçe sayıp “Türkiyelilik” gibi bir safsata çıkaran Tayyip Erdoğan’ın, “Ne mutlu Türk’üm Diyene” diyen, “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kandadır” diyen, “Benim hayatta yegâne gahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir” diyen Atatürk’ü içine sindirmesi çok zor bir durumdur.

Son günlerdeki bu sık sık Atatürk’ten bahsetme olayı da olsa olsa ya az önce verdiğimiz küçüklük hatırasındaki gibi, anlamını hiç bilmeden 1-2 cümle ezberlenip ortalıkta bilgin gözükme çabasından olabilir ya da Türk milletini en değerli varlıklarından biri olan Atatürk’ün, sözlerini başka yönlere çekerek Türk milletini aldatma ve kandırma çabasından ibarettir.

Sözü çok uzatmaya gerek yok aslında. Başbakan Tayyip Erdoğan planlı veya plansız bir şekilde her zamanki gibi “laf söylemiş olmak için”, “ne dediğini bilmeden” konuşarak ülkemizin geleceğine bir hançer daha saplıyor.

Bana göre Başbakan Erdoğan’ın sözlerinden daha çok ciddiye alınacak ve bir süre önce mailime gelmiş olan bir fıkra ile bu yazımı bitirmek istiyorum.

Tayyip Erdoğan ile Bush ilk buluşmalarında birbirlerine hava atarlar.

Bush, Tayyip Erdoğan’a

-“Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü diriltiriz" der.

Tayyip Erdoğan altta kalmaz ve o da

-"Bizdeki teknoloji çok farklı, partimizin bütün elemanları 100 metreyi 3 saniyede koşmayı beceriyor" der.

Türkiye' ye döndüğünde Tayyip Erdoğan’ı bir düşünce alır. Danışmanlarını çağırır ve attığı palavrayı anlatır.

-“Haftaya Bush geliyor, yalanımız ortaya çıkarsa ne yaparız?" diye sorar.

Danışmanlardan biri hemen cevap verir:

-"Onlara ölüyü nasıl dirilttiğini sordunuz mu?"

Tayyip Erdoğan
-"Hayır sormadık."

Danışman

-"O halde hiç korkmayın başkanım, alın Bush'u Anıtkabire götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok, eğer diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede koşarsınız.

METE KILIÇ

Uzun uzun yorum yapmak isterdim :)
ne yazık ki,yazar ana fikri son cümlede aktarmış zaten.

Anlayana sivrisinek.......

İlacı Var İlacı Raid Sinek Savar :biggrin:

erdoğan usain bolta toz yutturur o zaman

yazı fena çarpmış yere bir de ben dokunmayım

Başlangıçtaki, umut için teşekkür ettim.
Gerçi yine muhalif taraf var ama dozu kaçmadıkça iyidir.

muhalefetsiz toplumun yönetim şekli farklı olur kardeş :) olacak o kadar,
önemli olan millet menfaati altında taban oluşturabilmektir.
Ne demiştim,
bu milleti ,
yemeden,çalmadan,çırpmadan,bölmeden yönetecek adam gelsin
isterse Allah'sız olsun yine oy veririm :)

E dersine iyi çalışması lazım... Mazur görmeyelim :)

25814_379294079689_721594689_3815342_5006884_n.jpg

Baktım gülmeye bu kadar ihtiyacınız var dayanadım bende birşeyler paylaşım dedim.

Baktım gülmeye bu kadar ihtiyacınız var dayanadım bende birşeyler paylaşım dedim.

en azından efendilerinin önünde diz çökmüş bir lider karikatürü koymamışsın :)
buda güzel

dizi titreyenlerin önünde ceket ilikleyenimizde olmadı çok şükür..

dizi titreyenlerin önünde ceket ilikleyenimizde olmadı çok şükür..

O meftayı oraya getiren de halktı,götürende.
üç kuruşluk arabın eteğini yalayanın çanakcıları,
kimle kimi karşılaştırdığını iyi bilmeli...

O meftayı oraya getiren de halktı,götürende.
üç kuruşluk arabın eteğini yalayanın çanakcıları,
kimle kimi karşılaştırdığını iyi bilmeli...

hikmetyar ile bahçeliyi karşılaştırmakmı?:)) komik olma, bahçeliyle onu karşılaştırmak haddimemi?:)eletek öpeni bol olsun.

Hadi biz döndük mhpden peki dönmeyen aday olanlarınızda sizi ve bahçeliyi sorguluyor!!

bana değil onlara cevap verin.. bakın Ahmet Reyiz Yılmaz neleri sormuş?

Bahçeli'nin sustuğu 6 SORU
28 Ağustos 2009 / 14:20
Bahçeli bu sorulara yıllardır susuyor! İşte rakibi Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Bahçeli'ye BOMBA SORULAR;

3 Hilal Değişim Hareketi Lideri MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Reyiz YILMAZ'dan BOMBA SORULAR..

Bahçeli köşeye sıkışıyor.. Kasım'da yapılacak olan kongredeki en sıkı rakibi Ahmet Reyiz Yılmaz Devlet Bahçeli'ye öyle sorular sordu ki, Bahçeli yıllardır bu sorulara ısrarla susuyor.. İşte MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Devlet Bahçeli'yi yakacak sorular?

BÜYÜK OYUN

"Bu Ülkede 1980 öncesi Ermeniler diplomat katlediyor otomobil patlatıyordu,1980 sonrası ise Ermeniler PKK çatısı altında dağda çeteleşirken bir taraftan da siyasi partiler içerisine sızarak siyasi yapılanmalarını tamamladılar. Gelinen süreç 3 sacayağı olan ve neticesi, Doğunun kopartılması ve Türk milletinden alınmaya çalışılan iğrenç intikam planı olarak ortaya çıkmaktadır.

Milletim üzerinde derin ve büyük oyunlar oynanıyor. Türk Milliyetçileri lider kadrosu başta olmak üzere her şeyi sorgulamak zorundadır. Soru sorma ve şüpheleri giderme Müslüman Türk Milletinin birinci meziyeti olmalıdır.

İŞTE BAHÇELİ'Yİ YAKACAK SORULAR

BAHÇELİ'Yİ YAKACAK SORULAR

3 Hilal altında bir tek şüphe kalmayıncaya ve cevapları alınıncaya kadar iki elim yakanızdadır. Suçlamak için değil Milletimin gerçekleri öğrenmesi için lütfen bu altı soruya cevap verin;

1-) Hakkınızda MİT Görevlisi olduğunuz yönünde bizzat Başbuğ Alparslan Türkeş Tarafından kaleme alınmış internet ortamında bulunan bir yazı var. Bunun doğruluk derecesi nedir? Söylendiği gibi sivil bir siyasi misiniz? Yoksa Mit personeli misiniz? MİT ilişkiniz doğru ise Müslüman Türk Milliyetçiliğinin sancağı olan 3 Hilal çatısı olan MHP‘deki göreviniz nedir ?

2-) Size yakın, aynı bölgeden olan Abdullah Öcalan ve DTP milletvekilleri ile bazı DTP Belediye başkanlarının da Ermeni kökenli olduğu biliniyor. Tapu kayıtları da bunu doğruluyor. Kürt sorunu oluşturmak isteyenlerin Ermeni asıllı olduklarını neden hiç vurgulamadınız?

3-) Liseyi okuduğunuz İstanbul Emirgan Akgün ve Ata kolejlerinde sınıfınız da Ermeni öğrenciler var mıydı? O dönemden tanınan sima sınıf arkadaşlarınız kimlerdi? Hiç Ermeni akrabanız var mı?

4-) Büyük annenizin Ermeni olduğu doğru mu?

5) Ben size muhalefete başlamadan önce Çin’ de DTP ile göbek atmayı hoş karşılayıp Sözde Kürt Açılımına Milliyetçileri hazırlarken şimdi bu ani dönüşünüzün benim Muhalefetimle bir alakası var mı? Parti içi muhalefet olmasaydı Kürt açılımına aynı tepkiyi koyacak mıydınız? Öcalan ve DTP gibi Ermeni dönmeleri olduğu bilinen bir çok kişi MHP'nin başındaki sizi neden şans olarak görüyorlar?

6-) İl Kongrelerinde koştuğunuz gibi Şehit cenazelerine neden gitmiyorsunuz? Diyarbakır il başkanlığının tabelasını indirip neden kapattınız. Doğudan gelen İl ve İlçe teşkilatı kurma taleplerini neden kabul etmiyorsunuz? 12 yıl sonunda Doğudan MHP’nin tamamen çekilip meydanın soyu Ermeni olan bölücü Kürt propaganda liderlerine bırakılması planlı bir çekilmemi? Yoksa gaflet mi?

Bu sorulara cevap vereceksiniz. Kaçarak ve susarak değil. Kafaları temizleyecek şüpheleri giderecek şekilde cevap vereceksiniz. Cevapsız soru kalmayıncaya kadar Milletim adına iki elim yakanızdadır.

Müslüman Türk Milliyetçileri sözümü iyi dinleyin,

Türk şüpheci olacak ve sorgulayacak. Bu bilimsellikle doğruya ulaşmanın en güzel yoludur. Bu yol Peygamberin sünnetidir. Beni de sorgulayın. Sizi yönetmeye aday olanları bir kere değil bin kere sorgulayın ki kirli hileli hiçbir oyun kalmasın.

Müslüman uyanık ve diri olacak. Tıpkı peygamberin Mümin kişiyi tarif ettiği gibi,

‘Mümin O kişidir ki, bir kere sokulduğu yılan deliğinde ikinci kere sokulmayandır.’

Şimdi benimle beraber bu sorulara cevap isteyin. Ve sizleri yönetmeye aday olanları sorgulayın.

Bahçeli'nin sustuğu 6 SORU devlet bahçeli ermeni, türkeş devlet bahçeli, devlet bahçeli mit, ahmet reyiz yılmaz, büyük türk açılımı ahmet reyiz yılmaz, büyük türk açılımı haber haberler haberleri

1-) Gördüğün şey karikatür değil.:001_rolleyes:

2-) sen arkadaşın yazdığı 6 sorudan kaçına cevap verebilecek kadar bahçeliyi tanıyorsun?

benim Bahçeli'yi ne kadar tanıdığım önemli değil,
önemli olan,
Sn.Tuğrul TÜRKEŞ'in ne kadar tanıdığıdır,
o saçma sapan ve fesat dolu soruların cevabınıda partisini kapataıp MHP ye katılarak vermiştir.

MHP den hiç kimse döneklere hesap vermek zorunda değildir.İsterseniz bunu BAŞBUĞ'un sözleri ile tamamlayalım:

"HALT ETMİŞİNİZ HEPİNİZ! ÜLKÜCÜ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDE OLUR! MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDE BULUNMAYAN, ÜLKÜCÜ DEĞİLDİR! GİTTİĞİ YERİN DAMGASINI YER O! ORDAKİ GENEL BAŞKANIN GÖRÜŞÜNE GÖRE YAŞAR, ORDAKİ GENEL BAŞKANIN GÖRÜŞÜNE GÖRE HAREKET EDER. ONUN ÜLKÜCÜLÜĞÜ KALMAMIŞTIR, BUNU BÖYLE BİLMELİYİZ!"

En ürkütücüsü de,
gittiği yerde barınamayıp,paranın ve gücün esirinde olup memleketi fitne ve fesatla satma idealindeki zihniyete katılanların iftiralarıdır.

Allah sonunuzu hayr ede...

Ben diyorumda kızıyorsunuz. Sadece sen değil ne kadar mhp li tanıdıysam.
YouTube - Alparslan Türkeş M.Fethullah Gülen Hakkında ne dedi

al şu video yu izle bakalım. O zaman da katılacak mısın başbuğ un görüşüne? Mhp zaten kimseye hesap veremiyor ki. Adamlar boğaz köprüsünün yıkılma ihtimali olduğunu bile bile hiç bir tamirata girişmeden kullanmaya devam ettiler ve halka da hiç bir şey açıklamadılar. Yıllar sonra o zamanın bir bakanı bu sırrı ortaya çıkardı da sen konuş. Benim bizzat kadıköy ülkü ocakları başkanı olan komşum dava uğruna hapse girdi ve kimse gelipte hal hatır sormadı. Su anda bu işleri bıraktı ve Ak partiyi tutuyor. Sizin şu anda başınızdaki insanda bu insanlar için demediğini bırakmıyor. Siz de ülkücülük uğruna tek yaptığınız sey slogan atmak olan kesimde anca atıp tutuyorsunuz.
Allah hepimizin sonunu hayıreylesin.

Demode olmuş fıkralar, halkın karnını doyurmayan
iftiralar, ve artık sakız olmuş cümleler ile siyasi yazarlar
siyaseti aslında ne kadar gerilettiklerinin farkında değil.
Bir de ezik ezik cevap aldığına sanarlar ya,
tam bir paranoid şizofreni vakası :) Halusinasyonlar
ve deluzyonlardan kurtulup gerçek dünyayı görmek gerek..

Gerçek dünyayı görmek için öneri vermenin gereği,
beyninin gereksiz mihraklar tarafından uyuşturulmamış olmasıdır.
Zaten önemli olan beynin aldığı değil,
olduğudur.Yoksa pc gibi yükle babam,yükle,
sonra sor:
Ne var ,ne yok?

Ahanda nur yüzlü cemaat erdemleri gibi ya çarkları bozar,
yada motoru yakar.

Geri