bir kadın bir erkeği ne zmn terkeder?

erkek ne zaman gider biliyormusunuz vereceği birşey kalmadıgında .. yada karsısındakı onu anlamadıgında .... bazen bu gıdısler sessiz olur bazende acılı ama erkek herzaman gururludur sag yanından yara alsa bile yarasını saklar yoluna dewam eder ... erkekler ıcın uygun terk etme zamanı yoktur aslında herzaman uygundur cunku kadın hatalara gebe bır canlıdır kolay hata yapar sadece erkegın bunu ne kadar kaldırabıldıgı onemlıdır ...!!!!

Barbazula' Alıntı:
erkek ne zaman gider biliyormusunuz vereceği birşey kalmadıgında .. yada karsısındakı onu anlamadıgında .... bazen bu gıdısler sessiz olur bazende acılı ama erkek herzaman gururludur sag yanından yara alsa bile yarasını saklar yoluna dewam eder ... erkekler ıcın uygun terk etme zamanı yoktur aslında herzaman uygundur cunku kadın hatalara gebe bır canlıdır kolay hata yapar sadece erkegın bunu ne kadar kaldırabıldıgı onemlıdır ...!!!!

haqLısın waLla.. ama ßen sorunlara geße deil.. cogunlukla sorun olduklarını dü$ünüyorumm..

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
peki erkek bu iliskinin yurmedigini soyluyo ve bitiriyo.ama seviyo.hem seviyo hem bitiriyo nasil oluyo bu? :eek:
dengesizlik mi hayır değil bence. aşk acısını çeken,zehri içen bilir bu yapan bi insan ancak sevdiğinin daha fazla üzülmemesi için veya bi inat uğruna yapıyor olabilir benimde böle bi durumum olmuştu fakat sorsanız seviyonmu diye seviyom ama bi daha asla birleşemeyiz buda benim kesin kuralım aradan 2-3 yıl geçti ama unutmak mümkünmü sizce? işte insan bi noktadan sonra alışmaya başlıyor daha doğrusu alışamıyor seneler ancak acınızı hafifletiyor.....
Hayatta herşey oluyo onun için anı güzel yaşamaya devam edinnn.....

sorunsuz bır dunya olsa hıcbırseyın tadı olmazdı ... onlar hata yapıyorsa bızde yapıyoruzdur .. boylede dusunmek lazım .. ama ne kadar cekıssekte kavgada etsek o kavgaların tartısmaların tadı bı baska ...

barb doğru sölemiş hakikat yerini bulmuş ama kadılar hakkaten hataya çok müsait canlılar ve onları anlamakta hatalarını düzeltmekte imkansızzzzzz........

yaa sadece hataya müsait demek bence az kaLıo.. 5 yıl süren ßi ili$kiden sonra kadınLar hakkında $unu ögrendimm..
hiç ßi zaman elindekiyle yetinmeyi ßiLmioLar.. hep daha fazlasını istiolarr.. neden anLamıorum ama hep daha fazla hep daha fazlaa..
uzun süre geçse ßiLe ilk gunu ya$amak istiolar ßunu kim ßa$araßilir yaa.. cok zor ßence.. çoooookk zorrr...
cogu zamanda ßu isteklerini dile getiremediklerinden dolayı sorun cıkarıolar kasıtlı olarakk..

ozgur6009' Alıntı:
dengesizlik mi hayır değil bence. aşk acısını çeken,zehri içen bilir bu yapan bi insan ancak sevdiğinin daha fazla üzülmemesi için veya bi inat uğruna yapıyor olabilir benimde böle bi durumum olmuştu fakat sorsanız seviyonmu diye seviyom ama bi daha asla birleşemeyiz buda benim kesin kuralım aradan 2-3 yıl geçti ama unutmak mümkünmü sizce? işte insan bi noktadan sonra alışmaya başlıyor daha doğrusu alışamıyor seneler ancak acınızı hafifletiyor.....
Hayatta herşey oluyo onun için anı güzel yaşamaya devam edinnn.....
+1
Çok iyi anlatmışsın, birisi tarafından sevilip aşık olunmayan ya da karşısınındakinin sevgisini anlamıyan birisi bunu "dengesizlik" olarak algılar bence..

Senin 3 yıl önceki acında fazlasıyla şuan bende var ve ne zaman hafiflemeye başlar bilmiyorum :(

ya bence bırbırlerını anlamama olayları warsa o ılıskı bıter.cunku ısteklerıne cewap weremes.buda tabı karsı tarafa ıstek gelmıs gıbı oluor ama aksıne bole deıl buda tabii olarak insanın kısılıgıne yonelık bısey oluor.kısacası deıstrmek ıstıor.buda olmayacagı ıcın ılıskıler bıtıor...

Barbazula' Alıntı:
sorunsuz bır dunya olsa hıcbırseyın tadı olmazdı ... onlar hata yapıyorsa bızde yapıyoruzdur .. boylede dusunmek lazım .. ama ne kadar cekıssekte kavgada etsek o kavgaların tartısmaların tadı bı baska ...

akıllı bi cvp helal yaa... :clap:

Para yuzunden cok kızdan ayrıldım,kızlarin nerdeyse hepsi icin para ve kariyer birinci onceliktir sadece bazılari icin bu para miktarı daa az olabilio yaa cok kızdan duydum bi kiz en fasla 3 ay dayanır parasız bi erkege die

Deliler gibi ajık oldugum kızdan severken ayrıldım,yane ben seviodum o da seviomuj ole diodu ama ayrılmamiz gerekiomuj,inanmiorum bole sevgilere ,sen de inanma pasaklı...

ilerlemiş bi iliski olarak dusunursek,bi erkek kızdan

Paylasacak bisey kalmayınca
Artık evlilik vakti geldigi icin(bu kızlar icin de gecerli bence)
Yatakta mutlu etmemeye basladiysa
Artık bajka kızlar daa gusel gelmeye basladıysa
Ya kısaca sevgisi bitince ki severken en gusel kız sevgilimdi...

Yeni birini bulduğum zaman terkederim

( iç ses ) ''Kesin büyük tepki yağacak ama neyse :D''

Sevencloves' Alıntı:
Yeni birini bulduğum zaman terkederim

( iç ses ) ''Kesin büyük tepki yağacak ama neyse :D''
ahahhaah ne kadar durustsun sen ya.bi kizla cikicaksin hala devam ederken baskasi daha cazip guzel tatli gelicek hoppp direk digerine geciceksin vay bea

askerdeyken bir kızın terketmesi ne bileyim çok şerefsizce bir davranış.

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
ahahhaah ne kadar durustsun sen ya.bi kizla cikicaksin hala devam ederken baskasi daha cazip guzel tatli gelicek hoppp direk digerine geciceksin vay bea

Eheehe her zaman dürüst davranmak gerek

Dürüst olmayanlara sen sor :d

BARIŞ' Alıntı:
askerdeyken bir kızın terketmesi ne bileyim çok şerefsizce bir davranış.

Hayatta yapacagin en buyuk hata bir kıza guvenmek olur, hicbirine guvenme, zaten zamanla hayat da ogretir...

ilgisizlik başladıysa zamanı dolmuş demektir...

Geri