Bir Kadını 8 Adımda Etkileme Yolu

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Kadınlar gerçekten ne ister? Nasıl sizi görmesini sağlar ve onu etkilersiniz? İlk olarak dikkat etmeniz gereken şey; nefesinizin taze olması, parfümünüzün güzel kokması..

ask7.jpg

1. adım
Yaşamını, tutkularını anlatmasını ve kendinden bahsetmesini isteyin. Anlattıklarını ilgiyle dinleyin. Her kadın uzun süre kendisiyle ilgili anlattıklarını dinleyen bir kadın ister. Zaman zaman anlatacağınız heyecanlı hikayelerinizle onu kendinize bağlayın.

2. adım
Düzgün giyinin. Sadece kadınların iyi giyinmesi gerektiği söylentisine aldırmayın. Kadınlar aksesuarı sever ve erkekler de onlar için bir aksesuardır. Diğer kadınlar size bakarak onun seçimini yargılarlar. Temiz, güzel kokan, iyi giyinmiş bir erkekle birlikte olmak onlar için gerçek bir ödüldür.

3. adım
Göz teması kurun. Çok fazla gözlerine bakın ve dostça gülümseyin. Şehvetli bakmayın.

4. adım
Centilmen olun. Kibarlığın öldüğü bir söylenti değil mi? Kapıları kendisine açan, oturmadan önce ona yer veren her erkeği tüm kadınlar sever.

5. adım
Dans etmeyi öğrenin. Kadınları en çok etkileyen şeylerden biridir. Hepsi etrafınızda toplanır.

6. adım
İtici olmayan bir şekilde komik olun. Espri sanatınızı geliştirin.

7. adım
Kompliman yapın. Onun saatini, ayakkabısını veya dikkatinizi çeken herhangi bir eşyasını farkettiğinizi gösteren sözler söyleyin. Kadınlar evden çıkmadan önce elbiselerini 6 kez değiştirir. En yapılan seçim karşımızdakine hoş görünmek içindir. Ona giydiklerini beğendiğinizi gösterin.

8. adım
Kadınlar için bir erkeği etkilemek, etkilenmesi kadar zor değildir. Eğer ona söylediğiniz gibi gerçekten ondan hoşlanıyorsanız büyük bir şey yapmanıza gerek yok. Sadece onu düşündüğünüzü bilmesine izin verin.

Tavsiye ve uyarılar

* Ona ya da başka bir kadına dik dik bakmayın.
* Etrafında dolaşmayın. Elinizin altında tutma tekniği çok sıkıcıdır. Zaman zaman takip ettiğinizi belirten bakışlar daha çekicidir.

Ögrenmekte fayda var fazla bilgiden zarar gelmez paylaşım için sagol

Eğer ona söylediğiniz gibi gerçekten ondan hoşlanıyorsanız büyük bir şey yapmanıza gerek yok. Sadece onu düşündüğünüzü bilmesine izin verin.

evet abi yakaladım kızda biliyo :D:D

elllerine sağlık =)

Kardeş bu espiri işi nasıl olcak yawf

Kardeş bu espiri işi nasıl olcak yawf:D:D

Kardeş öyle aptal aptal espri yapılmaz.Aptalca fıkra anlatılmaz.Sen sonrasını kendi çine bırak.Güldürmek içinde kendi kasma

ben varya bunlaraı yaparsam kesin bir kız arkadaşım olur ama neyse bunlara gerek var kendime güvenemiyorum.

9.adım sizin için dayak yiyebilecek bir arkadaş bulun.bu arkadaşınız kıza sizin yanınızda laf atsın ve gerekeni yapın.(Kız ya size aşık olacak ya da sizden iyice kopacaktır)

not:2 kere denedim %50 başarım var.hehehe

komuta kızın elinde olmasın cok çekersin

benden tecrübeyle sabit bir tavsiye.
tanıma evresindeyken kesinlikle laf koymayın...

aynen usta zaten direkt bozulur.... bi daha da olmaz.. sonraki evrelerde şakayla karışık laf koyabiliriz.. zaten ondan sonra birbirine koyma donemi başlıyor...

komuta kızın elinde olmasın cok çekersin

o ha be usta ..... kızı ne yapıcan .. erkek erkekliğini bilsin komutanın kızın elinde olduğu bir ilişkiden ilişki mi olur.... bence o ilişkiyi bıraksın gitsin daha iyi... . bence erkeklerin çenesi kadınlarınkınden 3 kat daha etkili ve güçlü olmalı yoksa agzımıza mıçarlar .. valla..

9.adım sizin için dayak yiyebilecek bir arkadaş bulun.bu arkadaşınız kıza sizin yanınızda laf atsın ve gerekeni yapın.(Kız ya size aşık olacak ya da sizden iyice kopacaktır)

not:2 kere denedim %50 başarım var.hehehe

bu da hangi filmden alıntı der.... çok iyi değil ... senaryo yazman lazım buna hiç bi kız inanmaz artık ..

ben varya bunlaraı yaparsam kesin bir kız arkadaşım olur ama neyse bunlara gerek var kendime güvenemiyorum.

cesaret usta... hemen eve goturmucen amaç arkadaşlık aslında.. muhabbet.. gerisi ilişkinin yuzde 10 bile değildir....

bence çakma sevgili asla olmayın..kendi gibi davranan erkekleri sever bayanlar..
kimi saf sever..kimi aptal.kimi zeki...ama doğal olun sizi seven biri mutlaka çıkacaktır..

Geri