Bir kaç konuda yardımınıza ihtiyacım war

andrei123

New member
Reaction score
0
benim Bilgisayarım intel pentium 4 HT 1.49 Gb dd2 266 mhz ramim war ( 1 Gb Kingston ve Bilgisayarın 512 lik rami) 2 Gb 800 Mhz ram alsam bunlar 266 Mhz die Uyum sağlarmı bide 512 mb ati radeon 2600 xt ekran kartı alsam bu özellikte bilgisayara power gerekirmi Gerekirse nasıl power Önerirsiniz ( ne marka Kaç Gücünde) anakartım modeli :09cch
chipset:i915P / i915G dir.( CPU-Z Programından baktım bek bende bişi anlamadım ama :S). Bilgisayarım Hp Dx6120 MT (EU414ES)dir Bana ne tür ekran kartı önerirsiniz bu pc için bide nasıl ram önerirsiniz Şimdiden teşekkürler...

dostum ramlerinin mhzsinde bence hata var..
266 mhz ramler ddr 1 lerde vardı 2 de yoktu..
bence bi kontrol edermisin tekrar?
power olarak fiyat performans en iyi aopenlar var
şuanki powerin kaç watt?

cpu-z programından yanıldım herhalde Rami Direk Çıkarttım ŞöyLe Yazıyordu Kingston RVR533D2/1G her halde ordaki 533 yazan yer MHz dir ... Şimdi 2 gb lık 800 Mhz RAm alsam biri 533 biri 800 Mhz die Sorun çıkartırmı Birisine Sormuştum Bana Sadece türü Önemli dedi dd2 olması fln doğrumudur Bide Bilgisayarım power olup olmadıgını yada Powerin gücünü Nasıl Öğrenirim... Şimdiden tesskkür. LAMAGRO.!!.

Ram lerin mhz leri aynı olmalı yoksa sorun yaşarsın 1Gb 533Mhz kingston ram in var. Mhz leri 533 olmak kaydıyla anakartındaki slotların aldığı kadar ram takabilirsin. Ya da anakartın destekliyorsa 1GB 533 mhz i çıkartırsın 2GB 800Mhz takarsın. Kolay gelsin...

anakartının modeline bak daha sonrada anakartın kendi sitesinden desteklediği ram frekanslarına bak ona göre al ( bence 533 leri çıkar eer destekliyorsa 667 mhz al ) daha sonrada anakartının veriyolu çalışma hızlarını kontrol et ona görede bi ekran kartı al uyumlu olsun cihaz

Üzerinde 300 Max yazıyor 300 herhalde ati radeon hd 4550 uyarmı Acaba ? ram konusundada :Yardım Etsen power almak zorunda kalırmıyım TeşekkürLer...

Baktım Max 300 watt yazıyodu Ati radeon hd 4550 uyarmı power almak gerekirmi Ram Hakkındada Yardım etsen güzel olur :)

ilk once slm.
Bak arkadasim ben bu ram i kullaniyorum cok da guzel ve hizli sorun yok bence bunu dene

Vitesta Extreme Edition 2GB DDR2 800+ Overclock Dual Channel-KIT

800RamRam_big.jpg

eminim cok memnun kalacaksin

Ekran kartina gelince P4 kaldiriyoo bunu

512 MB ATI ASUS EAH3650 SILENT MAGIC 128BIT DDR2 P

05ASUS107_big.jpg

cok sey goreceksin

ve birde tabi ki guc kaynagi

POWER SUPPLY » COOLER MASTER RS-400-PCAPA3-EU 400W EXTREME

25COOL47_big.jpg

normal ve kaliteli ben sana tavsiyelerim bunlar ana kartini iyi incele okk.

Geri