Bir KızLa Erkek Dost OLabiLir mi?

olmazzzz arkadaslar kesınlıkle olmaz.. bı sure sonra mutlaka her ıkı tarafta bısey ler hıssetmeye baslar:)

ben zamanında kanka ayağına :hhmanD ( anladınız siz onu )

ama yemin ettim . böyle dostlarım var. çok değerliler ayrıca . hiçbir zaman başka gözle bakmadım ( onları bilemem :hhmanD )

bi sevgilim var ve bir kankam( kız )
3 sene kankamla beraber o sevgili yapar ben sevgili yaparım buluşur gezeriz sonra baktık ikimzde ayrıldık ikimiz gezeriz o erkek arar ben kız :D ama şuan ikimizinde sevgilisi var... benim kız arkdaşım onu kıskanıyo :D o da sinirleniyo :D bence kanka olabilir..

ama önce bacım sonra ihtiyacım türünden bi fikriniz yoksa :D

kisiliklerine gore degisebilecek bir kavram..

kisiye gore olur kisiye gore hic olmamasi gerekir..

aRkadaş oLurda KanKa Çok zoR Bana göRe, KanKa Dese biLe YaLandan BirbirLerine KanKa deRLer Ama her DerDini AçıkLamazLar BirbirLerine Benim Görüşüm Bu. =)

яєℓαχℓιƒє;4599325' Alıntı:
bi sevgilim var ve bir kankam( kız )
3 sene kankamla beraber o sevgili yapar ben sevgili yaparım buluşur gezeriz sonra baktık ikimzde ayrıldık ikimiz gezeriz o erkek arar ben kız :D ama şuan ikimizinde sevgilisi var... benim kız arkdaşım onu kıskanıyo :D o da sinirleniyo :D bence kanka olabilir..

ama önce bacım sonra ihtiyacım türünden bi fikriniz yoksa :D

Önce bacım sonra ihtiyacım durumu oLuyor ama geneLde =)

Benim kankam var :melek: sırlarımızı paylaşıyoruz. o evli üstelik

Tabiki olabilir. İlla ki "ateşle barut yanyana durmaz" hesabı olması şart mı :)

Olabilir,ama sancılı da olabilir.
Hatta çoğunlukla sancılı olur.

Sen arkadaş,dost gözüyle bakarsın;gün gelir sana karşı birşeyler hisseder.
Geriye sadece kırık bir kalp kalır.

Böyle bir dostluğun olabilmesi için,iki tarafın da oldukça olgun olması gerekir.

Benim iki tane kız kankam vardı okuldayken sonra evlendiler koptuk o ikisini hiç bir erkeğe değimezdim delikanlı kızlardı herşeyden konusurduk yeri gelir erkek muhabbeti yapardık ben onların yanında hiç bir sevgilimin yanında olmadığım kadar rahattım.Yani bence olur ama erkeğin kızlar yakınlık gösterdi diye hemen olayı baska yerlere çekmemesi asıl unsur burda anca öyle oluyor.

ßence kanka olmak çok zor .Çünkü bir şekilde duygusallık giriyor işin içine ama sizin gibi hissediyorsa arkadaşınız değmeyin keyfimize kızlardan daha iyi kanka olur ;)

ßence kanka olmak çok zor .Çünkü bir şekilde duygusallık giriyor işin içine ama sizin gibi hissediyorsa arkadaşınız değmeyin keyfimize kızlardan daha iyi kanka olur ;)

sonunda yine aşk var=)

bende onu diyorum
ayrıca birbiriyLe iyi anLaşan kişiLer
potansiyeL sevgiLidir
çoğu zaman

Geri