Bir KızLa Erkek Dost OLabiLir mi?

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Altın Üye
Reaction score
0

MaLumunuz Türkiye şartLarında yanyana görüLen her erkek - kız ikiLisi
sevgiLi oLarak anLasıLır.Bunun baska bir açıkLaması yoktur =)

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir kızLa erkek yakın arkadaş oLabiLir mi? (Yeni gençLiğin tabiri iLe Kanka :gulumseCocuk:)

böyle bir konu açılmış ve oraya da yazmıştım dost olur ancak argodaki anlamda dost olur :D arkadaş olmaz anladığımız şekilde yoksa okulda işte arkadaş olur tabiki de ama kanka derecesine bişey olmaz :)
ha illa olacagım diye zorlarsanız sonuçlarına katlanırsınız ;)

yok olmaz usta denedim ben. uzun bi ark.lık sonunda karşı tarafın ilanı aşkı ile son buldu :D

üstelik erkeklerden daha iyi dost olur ... erkeklerle yapılan dostluklar da bi olaydan sonra hemen tüm sırlarınız açığa kavuşur ama kızlarda böyle bir şey söz konusu değildir..

Benim var o tarz kız arkadaşlarım dost olarak gördüğüm oturup sohbet ettıgım Normal iki arkadaş gibi arada SEVGİ AŞK olmadan =)

arkadaşlık tmm da dostluk manasında kesinlikle olamazlar. mutlaka bi tarafın düşüncesi duyguları bulanır :gulumseCocuk:

..єЯDєM..;4595292' Alıntı:
Benim var o tarz kız arkadaşlarım dost olarak gördüğüm oturup sohbet ettıgım Normal iki arkadaş gibi arada SEVGİ AŞK olmadan =)

katılıyorum

Bence Olabilir fakat bu bizim insanımız (Genellikle yaşlı kesim) tarafından yanlış anlaşılıyor. Ki Yaşlı kesimede biz arkadaşız demek boşa gidiyor :) Anlamak istemiyorlar çünkü.

tabiiki olabilir
turkıye eskı turkıye değil ki artık..
ha daha küçük şehirleri bilemem tabi

Ortak noktalarınız varsa olur ama biz kızla ortak nokta bulmak arkadas anlamında zor.

Pc desem bilmezler, oyun desem anlamazlar, internet desem msn face derler, futbol desen zaten malum, araba vs konussan oda belli, bilek güreşi yapsan olmaz, batak oynasan onuda pek beceremezler, okeyi iyi bilirler ama.

Kısaca benim için zor arkadas olunur ama kanka cok zor

Ortak noktalarınız varsa olur ama biz kızla ortak nokta bulmak arkadas anlamında zor.

Pc desem bilmezler, oyun desem anlamazlar, internet desem msn face derler, futbol desen zaten malum, araba vs konussan oda belli, bilek güreşi yapsan olmaz, batak oynasan onuda pek beceremezler, okeyi iyi bilirler ama.

Kısaca benim için zor arkadas olunur ama kanka cok zor

tipik erkek :) hayat pc den futboldan ibaret değill :sopa:

tipik erkek :) hayat pc den futboldan ibaret değill :sopa:

Hayat kıyafet, moda , makyaj, kuaför, dedikodudan ibaret de değil ama =).

Bende isterim golf oynayım ehr haftasonu yüzmeyi, sinemadan tiyatrodan cıkmamayı ama naparsın şartlar işte =)

arkadasligin, dostlugun cinsiyeti olmaz

Mutlaka Olur Tabiki Neden Olmasın ? Ancak ßu Arkadaşlık Ya Sanal Alemde Olur. Yada ßi Okuldan Arkadaşın Olur . Ama Çok Dost Oluncada Genelde Erkekler ßi Süre Sonra Hoşlandığını Söylüyo Diye ßiliyorum ;)

olmaları için erkeğinde kzında çok ahlaklı olması gerekir yinede olacaklarını zannetmiyorum

bi kız arkadaşızla evde oturduğunuz gibi erkekle oturabilirmisiniz?

dinimizcede yanlış ancak iş ve okulda arkadaş olunur ama dost olunmaz

bir süre sonra başlar bişeyler inanmam böyle dost olanlara

eşiniz olsa bu şekil arkadaşına gitse içiniz rahat edermi

ee herşeyin bi sınırı var, bu kadarı olmaz

Geri