Bir Kızla Bir Erkek Arkadaş Olabilirmi?

Bir Kızla Bir Erkek Arkadaş Olabilirmi?

• Evet

Kullanılan: 74 58.7%
  • Hayır

Kullanılan: 52 41.3%

• Kullanılan toplam oy
    126
merwem' Alıntı:
bence olur..hem de çoq güzell olur... bi erkek çoğu zaman kızlardan daha güwenilir oluyo.. kızlar arasında kıskançlık, birbirini çekememe gibi durumlar olabiliyo ama bi erkek bunu hiçbir zmn yapmiyo...

Canım Bunda haklısın ama şu var ankette şu an evet az farkla iler gidio :D

bence bir kız ile bir erkek gayet iyi arkadaş olabilir.açıkçası benim erkek arkadaşlarım kızlardan daha fazla ve hepsiyle gayet iyi anlaşıyorum.tabi bazı kuralları önceden belirlediğimiz durumlar oluyor:))) öyle ya da böyle bence kız ve erkek gayet iyi arkadaş olabilir.çok da iyi dinleyici oluyorlar (tabi karşılıklı:)))

RomeoMAD' Alıntı:
Abımın bır lafı vardı

Kızdan arkadas veya KANKA ayagı g.t ayagı

herseyı acıklıyodur

Evt benim bi arkadaşta aynı şeyi söylüyo hem kızlarla arkadaşlık hem de kızlarla çıkma kavramlarıyla ilgili.

Kız ayağı, g.. ayağı diyo..

Haklı da...

Ancak bi kızla evlenmeyi düşünüyosan git çıkma teklif et,sonrada adam gibi evlen...:sigara:

Şimdi diyeceksiniz ki bunun konuyla ilgisi ne,

Bunun konuyla ilgisi şu,bence ancak bi kızla evlendikten sonra başka bi kızla adam gibi arkadaş olabilirsin.Öteki türlü arkadaş markadaş olmaz.Dayanamazsın,aşık olursun,çıkma teklif edersin,sonra da ya reddedilip kırık kalbinle kalırsın,ya da kabul görüp 3 gün sonra ayrılırsın,ki bu da kötü...:( :(

Arkadaş Imkansiz ..ben Aklimdan Farkli Düşünceler Gecirmeden Duramam Arkdaş Ters Durum Olur

MAJESTE' Alıntı:
Canım Bunda haklısın ama şu var ankette şu an evet az farkla iler gidio :D
olsun janim yaw benim nasil hissetiğim önemli ztn dimi ;) herkesin fikri kendine..bn kararlıyım ama ii bi erkek arkadashım olsun isterim...

olur ama şartları var;

1-Kız eski sevgili olmalı.. (Erkeğin ayrıldığı)
2-Kız çirkin olmalı
3-Kız erkeğin ilişkisinde işe yarar olmalı. (örn:Bir aldatma olayı ortaya çıktığında çamur yapmaya yardım etme gibi)
4-Kız erkeğe yeni kızlarla tanışma olayında yardım etmeli.
5-Kız ve erkek uzun zaman birlikte olmamalı.
6-Kız ve erkek uzun süre yalnız kalmamalı..

ya anketteki soru ve snn sorduun soru farklı;
normalde erk ve kız ark olurlar tabi ama eğer ikisde birbirini seviosa olmayı deneselerde filmlerde gördüümüz romantik sahnelerden biri er ya da geç gelecektir:cool:

Hemde nasıl olur benim ebru die bi kanka war nası dostum anlatamm size anası babası bana emanet ediolar kızlarını o derece bende asla yan gözle bakmam bakammda zaten o benim kardeşimdir kimsede yamuk yapamaz sahiplenirim de öle...

cok zorr bencede olmaz

Ateşle Barut Yanyana durmaz demiş ATALARIMIZ.
Yaş gibi geliyor bana ilerleyen günlerde illa birşeyler olurrr benceee:sigara:

R_a_B_i_A' Alıntı:
Bence olur ama genelde birinden biri su koyuwerio valla...
bizde ondan bahsediyorus saten:D nassın bakalım istemeye gelmediq diye trip mi atıyosun bana:D okul nası gidiyorrrrr

Olmaz Arkadaslar İkisibi Bir Aradada Tutan Hoşlantılar Ve Begentilerdir

Geri