Bir Kızla Bir Erkek Arkadaş Olabilirmi?

Bir Kızla Bir Erkek Arkadaş Olabilirmi?

• Evet

Kullanılan: 74 58.7%
  • Hayır

Kullanılan: 52 41.3%

• Kullanılan toplam oy
    126
bir kızın da bir erkeğin de birbirlerine katkı yapabilecekleri, bir arkadaşlıkları olabilir.
karşı cins olarak değil de belli duyguları,düşünceleri, hayalleri olan bir "insan" olarak yaklaşabilmek önemli.bu da kişilikle ilgili bir durum tabii.

bencede erkek ve bayan çok güzel dostluk kurabilirler,
dertleşebilirler benim çok kız arkadaşım var,
sevdiğim ve saydığım

bence olurlar. en azından ben olabiliyorum.

bence zaten onlar bir birine aşık...........................aşk bu....]

olur ama nereye kadar her iki tarafında sabrına kalan bişey arkadaş olark kalmak:)

O İş YAŞ DERİM BAŞKA BİŞİ DEMEM.OLMAZ ÖLE ŞEYYY.
MEŞGUL ETMESENİZE BENİİİİ:p

bence atesle barut yanyana durmaz.bir yere kadar yurur sonra tabi bunlar birbirlerinin sirlarinida bilecekler bir yerden sonra olay kopar kiskancliklar hoslanmalar duygusal yakinlasmalar baslar. ondan sonra hade hayirli olsun:)

yaw neden olmasın bayanları cinsel obje gormeyi bırakın yaw

kız verecekse neden olmasın:) yaw kediden post erkekten dost olmaz(kadınlar için bu söz) benim birsürü kız arkadaşım var arkadaş ama bi boş anlarını yakalasam :)

hayatta olmaz, insan doğasına aykırı..

olmas bence çünkü bugüne kadar arkadaş gösüyle baktıım erkekler benden hoşlandı yada tam tersi oldu ben isteksizce onlardan hoşlandım ve arkadaş die kıramıosun ama ilişki yürümüyo çünkü genelde tek taraflı oluyo en azından benim öle oldu...

bence olur..hem de çoq güzell olur... bi erkek çoğu zaman kızlardan daha güwenilir oluyo.. kızlar arasında kıskançlık, birbirini çekememe gibi durumlar olabiliyo ama bi erkek bunu hiçbir zmn yapmiyo...

kertenkele82' Alıntı:
yaw neden olmasın bayanları cinsel obje gormeyi bırakın yaw
Kardeş bıraq bu entel ağızlarını, biras realist olun ya..
Benim kankam gibi günün 18 saati benim ya nımda dolaşacak elbet birgün bir sakatlık çıkar.....

surdakı 3-5 msjdanda anlasıldıgı uzere kı bunu anlamak hıc zor deıl. bakınız benden oncekı 5. msja> yahu aklınız fıkrınız.... tobe tobe..
ne alaka yaa. olur tabıkıde sacma ve bı okadar ızafı bı konu. bence olur oluyo da benım kız arkadaslarımdan cok erkek arkadasım var ve hıc de olee bırının abısının dedıgı gıbı kanka ayagı g...t ayagı fılan da deıl basbayaa arkadasım dostum yanyana yatıpda guvendıgım ınsanlar..
ama su baslıkdakı konu farklı ıkısıde bırbırınden hoslanıyomus bencee yaa bu soru o hıkayeye uymamıs soru genel ama hıkaye ozel..
genel anlamda kız ve erkek gayet gusel arkadas olur
ama hıkayedeklı kız ve erkek olamaz.
eheue :d bıttı bu kadar... :D

ya arkadaşlar kızda erkekte nefis taşıo böle bişe olmaz... şimdi ben bunu yazdığımda' sen öle düşünüosun sen sapıksın o zaman 'die cvplar gelebilir . ama bunu herkes kabullenmeli böle bişe olamaz kız veya erkek bir araya gelse onlar istemeselerde akıllarına başka şeyler gelebilir.heeeeeeeeeeee bu arada bu kavram yanlış anlaşılmasın...benim sözüm birlikte gezen tozan sonrada biz arkadaşız dienleredir işte bunlar kendilerini kandıran kişilerdir ... yoksa okulda, işte mecburiyetten dolayı arkadaşlarımız oluyo... ama biz onlarla arkadaşız die gezip tozmuoruz ..... söyleyeceklerim bu kadar anlayan anladıııııı...

kız çirkinse evet ama diğer türlü aslaaaaaaaaa

teknik olarak mümkün

evet teknik olarak mümkün yanlız erkeğin hadım kızında kısırlaştırılması gerekli. yada her ikisi içinde 80 yaş sonrası (gerçi istisnayı bozan dedelerimizde yok değil):)

Geri