Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakışıklı Bir Oğlan ve Güzel Bir Kız BirBirlerinden Hoşlanıyorlar ve Çok iyi Anlaşıyorlar. Ancak Arkadaş Kalma Taraftarılar Sizce Bunu başarabilirler mi?
şimdi hem olur hem olmaz.. onlara kalmış ben neler tanıdım yani niyetleri başka başka olan insanlarsa gayet iyi arkadaş olur ihtiyaç giderirler ama öbür türlü olmaz sanmıorum...
ikisi de hoşlanıyosa birbirinden niye sevgili olmuyolar ben onu anlamadım.. ha yani ailerler izin vermiosa kan davası fln varsa bilemem ama 1i hoşlanıo öbürü hoşlanmıyo veye ikisi de hoşlanmıyo durumunda olabilir
gayet tabi olabilirler...
arakdaş kalırlarsa aralarında hiç bşey eskimez hep yeni heycan olur...
ama sevgili olduklarında sorumluluklar stresler olur...
bence bir erkeğin düzgün bir kızla dostluğuda olmalıdır...
İlk başlarda iki tarafta arkadaşız triplerine girer. Bu durumu gören ve duyan herkese biz sadece arkadaşız derler klasik bilirsiniz. Ama bu fazla sürmez en fazla 1-2 ay içerisinde bu sahte arkadaşlık ve birbirlerine oynanan benden çok iyi arkadaş olur rollleri biter. İlişki moduna döner. Hiçbir zaman birbirlerinden hoşlanan iki karşı cins arkadaş olamaz. Çünkü bu bilime bile aykırıdır. Hormonel açıdan. Yani imkansızdır. Yalan mı??? arkadaşlar bir düşünün ve çevrenizdekilere bakıp kıyaslayın dediklerimi