Bir Kıza Alınabilecek En güZel Hediye nedir?

Bir kıza Alınabilecek en güzel hediye nedir?

• Kullanılan toplam oy
    167
ne Hediyesi Abicim Ben Ona Kalbimi Vermişim Yetmezmi :)

gül tabikide güzl bir hediye ama çok sade ve klasik bence. yani kzlar tabikide senin moralini bozmamak için çok güzel teşekkür ederim bundan iisi olamaz dese de .... :D içlerinden geçtiği cümleler kayıptır.

Bir öpücük de yete bilir,
Cesedinizi de isteye bilir kızına göre değişir.

Abim sevdiği kıza kızın boyunun 2 kat büyükLüğünde bir ayı aLdı,
İstanbuLdan İzmire ayağına götürdü,Sonrası mı,Fiyasko
Msn'inde biLe yok
Bu demekçten ne anLıyoruz,Kıza boyundan büyük hediyeLer aLmayın,
Ters tepki yapıyor :)

Tabiki 1 demet gül.

Dijital Resim Çerçevesi aL ikinizin Resimlerini İçine at :D Bazı Modelleri Mp3de Çalıyor. Bide Sewdiginiz Şarkıları At :D ResimLer Geçerken Mp3 Calar :D Cok Güzel oLuor :D

bir kiz olarak cevap veriyorum lütfen dikkate aliniz
ehem ehem
kizla samimiyetine göre sirasiyla hepsinin yeri ve zamani var bu saydiklarinin o yüzden ben hepsini sectim :)

1: Gül
7:Küpe-Toka-Kolye-Bileklik Türü aksesuarlar
3:Kalp yastık
6:SAdece Sevgim ve Aşkım Ona verilecek En güzel Hediyedir diyenler
4:Oyuncak ayı(XXL olanlarından)
5:Resminin Üzerinde SAna Aşıgım Yazan Poster
2:Tektaş Yüzük

evlenme teklifi icin tek tas yüzük verin, niyetiniz yoksa sakin ha yanlis anlasilirsiniz :D

Bunun üstüne cevap yazılmaz bence :D:D:durdurun

Ne aLırsan aL bigün denizin dibini boyLıcak.O yüzden su yüzünde durabiLen hediyeLeri tercih etmekte fayda var ki, karşı taraf yoL aLdığında,aLdığınız hediye de umutLarınız gibi dipLeri öpmesin ;)

єĸση;4596018' Alıntı:
Ne aLırsan aL bigün denizin dibini boyLıcak.O yüzden su yüzünde durabiLen hediyeLeri tercih etmekte fayda var ki, karşı taraf yoL aLdığında,aLdığınız hediye de umutLarınız gibi dipLeri öpmesin ;)

abi biz denizli bir memlekette oturmuyoz biz napak:)

valla ben gül dedim ama benim verebilecegim en güzel hediye baska birsey, burada söylenmez :) :utan

Sevgim ve aşkım ona verilecek en güzel hediyedir bence :)

Geri