Bir Kız Sizi Nasıl Terk Etti...

bende son 2 hafta önce biten bi ilişkimden bahsediyim.çocukluk arkımı seviodum.nerden baksan 10 yaşımdan beri çocukken bile hoşlanıodum ama hiçbir zaman söliyemiordum.şimdi 20 yaşındayım 4 ay önce söledim cart curt bende istiorum ama bilmem ne ayakları yaşadık.en sonunda zamana bırakdık.istanbulda okuorum,ankaraya sırf onu görmek için gittim.bu kolayda olmadı yemeğimin yanına içecek almadım,hep yurtda tıkılı kaldım,hafta sonlarını zeytin peynir ekmekle geçirdim aç da gezdim sigaramıda almadım ama onun için hepsini seve seve yaptım.buluşduk gezdik eylendik istanbula geri döndüm.sölenen söz şu:ben istemiorum.
Saygı duyuyorum...:saf:

geçen sene 1 mart da terketti 2 martta doğum günümdü 18 mart da 2. yıl dönümümüz olucaktı... olmadı :saf: şimdi canı sağolsun diyorum zaman herşeyin ilacı çünkü...
:cool:

Sevdiğim kız başkasını seviomus gitti 2-3 hafta sokundan cıkamadım :(:( Şimdi iyiyim ama :D

Allah baba Acısın Bize bos yere kızlar Seytandan önce yaratılmamıs dimi Evet sadece 10 kişimi terk edildi butun erkekler hayatları boyunca bir kez terk edilmiştir... dimi hadi anlatın bakalım dinliyelim sonra kadınlara karsı bir grub gurarız Aldatma SAnatı diye birde kitap yazdın mı superrrr olur mazallah satıs rekorları bile kırarız köse oluruz .. dimi .....

ayıptır sorması şimdi bu konunun kızlarda ne işi var:eek: biz bişi yazamıoruz bile:eek:

ben diyorum ki :)
neyse ben bişi demiyim bu konuda atarlar içeri :S

valla kardeş 24 temmuzdu hiç unutmuyom babam vefat edeli 1 ay olmamıştı babam öldüğünde ikimiz beraber ağlamıştık vebaba 24 temmuz günü arayıp seni sevdiğimi sanmışım deyip ayrılcam dedi ne ağlamıştım o zaman beaa ve ertesi gün pişman olup tekrar aradı ama bendeki o histen bişey kalmamıştııı ama sonra o beni istemedi şimdi anası para uğruna zengin birine verdi vee hiç mutlu değil ve hala onu seviyom ama yüzüne bakamıyommm çok kötü bişeyy ALLAH kimseye aşk acısı vermesin kardeşşş çok kötüüüüüü

Geri