Bir Kız Sizi Nasıl Terk Etti...

ExCTaZiii

Banned
Reaction score
0
13 Subat Günü Bir Mesaj Geldi Özür dilerim Dedi Ve benim onca hayalim 14 subat için aldıgım yüzük ve kendi kendime sabahlara kadar dusundugum seyler bir anda yıkıldı bilmiyorum bundan daha kötüsü olmazdı halen psikolijik bozukluk yasıyorum bu yüzden ve 14 subat gunu nu sildim hayatımda 14 subat yok artık benim için bilmiyorum baska arkadaşların basına benden daha kötüsü gelmiş oılabilir ama anlatın neller cıkacak kimlerin ne yaraları warki benden bile derin benden bile acıdıır...

Seninki Yine Iyiymiş Benimkini Anlatsam Roman Olur Atlattim Ama Aşk Acisini Kimseye Vermesin Rabbiim

gördü arabayı parayı s... oldu gitti

Şerefe ;)

ne iyisi be kardes kafama sıksalar daha iyiydi derbeder oldum gittim hayata isyankar oldum ve sebep yokken gitmesi daha da koydu be reis

Neden kızlar böyle yaparki anlamıyorum hayatın kanunu bumu insanlar neden acı cekmek zorunda ya neden aglamak zorundaki bilen warmı
bu dünyaya ne diye geldik

hiç bir kızın bunu yapmasına izin vermem...

gercekten kötü bir durum..Allah sabır versin

:( abicim bi kızı 4 kez evine götürdüm.kapısının önünde gözlerinin içine onu ne kadar sevdiğimi anlatacak kadar içten baktım.o da anlamıştı artık çünkü davranışlarım konuşamamam her şeyi anlatıyodu.yolda giderken söyledim.ne dedi biliyomusunuz:çıktııım var dedi.gerçekten de varmış.şimdi o şrfsizin önde gideni mi birisi bana söylesin yoksa haklımı????:(

sevdikce batıon salla yani... en iyisi sewmemek...

bende bi kızı cok seviyodum 2 ay boyunca köpeği oldum.sabah 7 de işe giderken yolunda bekledim.her gece ndn beni kabul etmior kabul etmediği gibi birde arkadaş kalmayı istior die ağlıodum.bana her seferinde ben seni senin beni sevdiğin kadar cok sevmiorum benimki sadece hoşlantı seni kırmak istemiorum diodu.bana sürekli eski sevgilisinden bahsedip karediodu:( bigün geldi ve kabul etti inanılmaz büyük bi sevinç yaşadım aylardan sonra ilk defa güldüğümü hatırlıodum.ilk defa arkadaslarla cıkmıştım 2 ay sonra.ve kız bana aşkım diodu bunu duymak cok güseldi.ve kabul ettiğinin ertesi günü "özür dilerim hatamın farkındayım ben sana ve sevgine layık olamam başlamadan bitirmek en doğrusu" die bi mesaj gelmişti o gün çok ağladım ama sonra değmiyceğini anladım çünkü o msjı yolladığı günün akşamı kadıköyde başka bi cocukla gördüm bu dünyanın cilesi bitmez arkadaslar kız olayına fazla kafayı takmayın hele o sizi takmıosa!

iSpiYonCu' Alıntı:
sevdikce batıon salla yani... en iyisi sewmemek...

seven s..., s.... sevilir :)

4 S kuralı olm bunu bilmeyenler varsa kınıyorum kınnnnnnnnnn :saf:

şimdi o şrfsizin önde gideni mi birisi bana söylesin yoksa haklımı????

kafam suanda hernekadar cakır olksada aynen o bahsettıgınden...

bvasımdan oyle olaylar gectıkı o bacım dedıgımız goz bebegımız dedıgımız kısıler okızlar oyle arkjamızdan verdularkı..bızı dusmana satılar...sımdı bende kural budur..ben dost ıcın kas.r satarım..onlar k.sar ıcın dost satarlar...ne kızlr var arkadaslar suadan kafam cakır anlatsamda anlatamam belki birgın dostlar belki bri gun...

By CaPTaiN' Alıntı:
gördü arabayı parayı s... oldu gitti

Şerefe ;)

lem captain az çakal adam deilsin ha :)

merak etmeyin bana da kız 3 kere tekme attı.... :ban: lasak ?? :eek:ut:

takmıyacaksın böyle şeyleri..
yenisini bulursun...
durumunu tahmin edebiliyorum..
tıkabasa yedin ve üstüne gazoz içtin
üzerinde bi agırlık var
puflayıp duruyosun
ha gayret azdaha azdaha
gegirdinmi bu acıdan kurtulucan emin ol
rahat ol sadece
gegir ve
derin bi ohh çek..

nedemek istedigimi anlayacaksın..;!

oo dostum harbiden ii teselli ettin ;)

eyw.

yavuzunbilgi' Alıntı:
:( abicim bi kızı 4 kez evine götürdüm.kapısının önünde gözlerinin içine onu ne kadar sevdiğimi anlatacak kadar içten baktım.o da anlamıştı artık çünkü davranışlarım konuşamamam her şeyi anlatıyodu.yolda giderken söyledim.ne dedi biliyomusunuz:çıktııım var dedi.gerçekten de varmış.şimdi o şrfsizin önde gideni mi birisi bana söylesin yoksa haklımı????:(

işin içinde bi parça şrfsizlik var gibime geldi.maden cıkdığı war neden senın onu 4 kere ewine bırakmana izin weriyor.bnm kız arkadasımı adamın biri ewine bırakacak ben o adamın alnını karıslarım + kız arkadasımda bana bişi sölemeden baska birisine kendisini ewe bıraktırıyorsa onun alnını 2 kere karıslarım..

mesleğimden dolayı ciddi bi ilişki yaşamaya korkuyorum açıkcası.bugune kdr terkedilmedim hep denizdeyken ayrıldık.sebepte aradaki mesafeler oldu.(ortak karardı bunlar çünkü sen orda elin kolun bağlı adamın zoruna gidior).bağışıklık kazandım artık koymuyor böle seyler..slm olsun eski sevgililere..

Denizcinin hali başka
Denizci doymaz aşka
Denizci bir sevdim mii
Denizci bırakmaz aslaa

(sewecek biri cıkmadı sanırım karsıma)

oranlama yaparsak çoğunlukda ben ayrıldım ama bi keresinde şamarı yemiştim..; ) ama sonra ağladı özür diledi ve ayrıldı:cool:

Geri