bir kız sevdiniz Aileniz Karşı çıktı Ne yaparsınız =))

bir kız sevdiniz Aileniz Karşı çıktı Ne yaparsınız =))

• Kullanılan toplam oy
    115
Kızın ne düşündüğüne baglı =), oda istiosa ki istiodur istemeye gitmişimdir, eninde sonunda napar neder alırım o kızı, yoksa onlarda bende cok ugrasırım =). hele birde sorun maddiyattan dolayı ise o zmn iice bastırırım =)

dai nöyle polemikli konulara nie giriyosun hep :D

ailem karşı çıkmazdı benim :D olmadı yasak ilişki yaşardım derim bana yakışmaz :p

ailesinden bir kere isterim, kizinizi verdiniz verdiniz vermediniz kacira bilirimde kacirmiya bilirimde :) eyer istemeye gitdiysem zaten kizda istiyordur, ama sonucda ailesine mahcup olmasinida istemem. isi iyiye baglamak en guzeli :)

Saçından sürükliyerek Kaçırırım :sigara:

Kıza baqlı istiyosa kacırırdım hiç sorun olmaz seven adam için :D

valla suan yaptığım gibi alayına isyan çekerim

Ben mi yanlış okuyorum diye üç defa okudum ama doğru okuyormuşum. Kızın ailesi değil benim alilem karşı çıkıyor bu duruma.İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmam ama karşılaşırsamda annemin ve babamın sözünden çıkmam.İlk önce bir bildiği var derim sonrası ise işin en büyük yanı anne ve babamın sözünden çıkarak onları üzmüş olurum ve ahiretttede üzülen ben olurum.

Ben kızı seviyomda kız beni seviyo mu oda seviyorsa alayına isyan uleee elbette bi cözüm bulunur ama platonıc bir aşksa boşuna dövübmenin anlmı yokkk

Geri