Bir Kızı Kendine Baglama Yöntemleri!.. (alin size kiyak gectim):p

iSpiYonCu' Alıntı:
ahaha free olm kendin ettin kendin buldun ne diyem sana ;)
:(
falla öle oldu azcıq :sigara: :ter:

pasaklı bu kıyak deil de sanki biraz çelme takmak gibi gelio bana ama neyse öle olsun bakalım. Tavsiyem sakın denemeyin....

valla bu yöntemler işe yararmı tartışılır ama benim kız bunlara hayatta gelmez:):)
herseye rağman denemeye deger :)

ya başlııı görünce bende insafa geldi bize yardım edecek die düşündüm hee
sen git pasaklının ipiyle kuyuya in az kaldı dediğini yapıodum vala;Allah Korumuş

:p

en son kural kendi kurallarını kendin koy başkasına güvenmeeeeeeee

bence hiç bir işe yaramaz olduğun gibi görün yeter.+++

zuhahahah teşekkürler bu bilgiyle başardım bitanesini kaçırmayı :)

pasaklı tebrikler.. harikaydı..... uygulayın beyler... bende pasaklıya katılıyorum. ahahahahaha:) :)

gmze' Alıntı:
bence hiç bir işe yaramaz olduğun gibi görün yeter.+++

pasaklının tembihlerinin doğruluğu yukardaki alıntından bellidir.. itirazlar başlamış hemen...

işte kadın erkek dayanışması budur..
baş tacısın pasaklı tebrik ederim...
sitemizin diğer hanımları okuyun okuyun da örnek alın şu muhterem zatı...

Pasaklı Varmı Bir erkek Arkadaşın eğer Yoksa Ben Talibim ancak sana uyar bu özellikler :) ben bunu benim kıza yapsam benim canlı canlı gömer.. Ama En çok hoşuma giden fazla para harcama olayı. Ama Bende gururuma yediremem yanımdaki kızdan para almayı tövbe tövbe yoldan çıkartma bizi

pasaklı nın post arttırma çalışmalarından biri olmasın:D:Dnese bn cevap weriyim pasaklı nın söledii gibi:

ahahhaa ya nerden buluon bunları emeğine sağlık üstad!

Bak Bunlar Kesinlikle Doğru Olabilir Ben Bunların Tersini Uyguluyom Bi Türlü Olmuo Bunları Uygulayınca Kızlar Arayıp Duruyo Demekki Sorun Bende :p

bunların hepsi ayrılık sebebi :D

hehehe biz böyle yaparsak başımıza bela alırız belki manita bizi vurur:p

ne ayrılığı bee doğru bunlar arkadaşlar unutmayın
KAÇAN HER ZAMAN KOVALANIR!!
ben her zaman bunu bilirim bunu uygularım çok da işe yarıyo sen kendini kastıkça sewgilin senin üstüne düşüyo aman dikkat edin çünkü ayarını tutturmak gerek kaş yapayım derken göz çıkarmamak gerek ama......

Vallahi cnm bunlar bana yapılsa zannetmiyorum sağ kalsın:D

walla bne bunların içinden bi telofonu bide para istemeyi yapmıştım kız benim peşimi bırakmamıştı eski kız arkadaşım

Geri