Bir Kızı Kendine Baglama Yöntemleri!.. (alin size kiyak gectim):p

pasaklı

New member
Reaction score
0
1. Size gülümsediğini görebilmek için her şeyi yapabilecekmiş izlenimi verin.

2. Siz onu değilde o sizi bir yerlere çıkartsın. Fazla para harcamayın, hatta ödünç para isteyin.

3. Önceden randevu vermeyin.

4. iki veya üç hafta haber vermeden başka planlar pesinde koşun ve iki hafta sonra ansızın telefon edin ve nasıl olduğunu sorun.

5. Taptığınızı belli etmeyin. yedekte tutuyormuş izlenimi verin.

6. Arkadaşlarınızla çeşitli planlar yapın(gezi,sinema vb..) ama asla ondan kendinize eşlik etmesini istemeyin.

7. Bir akşam için program ayarlayın. Daha sonra gelemeyeceğinizi söyleen bir mesaj atın. hemen sizi arayacaktır.

8. Bütün telefonlarınız kapatın. Ancak ertesi güne iyi bir bahane bulun.

9. Onunla birlikteyken tedirgin davranın ve kendinize yeteri kadar zaman ayıramadığınızdan şikayet edin..
:p

hepsini yaptım kurtulamadım :)
euhehuehu

gerçekten yardımmı ediyosun yoksa

Bence bir ve dokuz hariç uygulamaya değer..! hahahahahha

heç bişiy yapmayın arakdaşlar kendiniz olun yetio test edildi onaylandı zate gerisi gelio siz pasaklıya bakmayın feminist o feminist sizin iilinizi istemio :p

bunları yapsam sefgilim beni öldürür bee :) ne bağlanması pasaklı abla resmen kızı sallama diyon :D ama en güzel yeri fazla para harcamamak :)

2. Siz onu değilde o sizi bir yerlere çıkartsın. Fazla para harcamayın, hatta ödünç para isteyin.

hahaha bu fena değil :)

ama yakışmaz yaw ben
rahat edemem

yaw falla diorm pasaqlı hepsi hatta faslası :D

CHI€F' Alıntı:
heç bişiy yapmayın arakdaşlar kendiniz olun yetio test edildi onaylandı zate gerisi gelio siz pasaklıya bakmayın feminist o feminist sizin iilinizi istemio :p

ya niye oyle diyon ben iyilik yapmayi severim siz deneyin su taktikleri gelin sonra tekrar konusalim :ter:

ben ufaktan ufaktan kaciyim :p

freemitnick' Alıntı:
yaw falla diorm pasaqlı hepsi hatta faslası :D
e zaten bu yontemler kizi baglamak icin diyorum ben size :p

PaSaKLI' Alıntı:
yardim etmeye calisiyorum tabi ki :ter: :mad:
bak bunu sölerken bile TAKİ Bİ demişsin ben hala inanamıyorum TABİ Kİ :p
ama yinede sağol ya kazandığımız bişi yokki kaybedecek bişi olsun denemeye değer yane

Te®Te®eN' Alıntı:
bak bunu sölerken bile TAKİ Bİ demişsin ben hala inanamıyorum TABİ Kİ :p
ama yinede sağol ya kazandığımız bişi yokki kaybedecek bişi olsun denemeye değer yane
eheuheu duzelttim :p
deneyin derim ben sonra gelin bida konusalim :sigara:

iSpiYonCu' Alıntı:
kizin ne oldugunu bilmiyosan bisiy diyemiyorum sana :)

Denedim gerçekten işe yarıyor..ama çevremde ki erkek oLan arkadaşLara yaptım nasıLda sevindiLer :)

bunlarla ugrasmayın eger Ki gördügünüzde yerınızden kıpırdayamıosanız kalbınızın sızden daha fazla hareket ettigini hissedip titremeye baslıosanız ıste onun ıcın ugrasın bunnar hıkaye... Kelin melhemi olsa kendi basına sürermiş hesabı :'

iSpiYonCu' Alıntı:
bunlarla ugrasmayın eger Ki gördügünüzde yerınızden kıpırdayamıosanız kalbınızın sızden daha fazla hareket ettigini hissedip titremeye baslıosanız ıste onun ıcın ugrasın bunnar hıkaye... Kelin melhemi olsa kendi basına sürermiş hesabı :'
hee... bide..
hiç birini yapmayıp bağlı biri varsa,
ve sende bunu elinden kaçırıyosan,
o zaman ne merhem, ne ilaç,
üstüne soğuk su asıl bana ihtiyaç :S:S

ahaha free olm kendin ettin kendin buldun ne diyem sana ;)

Geri