bir kısa ne hediye alınır

once alışwerişe gitmek lasım o kızla .Alışverişte tilki olmak lasım tabi bakalım nelere bakıyo neleri beğenmio hiç bişi almadan dönmekte lazım sonra hediye alabilmek için:D Daha sonra ne beğenmişse hatun ona göre alınır hediyesi ama bence kızlar genelde maddi değerinden çok (aslında kızına göre değişir ama iyi bi kız) manevi değeri olan şeyleri beğenir.

sımdı benım dıcegım yol bıraz deısık yaparmısın bılmem
ama harbı sevıosan bu kızı yap :D

+gıdıp kırtasıyeye o eskı model murekkep dolmalı kalemlerden alıosun.
+eskı zamanlrdan kalma mendıller olur bolee bılırsın ondan bul nı yerden yada ona benzer bısı

+ elıne bı jılet alıosun yada bıcak bısı kesıcı olcak parmagının bı yerını kesıosun
+ akıcak kanı murekkeblı kaleme dolduruosun ve o kalemle mendılın ustune senın romantıklıgıne kalmıs bı bıcımde atık bısıler yazcaksın

senı sevıyorum falan fılan KANLA :durdurun =)

R€B€L' Alıntı:

+eskı zamanlrdan kalma mendıller olur bolee bılırsın ondan bul nı yerden yada ona benzer bısı

+ elıne bı jılet alıosun yada bıcak bısı kesıcı olcak parmagının bı yerını kesıosun
+ akıcak kanı murekkeblı kaleme dolduruosun ve o kalemle mendılın ustune senın romantıklıgıne kalmıs bı bıcımde atık bısıler yazcaksın

sonrada kız mezarına hediye için teşekkür etmeye geliyo

bence ona hediye olarak en kalitelisinden bi çikolata al kadınlar çikolataya asla hayır demez eger hediyeyi begenmez terkederse karışmam 2. plan olarak çantasına ayrılırken bi çikolata daha at bekle o sana 1 saat içinde döner :D

fare şuleyemi alıcan ne alıcaksan al ama sakın pantolon alma anladın sen :durdurun
ben sana sölerim :goz:

1 adet güzelinden "saksı çiçeği" al.
Bi karta da "Aşkımız da bu çiçek gibi hep yeşil kalacak sevgilim." yaz.

veya size özel daha güzel kelimelerle anlat bu fikri..

güL gibi soLan bişey aLma bence kaLıcı oLsun baktıkca seni hatırLasın :goz:

H@YDUT' Alıntı:
benden mi ögrendin sen bunları rebel :durdurun
senden ne ogrencem lean ben bunu :durdurun :D

şirine' Alıntı:
sonrada kız mezarına hediye için teşekkür etmeye geliyo

sırıne bısı olmaz yahu bak solee sen maxımusa :biggrin oda sana bole tarıf ettıgım sekılde bısıler yapsın hedıye [dene bı bakalım yapıcakmı heheh]

zaten yapamam derse ayıp yahu 2 damla kanını akıtcak ıste senın ıcın :goz:

R€B€L' Alıntı:

PARMAGINI KESMEYE KORKANLAR ECZANEDEN ALSINLAR :clap :clap

Kopuk Dadı' Alıntı:
fare şuleyemi alıcan ne alıcaksan al ama sakın pantolon alma anladın sen :durdurun
ben sana sölerim :goz:

koptum bunlara ya saolasınız hediyeyi aldım bu arada herkese çok tsk ler

me|2w!sh!m' Alıntı:
aaaa Canım benim yaw ne gereq wardı hediyeye fLn uTandırıo$un benyy :utan :biggrin :biggrin :biggrin

hediye köpein olsun :)

Yaz da geliyor bence sen ona bi bikini al :D güneş kreminide unutma plajda sürersin :durdurun

fare madem hediyeyi aldın ne aldığınıda söle :)

Bilmiyorum sana yardımcı olurmu ama ;) Git bir Gümüşcüye Melissa.p yi bilirsin onun kıtabının basında olan kelebek var ve gumus + üzeri guzel taslarla dosenmiş cok sırın duruyor ;) butun kızların begenebılecegı bır hedıye :)) Sahsen 1.2 gun ıcınde ben alıyorum kız arkadasıma maddı olarak dersen fıyatı 30ytL gibi cuzzii bır fıyat :))

kardes maddi olarak pahalı bişe alma sen ona özel ve güzel bişeyler al mese 200 ytl lik bi altın yüzük alıcağına bi gül al ver yeterlidir yani madden değerli olmasın manen değerli olsun

Geri