Bir isteğim var..(A.mod isteği...)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
destekleriniz için çok sağolun arkadaşlar..yönetimin kararını bekliyorum..artık yapacak bişey yok beklemekten başka...siz yinede yorumlarınızı eksik etmeyin..hepinize teşekkürlerimi sunuyorum

Eğer bölüme ihtiyaç varsa +1

ii çalışmışsın bölümde ihtiyaç olduğu düşünülürse +1

Guzel calısmaların var Bırkac gundur..Pek aktıf bolum değil orası..Eger 2. bı Moda ıhtıyac varsa olabilır +1

çok güzel çalışmışsın +1907 diyorum.....konuların çok güzel....

+1 hocam hayırlısı :)

paylaşımların çok işime yaradı benden +1 çıkar...kolay gelsin size

benden +1907 ..çünkü çok iyi çalışmış bir de .bi şarkıyı kaç gündür arıyordum burada buldum bu arkadaş paylaşmış çok makbule geçti valla....tekrar teşekkürler

bilirkişi' Alıntı:
benden +1907 ..çünkü çok iyi çalışmış bir de .bi şarkıyı kaç gündür arıyordum burada buldum bu arkadaş paylaşmış çok makbule geçti valla....tekrar teşekkürler

hangi şarkıyı arıyordun öyle..aklında bulunsun bulamadığın şarkıları bana pm at ya da istek bölümüne yaz sabit başlıktaki..elimden geldiğince yardımcı olurum ....tekrar yorumlar için sağolun...

+1 diyorum :)

ben senin asistan mod olmanı istiyorum duygusal bir insan olduğunuda biliyorum onun için şarkı sözleri bölümünü başarırsın
sana destegim sonsuz şimdiden hayırlı olsun

+1 neden oLmasın ki.
eksikLik varsa bu böLümde eLbet 1iLeri gerekLi bu böLüme ..

senın bu bolumu cok ıyı ıdare edebılecegını bıldıgım ıcın +1

yorumlarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar...son sözü bekliyorum.bana göre oranın düzene ihtiyacı var..pek ilgilenen arkadaş yok ..eğer ilgilenilirse çok güzel şeyler yapılabilir

heyet kararı vermiş biz de niye yok olmaz diyelim şimdi hadi hayırlısı +++++

hayırlı olsun chuckies bolumde guzel seyler yapmaya devam edıcegıne emınım

hayırlı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri