Bir Hackerın Vasiyeti

spy954

Banned
Reaction score
0
Hackerın Vasiyeti
Canımdan Çok Sevdiğim Sevgilim, Arkadaşlarım Ve Akrabalarım..! Bir Gün Olurda, Trojan Veya Başka Bir Nedenden Ötürü Vefat Edersem, Gerçekleştirilmesini Arzuladığım Hususlar Şunlardır :

1- Domaındlx'ten Almış Olduğum 100 Mb'lık Web Alanımı Sevgilime Bırakıyorum.

2- 50 E-Maıl Adresimi RedDevil'e Bırakıyorum.

3- Msn Listemdeki Kız Arkadaşlarımı babama Bırakıyorum.

4- Bilgisayarımdaki Hack Dokumanları J@CK@L'a Bırakıyorum.

5- Ses Kartım Ve Harddısk’imi, Reactor'e Bırakıyorum.

6- Download Etmek İçin Günlerce Uğraştığım Video, Mp3 Ve Java Scrıptlerimi hellboy726'a Bırakıyorum.

7- Bozuk Mouse’umu turk_hard'a Bırakıyorım

8- Monitörümü LaZiSH'a Bırakıyorum

9- Cd'lerimi Kimseye Bırakmıyorum, Onları Da Benimle Gömün!

10- KLavyemi KaRma'e bırakmak isterdim ama Laptop maLesef oLsun sökerde veririm hatta tamamını veriyim

11- Geçen Ay Gelen 60 Ytl'lik Telefon Faturamı, Ölene Kadar Ödeyememissem Geciktirmeden Ödeyin; Gözüm Açık Gitmeyim!..(o faturayıda angel_ina odesın)

12- Öldükten Birkaç Gün Sonra Eğer Sğz Kullanmayacaksanız; Züperonlıne, Hortnet, Makbanknet, Yamukbanknet, Çısbanknet, Vızvıznet Zartzurtnet Sınırsız İnternet Aboneliklerimi İptal Edin Ki, Gereksiz Yere Kredi Kartımdan Para Tahsil Edip Durmasınlar.

13- Emri Vaki Olduktan Sonra Bütün Gücünüzle Gayret Ederek, Enbokzirve100'deki Hitimi Arttırın Ve Beni Zirveye Taşıtın. Arttırmazsanız Öbür Dünyada İki Elim Yakanızdadır.

14- Beni Defnetmenizden Sonra Diğer Tarafta İmkan Bulur Bulmaz Derhal Onlıne Olacağım Ve Sizlerle Bağlantı Kurmaya Çalısacağım. Bu Yüzden Gecelerı Msn'de Onlıne Olun.

15- Az Önceki Şık Gerçekleşirse, Beni Arkadaş Listenize Ekleyın, Nankörlük Etmeyin, Yoksa Hacklerim.

16- Sevgilim, Sağda Solda Chat Yaptığını Duymayayım, Yoksa Hortlar Gelirim.

17- Mütemadiyen Benim Ruhumu Çağırmayı Deneyin ; Ey Ruh Geldinse 3 Maıl Yolla Deyin.

18- Gelmişsem Bilgisayarı Reset'leyin.

19- Ben Öldükten Sonra Web Sitesi Filan Yaparsanız Bana Da Lınk Verin. *Küfür Yasaktır* Kullanılanlara Ekleyin.(Admin Dark_Angel olsun modlarıda o belırlesın ben belırlemeyım ayıp olur)

20- Gözlerım Yavaş Yavaş Kapanmaya Başladı, Çabuk Söyleyın Bana Şu Anki, Hit Durumum Nedir?

21- Biraz Kenara Çekilin Şöyle, Ölmeden Önce Son Bir Kez Msn’de Chat Yapmak İstyorum.

22- Aah, Ölüyorum Galiba, Çabuk Soleyin Virüs’ü Kim Yolladı Bana , Öğrenin De Rahat Rahat Ölüyüm.. Söyleyin.... Küt!

Konuyu begendıysenız tesekkur butonu sag alt kosede :D Yarısı Calıntıdır Yarısı Kendi Emegim:D

ee bir hackerdanda böyle bir vasiyet beklenir ne diyelim ellerine sağlık..

güzel mişş...birde aşk şiiri vardı:goz: .....bu hackerlar çok yaratıcı oluyoo yahuuu:) :) :) :) :) thanks..

Kısaca bu adamı evınle pc sını bırlıkte mezara ole gomun bune be amma masraf cıkardı herıf :)=

baya güzel olmuş nede olsa hacker üretici olmak lazım :D

kendinmi yazdın yoksa sendemi buldun ama yinede emeğine sağlık

çok acıklıydı nayır nolamaz
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gerçektende güzeldiler..Ama sen yazmadın BElli..(ç)Alıntıdır :D
TşkLEr ;)

Adam oluyo ama bıze zarar en ıyısı pc + evını mezarına onunla bırlıkte gommek abıcım dunya kadar masraf cıktı

tamam alıntı ama bazıları alıntı hepsı deıl onun ıcın alıntıdır yazmadım ama sımdı yazarım cok ıstıyorsan hatta yazdım bıle

bide coder lerinkini bulmak lazim

dertli ölüm bu olsa gerek .. :p eline sağlık güzel olmuş.. :D

110 goruntuleme 11 tesekkur hadi tesekkuru sallayın bıraz emege saygın verınde yorum yapın tesekkur ısteyen mı var sızden yorum yapın oda yeter

koo dert etme yahu seninde yorum teşekkür istediğin şeye bak bu kadar sömürücü varken :D ne hacet

Geri