Bir gemide 100 kişi var, bunların 99`u katil 1`i masum. Siz o gemiyi batırır mısınız?

Bir gemide 100 kişi var, bunların 99`u katil 1`i masum. Siz o gemiyi batırır mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    174
BAtırırım ama bi kişi yi oldurdugum için bende katil olurmuyum acep :p:)

arkadaşlar mantık belli gemiyi batırırsanız sizde masum değil artık bir katil oluyorsunuz, hemde serbest dolaşan.

eğer 99 katili gidecekse bnece 1 masumun hiçbir zararı olmaz

kurunun yanında yasta yanar :D:D:D:d ne ısı varmıs orda baska yer bulamamısmı

ben batırmazdım. O masum insanı öldürmek müslümanlığa göre tüm insanlığı öldürmekle aynı.

batırmazdım. eğer batırırsam bende 100 kişinin katili olurdum.2 yanlış bir doğru eder mi?

zaten geminin 100 de 99 u katil o bir kişiyi sağ bırakırlarmı diyelimki bıraktılar karaya çıktıklarında bir sürü masum insan ölcek o yüzden gemilerine C4 kurup havaya uçmalarını seyretmek güzel olurdu o gemideki masun insanı sorarsanız şansına küssün :)

cevabı çok zor ama masum insan zor bulunur. o yüzden hayır.

bu anketi düzenleyen arkadaşın asıl gelmek isstediği nokta 1 kişi değil aslında bu soruda istenilen şey su hayatta karşımıza çıkan zorluklarla nasıl mücadele edebileceğimiz asıl vurgu bu

tekrar birilerini öldürmelerinimi beklicez.onlarca masumdansa bir masum feda olsun..

99 tanesi karaya çıkarsa neler yapar onun için batırırım zaten o masumda gitmiştir çoktan :)

Batırırsanız sizin o katillerden ne farkınız var o zaman.

Geri