Bir günde 2.5 milyon kez download

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Piyasaya sürüldüğü gün 2.5 milyon kez download edildi.

242h194.jpg

Merakla beklenen internet tarayıcı Firefox'ın yeni versiyonu olan Firefox 3.5 dün gece sorunsuz bir şekilde start aldı.

Eski versiyonundan daha hızlı ve daha kapasiteli yeni versiyon piyasaya sürüldüğü gece 2,5 milyon kez download (indirilen) edildi. Video ve müzik oynatabilme becerileri de çok daha geliştirilmiş olan Firefox 3.5'in, diğer bir özelliği de internette gezindiğiniz yerlerin izini arkanızda bırakmaması.

Firefox'dan ötesi boş. Özellikle eklentileriyle bu tarayıcı bir numara.

firefox online Internet Explorer ofline :D

internet explorer 8 diyorum gerisi hikaye.. tıkladığım anda google'! karşımda ama mozilla öyle değil tıklayıp 5-10 saniye bekliyorsun.

şahsen ie'den şaşmamak gerek diyorum

firefox üzerine tarayıcı tanımam. Yalnız neden yardım >>> güncellemeleri kontrol et dediğimde güncelleme bulmuyor, şimdi silip tekrar yüklemek mi gerekiyor yani?

internet explorer 8 diyorum gerisi hikaye.. tıkladığım anda google'! karşımda ama mozilla öyle değil tıklayıp 5-10 saniye bekliyorsun.

şahsen ie'den şaşmamak gerek diyorum

IE, tarayıcılar arasında en kötüsüdür. Girdiğin bir çok siteden bilgisayarına enfeksiyon kaptırır.

Mozilla Firefox iyidir; ancak ben Opera kullanıyorum. Biraz daha iyi. Hele Ubuntu'da, gözleri yormayan bir yazı tipi var ve çok şık.

IE, tarayıcılar arasında en kötüsüdür. Girdiğin bir çok siteden bilgisayarına enfeksiyon kaptırır.

Mozilla Firefox iyidir; ancak ben Opera kullanıyorum. Biraz daha iyi. Hele Ubuntu'da, gözleri yormayan bir yazı tipi var ve çok şık.

kaspersky kullandığım için enfeksiyon sorunu fazla olmuyor birde enfecsiyonun olduğu siteleri iyi biliyorum ona göre davranıyorum.

chrome'da popup'lar için çok güzel çözümler bulmuşlar bunu ie'de uygulasa tam süper olacak.

ilginç millet bunumu bekliyordu..kesin sitesi kilitlenmiştir

ben hiç birinden memnun değilim

yine en iyisi exploer amca bana görre

Geri