bir gün.......

GREAT İDEA

Banned
Reaction score
0
birgün bi çocuk internette boş boş dolanırken bireklama rastlamış BAZI ALIŞKANLIKLAR ZARARSIZDIR gireyimde biraz zaman geçsin demiş ve dolanırken mail hacking bölümlerni çko beğenmiş ve gece gündüz okumuş okumuş usta bi mail hack çi olmuş ..bir gün bi arkadsını msn sini hacklemiş ve orada dünyalar güzeli bi kız görmüş onada aşık olmuş aşkın yeri zamanı süreci olmaz derler ya ondan arkadasına gidip mailini keendisinin çaldığını vereceğini ama bir şartı olduğunu sölemiş arkadsı şartının n olduğunu sorduğunda şu kızla tanışmak istiyorum yaparsan bu kıyağı veririm şifreni arkadası kabul etmiş ve çocuk kızla tanışmışşş..ve oracıkta işi bağlayı vremiş neyse bunlar birbirini çok seviyormuş ama kızın şerefsiz lanet abisi kızın bi sevgilisi var diye kızın burnuyla kolunu KIRMIŞ ve aşkı için dünyayı yakacak yapamasa bile çok can yakacak çocuk sinirlenip gitmiş çocuğu bıçakla ağır yaralamış 1 gün nezarette yattıktan sonra YAŞ HADDİNDEN sıyrılmış işten ama kızda elinden gitmiş peşini bırakacakmı HAYIRR!!

İŞTE O ÇOCUK BENİM 17 YAŞINDAYIM
BENİMDE HİKAYEM BU AZ ANLATTIM AMA ÖZ OLSUN İSTEDİM

gülermisin ağlarmısın... inşallah birleşirsiniz kardeşim ne diyeyim :eek:

kardes maıl adresını versene cok duygulandım ya

vay arkaadaşım çok üzüldüm ya sana :(

Dostum gerçekten iç açıcı bir durum değil...Ama sabret dostum...Allah sabredenlerledir...

evet herşeyin hayırlısı kardeş.. allah yardımcın oldun..

ilginç bi o kadar sa güzel

Geri