bir gün herkes fenerbahçeli olacak işte isbatı!!!

evet arkadaşlar doğru 1 qün fenerbahçeli olabiliriz belki %0.000000..1 ama diğer qünler GALATASARALI olucaz :hhmanD

Saygısızlık yapmanın Lüzumu yok. Modluğu olmayan bos adamsa, en basta sen varsın demektir.

hiç bir user mod olarak başlamaz değilmi buda mod olmayan arkadaşların boş adam olduğunu göstermez:D
enemy bu işi beceremedi ona cevap verdim sadece yoksa mod olmak bana birşey sağlamz:durdurun

Bir Gün Herkes BEŞİKTAŞ'Lı oLmasın
Bırakın Bu AyrıcaLık Bizde KaLsın​

AnLayana​

tamam da atamızı bize geri verin (gif e dikkat)
Atatürk fenerbahçelidir beşiktaşlı deil
elimde belge var:durdurun
540m2iu.jpg

Boş adamlar eheh güzel söz enemy ama ben boş olduğumu düşünmüyorum.. :goz:

Diğer arkadaşlarımda boş olduklarını düşünmüyorum.. Ayrıca seninde..

iyi hoş güzel yakalamışsın ama burada her tarafta Realist gibi Lazish gibi ne bileyim FoFeR gibi değildir konu sahibi arkadaş =) Objektif olmaya bakmazlar.. Çekememezlik,sindirememezlik,kıskançlık,kendini hor görme duygusu üst düzey arkadaşlarımızda vardır.. Mesajlara bakılırsa anlaşılıyor.. Hani diyeceğim şu ki konu boşuna açılmıştır.. Ama Fenerbahçe'li olmak boş bir iş değildir, boş adam olmadığımız gibi..

Boş adamlar eheh güzel söz enemy ama ben boş olduğumu düşünmüyorum.. :goz:

Diğer arkadaşlarımda boş olduklarını düşünmüyorum.. Ayrıca seninde..

iyi hoş güzel yakalamışsın ama burada her tarafta Realist gibi Lazish gibi ne bileyim FoFeR gibi değildir konu sahibi arkadaş =) Objektif olmaya bakmazlar.. Çekememezlik,sindirememezlik,kıskançlık,kendini hor görme duygusu üst düzey arkadaşlarımızda vardır.. Mesajlara bakılırsa anlaşılıyor.. Hani diyeceğim şu ki konu boşuna açılmıştır.. Ama Fenerbahçe'li olmak boş bir iş değildir, boş adam olmadığımız gibi..

çok iyi açıklamışsın ben çoğu kişiyi burada ciddiye bile almam :durdurun
hadi kolay gelsin:D

kardesim bunun ayrı bi onemi var sen yenisin bilmiyon galiba???

bir arkadas 1903 u yakalamıştı 1907 yi yakalayın da goreyim falan demişti o yüzden onemli bu...o yuzden arkadası kutlarım..

paintte çok kolay şekilde çizebilirim onu masum :D
hani arkadaşa paintte çizdi demiyorum doğrudur yakalamıştır gerçekten ama paintlede yapılabilir :)

bütün fenerbahçelilerde böyle komplexler ve boş işlerle uğraşma huyu var herhalde :D

başkanlarıda öyle :D

Geri