bir estetik harikası(serkan çetin)

Bacaklarınız orantısı gayet normal, eğer daha az geliştirseydi vüdut orantısı çok kötü görnürdü.
BEYLER BU ARADA BEN DE BODY LE UĞRAŞIYORUM AMA BELİMİ SAKATLADIĞIMDAN DOLAYI FİZİK TEDAVİ GÖRÜYORUM VE ELİMDE ÇEŞİTLİ VÜCUT GELİŞTİRME DE KULLANILAN İLAÇLAR MEVCUT İLGİLENEN OLUR MU Kİ:eek:
YENİ KONU AÇSAM NASIL OLUR

fofer' Alıntı:
Bacaklarınız orantısı gayet normal, eğer daha az geliştirseydi vüdut orantısı çok kötü görnürdü.
BEYLER BU ARADA BEN DE BODY LE UĞRAŞIYORUM AMA BELİMİ SAKATLADIĞIMDAN DOLAYI FİZİK TEDAVİ GÖRÜYORUM VE ELİMDE ÇEŞİTLİ VÜCUT GELİŞTİRME DE KULLANILAN İLAÇLAR MEVCUT İLGİLENEN OLUR MU Kİ:eek:
YENİ KONU AÇSAM NASIL OLUR

ben de ilgileniyorum bodyle, hayrola nasıl sakatladın belini ilaç olayına mesafeliyim bi dönem toz kullandım şuan pek ihtiyaç duymuyorum

üst göğüs çalışırken oldu dostum. İlaç demeyil bence bunlara takwiye desek daha doğru olacaktır. Amino asit, bcaa, cretine monohidrat,l-carnitine,l-glutamine bunnarın hepsini kullanıyorum.zaten bunların çoğu vücut tarafından üretilen protein ve aminoasitler. zararını göremedim göreceğimi de sanmıyorum

ay bu adam manyakmı bencede gay bolumu açılsın:eek:
:)

göbek erkek adamın kasıdır,
artık bu makbül beyler sallayın ehueuhehu
ben çok faydasını gördüm :) mutluyum huzurluyum :)
kışın sıcak tutar:D

freemitnick' Alıntı:
göbek erkek adamın kasıdır,
artık bu makbül beyler sallayın ehueuhehu
ben çok faydasını gördüm :) mutluyum huzurluyum :)
kışın sıcak tutar:D
Abi göbek de iyi değil be ne ooo öle öğğğğhhh.
Sıcak tuttuğu doğru ama, Sağlık için iyi değil dostum.
EVİN BALKONLUSU, ERKEĞİN GÖBEKLİSİ
DİYORSUN HAAA:D :D

sizde kas görmemişsiniz adamı kıskanıyonız be böyle vücudum olması için neler yapmazdım :):):) baksana herifin sexiliğine

fofer' Alıntı:
Abi göbek de iyi değil be ne ooo öle öğğğğhhh.
Sıcak tuttuğu doğru ama, Sağlık için iyi değil dostum.
EVİN BALKONLUSU, ERKEĞİN GÖBEKLİSİ
DİYORSUN HAAA:D :D
o kadar büyük deil bea :)
türk üm doğruyum göbekliyim dedirtecek kadar :)
maksat temsil etmek :) fazla yok zati :)

Uykusuzhergece' Alıntı:
Zaten kas olan bölgede belli miktarda kıllar kaybolur, kaslar proteini kullandığı için kıl kökleri yeteri kadar beslenemez ve yokolurlar.

peki bu şaç içinde geçerlimi yani fazla çalışma saç köklerinin beslenmesine de engel teşkil ediyor mu?

bu ne yaw adam resmen meşe yaprağı gibi olmuş :) her yerinden damar fışkırıyo :D

Offf be Adama Bak Patlayacak Nerdeyse

idol için ii tercih olup olmadığı tartısılır.. :)

Geri