bir estetik harikası(serkan çetin)

GREAT İDEA

Banned
Reaction score
0
bu aralar body building e merak saldım işte bu adam benim idol üm

i9367_10.jpg

i9366_9.jpg

i9365_8.jpg

i9364_7.jpg

i9363_6.jpg

i9362_5.jpg

i9361_4.jpg

i9360_3.jpg

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
hemen gay bölümü açılsın
die başlık açıyorum ihtiyaç
var kardeşim HAHAHAHHA:)
ben bu adama hayranlıkla bakıyorum kendimden geçiyorum bakarken walla ,son zamanlarda bide her gördüğüm kızın yağ oranını falan hesaplamaya başladım gay miyim neyim :):):)

gay may farketmez hoşmuş adam ama fazla kılsız :) ayrıca biraz kilo verse iyi olur damar tıkanıklıgı felan olur allah muahahaha faza

benimde burda buna yakin bir arkadasim var ama bence bunun asirisida biraz fazla be. bu arada seninde eline saglik.

bu fazla abrtmiş olayı yakında patlar

rahat_rahat' Alıntı:
gay may farketmez hoşmuş adam ama fazla kılsız :) ayrıca biraz kilo verse iyi olur damar tıkanıklıgı felan olur allah muahahaha faza
şimdi bilimsel bir cevap vereyim:):)
kasların gelişmesinde ve işlevlerini yerine getirmesinde en büyük rol oynayan mineral proteindir , ve kıllar vücuttaki proteini fazlasıyla kullnıyor bunun için futbolculardada görebilirsin ayak kıllarını keserler ,çoğu sporcu bunu yapmak zorunda

Zaten kas olan bölgede belli miktarda kıllar kaybolur, kaslar proteini kullandığı için kıl kökleri yeteri kadar beslenemez ve yokolurlar.

Bende uğraştım bir ara bununla ama benim kick-box ağırlıklıydı
ayrıca bu arkadaş fazla abartmış, yarışma için yapılmamalı bence bu spor.

hoCa bu insan değiL..

bu adama benzemek hiç istemem o ne yaw öle kızı sevecem derken sıkıp öldürürsün walla.

resme bakınca gelişmemiş tek yeri kafası bence:)

biraz fazla olmuş sanki yaw..özellikle bacakları ve karın bölümü hiç hoş durmuyo..

ya bu fazla bızım zeki abi war o da böle garip bişi...

backları o hale getirmek çok saçma bence

Geri