bir dk.nızı alabilirmiyim ???

koko01

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar . kuzenimin laptopuna az önce win xp yükledim ..
yalnız hiç driver cd si yok..
aygıt yöneticisinden ses kartını tanıtacam. ayrıca video denetleyicisi (vga uyumlu) ve pcı basit iletişim denetleyicisi aygıtlarınıda tanıtmam gerekiyor.. yalnız burda bir problem var .. ses kartı ve diğer aygıtların markasını yada modelini nerden öğreneceğim .. internetten indirecem dreverlarını...
bilgisi olan varmı..????

leptopun arkasındada modeli yazar o modelı googlede arratırısan yada bıze soylersen yardımcı oluruz

everest ultimate 4.50 yi indir donanımların marka modelleri orda yazar... ona göre netten indir ;) destek istersen profilimden msn ekLe ;)

daha önce de bu tip bir cevabınıza rastladım ve denemek istedim ama bşaramadım
everest ultimate ile nasıl driver güncellenir
bu başlıkta caps destekli bir konu açman mümkün olursa
pek çok arkadaşla birlikte
minnettar kalırız eminim
iyi çalışmalar

arkadaslar.. ses kartını yukledım ... ekran ozellıkları gercek renk 32 bıt gostermesıne ragmen aygıt yonetıcısınde vıdeo denetleyıcısı(vga uyumlu ) bılınmeyen aygıt dıyor... bunu yuklemek zorundamıyım .. yuklemezsem oyunlarda sorun yaratırmı... zaten gercek renk 32 bıt gosterıyor... bunun ektrası nedır ??? ve pcı basıt ıletısım denetleyıcısı nedır ?

daha önce de bu tip bir cevabınıza rastladım ve denemek istedim ama bşaramadım
everest ultimate ile nasıl driver güncellenir
bu başlıkta caps destekli bir konu açman mümkün olursa
pek çok arkadaşla birlikte
minnettar kalırız eminim
iyi çalışmalar

driverLarı o everestLe anca marka modeLine bakaraq google de aratarak bulursun bunu kasdediorum ;)

arkadaslar.. ses kartını yukledım ... ekran ozellıkları gercek renk 32 bıt gostermesıne ragmen aygıt yonetıcısınde vıdeo denetleyıcısı(vga uyumlu ) bılınmeyen aygıt dıyor... bunu yuklemek zorundamıyım .. yuklemezsem oyunlarda sorun yaratırmı... zaten gercek renk 32 bıt gosterıyor... bunun ektrası nedır ??? ve pcı basıt ıletısım denetleyıcısı nedır ?

ekran kartının marka modeL yazar mısın?

evet resımler bunlar... arkadaslar 2 bılgısayar kullanıyorum suan .. o yuzden yavasım... modemın usb kablosunu bulamadım.. :S hattı bır o bılgısayara bır bu bılgısayara takıyorum.. yavas oldugum ıcın ozur....

biraz hızLı olursan sevinirim yatıcam cunku ;)

resimde işaretLi yere tıqLa orda marka ve modeL yazıo... onları buraya yazarsan sevinirim...

9pxf0h.jpg

Geri