biR dERdiM wAR!... yardııM..

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
eed bir derdim war..
,

anlatmaya başlıim ayrıntılarıyla..
2 saaat kadar önce evden çıktım..(tabı her zamanki gbi mal gibi yalnıs yalnıs dolaşmaya)sonra sahile doğru ilerlerken bi çoşku bi ses banvitspor un erdek teki basket sahasında..meğer basket turnuvası warmş..
-olm dhip sn en iisi git maçı izle..naapçan sahilde dolaşıp dierek girdim tel örgü kapılardan içeri..(üstü kapalı falan deil,zemin:beton,yerler de aralarında 1 cm kalmıyacak şekilde ''banvit'' amblemiyle boyalı..tek pota turnuva,3 e 3 maçlar yapılıo..nesse 10 dakkalık bi maçın ardından kızların maçı başladı..bnm ''derdim'' dediim masum görünümlü dünya tatlısı şeker mi şeker kız da turuncu formayı giyio..hemen dikkatmi çekti!..nsse maç oynandı falan..maç sırasında bnm ''derdim'' dediim masum görünümlü dünya tatlısı şeker mi şeker kız bi kaç sayı attı ve sonuçta 10 a 7 yendiler..emin deilim çünkü bnm ''derdim'' dediim masum görünümlü dünya tatlısı şeker mi şeker kıza bkmaktan skorboard a bakamadm..maçtan sonra takip edip ,gecenin karanlıından cesaret alarak konuşmak geldi aklıma..eet böle yapmalıydım..önce takip edecek ve en uygun yerde ona biraz konuşabilirmiis dierek açıljaktm..ama sonuçta kız...sürüler halinde dolaşan bi varlık..ark larıla çıktı sahadn bn biras takip ettm ama..nafile..öle dolaşıolardı..

sonuç:şmdi tahminimce yarın akşamda maçları war..bna nasıl tanışabileceiimi yarın saat 19.00 civarına kadar yazsn..kndi fkrinizi..ya çk tatlıı!!bu akşam uyuyamam bnn..

not: bnm ''derdim'' dediim masum görünümlü dünya tatlısı şeker mi şeker kız o bildiimis havalı-basketçi takınıp khasar lık yapan züppe gerizekalı aptal kızlardan deil..kesinlikle olamas...ona göre yorum yapın

hacı yaş grubu kac kızın... bide yarın bi incele bakalım hanı konustugu erkek warmı (erkek arkadası olabılcek potansıyel bakımından fılan ;) ) ondan sonra dedıgın gibi tatlı hanımhanımcık kızlardansa öle yolda cewirip tanısmak ısteyen erkeklere yuz wermezler... ha dersinki ben kendime güveniRİmm o zamnada konus ama kız enfazla arkadas olalım der buda sahada seLamlaşmaktan öteye gitmez.. basketten anlıoSan yarın erken gıt bı takıma gırmeye calıs.. kızın grubuyla fılan tanısırsın belkı bu sayede bölesi daha ii olur..

ya svmem basketi..arada bir oynuorz öle ark lar arasında ama yane ii deil fazla..en azından ii denecek kadar deil..bn o kızın basketiyle ilgilenmiorm..haklısın ya yolda çevirip konuşmak..maganda kaçabilir..ama başka bi çare de görünmüo ki..

yaş grubu da bnm yaşlarımda ya en fazla 16 dır(ssanmıorm,çnkü dier ark larından biri bnm eski sınıf arkadaşımdı..ama onla konuşmuom şansıma tüküreim ya)

ispiyoncunun dediğne katılıorm :) ama sen şimi kızın/kızların gitcei zamanda git.... yanına bi basket topu al... [yakından at ki basket girsin madem ii diilim diosun o kadar :)] kızı arada kes .... o sana bakıomu falan filan ...(sen ona bakarken o kızın arkadaşının sana bakması we senin o derdim dediin kıza sölemesi ii olur D: ) anladın galiba işalaa .... kesmeye deam et .... baktın ki o da sana bakıyo maç bitimde msn de dediimi yap :)

not :basket olayı yaramazsa msn de dediimi unutma :)

:ter: ne yazmışım öle bea

800. mesaj da sana D:

2. not : me|2w!sh!m sana diiil :goz: :D

olm işte arada tanıdıklar varmıs arkadasının eskı kız arkadası olması fılan..
ya ben senı tanıyorum galıba dıye gıt .. kız ya bende senı tanıorum der yada aa nerden der ;) ya sen bizim arkadasının adı neyse onu tanıyosun fılan dımı dıye gır ama o cocuktan cok bahsetme ne de olsa eskı erkek arkadası ;) aa naber cok deişmişsin ayagı yap cok merak lı oluo kızla nerden fılan derken olur biter ;) tanıs gel dewam taktıgını sonra anlatam :p :p

saol abi..bnu denicem..tabi sahaya alırlarsa..bn o arkadaş mujabbetine dikkat edicm..saolun..esmer den mervishim den pasaklı dan kızıl dan ha bi de gamshe _lee den de duymak isterdm ama..yoklar galiba..

iSpiYonCu' Alıntı:
olm işte arada tanıdıklar varmıs arkadasının eskı kız arkadası olması fılan..
ya ben senı tanıyorum galıba dıye gıt .. kız ya bende senı tanıorum der yada aa nerden der ;) ya sen bizim arkadasının adı neyse onu tanıyosun fılan dımı dıye gır ama o cocuktan cok bahsetme ne de olsa eskı erkek arkadası ;) aa naber cok deişmişsin ayagı yap cok merak lı oluo kızla nerden fılan derken olur biter ;) tanıs gel dewam taktıgını sonra anlatam :p :p

ben yazdıkları boşa yazdım galb ... bu lafa +1 bende deniim bari:cool:

olm bizim kızların kendısıne faydası yok :p bu arada msn lıstemdekılerden bahsedıom baskaları ustune alınmasın tanıdıklarımı dıom ;)

anot' Alıntı:
ispiyoncunun dediğne katılıorm :) ama sen şimi kızın/kızların gitcei zamanda git.... yanına bi basket topu al... [yakından at ki basket girsin madem ii diilim diosun o kadar :)] kızı arada kes .... o sana bakıomu falan filan ...(sen ona bakarken o kızın arkadaşının sana bakması we senin o derdim dediin kıza sölemesi ii olur D: ) anladın galiba işalaa .... kesmeye deam et .... baktın ki o da sana bakıyo maç bitimde msn de dediimi yap :)

not :basket olayı yaramazsa msn de dediimi unutma :)

:ter: ne yazmışım öle bea

800. mesaj da sana D:

bence ilk olarak bunu dene topu potaya atmasan bile kız anlar zaten biraz ilgin olduğunu ondan sonra kızın yanına toru sektirek onun yanına doğru usulca yaklaş. ordan işte dersin ben sizi dün izledim çok güzel oynuyosunuz. ne zamandır oynuyosunuz ayağına muhabbete gir kız senden etkilenirse o da konuşur senle ama kızı tırsıttırma yani direk atlama üzerine yavaş yavaş yaklaş akışına bırak. ;)

sen once o tatlı kızın bir arkadasıyla tanıs oylesi dah kolay olur ondan biraz bilgi al.erkek arkadası felan varmıymıs diye sonra erkek arkadası felan varsa dumur olup kalma.kendinden duyarsan daha cok uzulursun sana soylım ama baskasından duyarsan okadar etki etmez.olursada olmazsada kafana takma ama insallah olur senden iyisinimi bulacak:goz:

İşte ne güzel tanıdığın varmış, o tanıdık vasıtasıyla muhabbete gireceksin kızı yanlız yakalayım konuşuyum dersen 9 ay beklersin. Bu kız milletinde sürü psikolojisi vardır yalnız gezmezler....

lan olm git saati sor kıza ama seninde kolunda saat olsun ki nietini anlasın ki muhabbet açılsın gerisini artık senin yaratıcılığına kalmıs ispiyoncu abin gibi kelime oyunlarını biliosan alttan girer üstten çıkarsın halledersin ;)
he bi de o sorduun ablalarına sor bakiim ilaçları varmıymıs sürsünler baslarına :D:D:D

CHI€F' Alıntı:
lan olm git saati sor kıza ama seninde kolunda saat olsun ki nietini anlasın ki muhabbet açılsın gerisini artık senin yaratıcılığına kalmıs ispiyoncu abin gibi kelime oyunlarını biliosan alttan girer üstten çıkarsın halledersin ;)
he bi de o sorduun ablalarına sor bakiim ilaçları varmıymıs sürsünler baslarına :D:D:D
lan olm chief banada bi aklı ver:D:D

hadi ordan lan pis baykus senin serefsiz isini bilio olm

kızın numarasını al bana pm at ben konusur ayarlarım sana:):)

yada bu topicin linki al bi kağıda yazz,snra git kıza wer(accıx tanıstktan ismini sorduktan sonra),en son msj a da ismini yas sçs falan yaz renkli kalpli oda girsin baksn.....anaaa bu cocuk neler yapmıs falan der.....yapınca sööle ben bu msjı editliim de çakmasn hatun.......

edizkralll' Alıntı:
kızın numarasını al bana pm at ben konusur ayarlarım sana:):)

yada bu topicin linki al bi kağıda yazz,snra git kıza wer(accıx tanıstktan ismini sorduktan sonra),en son msj a da ismini yas sçs falan yaz renkli kalpli oda girsin baksn.....anaaa bu cocuk neler yapmıs falan der.....yapınca sööle ben bu msjı editliim de çakmasn hatun.......

bende bunu yapmışdım tutmuşdu da ama bu biraz riskli kız hep bunu yapmanı ister:sigara:

ya çk saolun..bn bgün yeni bşeler daa öğrendim...
kızın takımının adı: misket köfte..bugün maçları war..yenerlerse final oyncaklar..kızın lakabı iverson..yani baya baya bu işi blio..bi tek yaşı konusunda kesin bi istihvbarat yok..onu da maçtan önce öğrenicem..olmadı spikere sorarım kardeşim...keşke hh den biri olsaydı yaf:p

bu arada sabah bsket topunu aldım,ayağıma kuzenin t-mac lerini üstüme tracy formasını altıma da şortu gydim..gttim fkat saha boştu..bnde fikstüre bakan çocuklarla muabbet ettim..şansa bak hiçbiri tanımıo..sadece iverson olduunu biliolar..ya bi oılsa..bişeyi hiç bu kadar çok istediimi hatırlamıorm...

banvitspor diyerekten sevinç gösterilerine gir,gruba dal
bölelikle en azından ufakta olsa bi tanışıklılınıız olur ve en müsait anda saldır.. ;)

oha lazish!

saldır ne demek lan yuh lm defe..!

snn neden he yalnıs olduunu şmsiq daa ei anlıorm olm:p:p

ya şaka bi yana..tribünde o kadar çok kişi warrki bni duyması milyonda bir ihtimal..

ama bn denicem her yolu..ve dua edin finale kalsın..çünkü final 2 gün sonra yani zaman artıcak bnm için bn yine de bu akşam bitirmek istiorm..saol lazish ..

aH cHiSiL AH

Geri