Bir Dünya Kupası Daha Kaçıp Gitti [SiR ReaLiST]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
2002 Dünya Kupasın'da 3. OLduğumuzdan Bu Yana 2. Dünya Kupası'nı Da Boş Geçiyoruz...

Bu Gruptan En Kötü 2. Bitirmemiz OLması Gerekendi...

OLmadı, OLmayınca Fatih Terim'in İstifası İstendi HaLiyLe DoğaL Sebep Sonuç Hikayesi...

Çook EskiLerde Sevdiğimiz SanatçıLarın KasetLerini ALırdık, Kasedi Tekrar Tekrar DinLerdik, Başa Sarar Tekrar Tekrar DinLerdik...

İşte Şu Anda Yine Başa Sardık, Yine BaşLadığımız Noktadayız...

Bitmiş, GeLeceğe Hiçbir Umut Işığı Saçmayan, OyuncuLarımızın MiLLi Takım Oyuncusu Ruhunda OLmadıkLarı Bir MiLLi TakımLa Başbaşa KaLakaLdık...

Ne ALttan GeLen Çok Umut Verici Bir Genç NesiLimiz Var, Nede ELimizdeki Mevcut 25-30 Yaş Arasındaki TecrübeLi DiyebiLeceğimiz OyuncuLarımız O MiLLi Takım Oyuncusu OLabiLecek OLgunLukta Ve KüçükLere AbiLik YapabiLecek Kapasitede...

Fatih Terim 4 Senenin Sonunda Artık Yok...

Fatih Terim'in Bazı HareketLerini TopLumun Büyük Bir Kesimi Gibi Tasvip Etmesemde (Fatih Tekke, Gökdeniz Vs. OyuncuLarın AnLamsız Takıma ALınmayışı Ve Nedeninin AçıkLanmayışı Gibi Gibi Gibi SebepLerden, BunLarı ÇoğaLtmak Mümkün) İstikrardan Yana OLan Biriyim...

İstikrar Derken Nedir Bu İstikrar...

İLLaki Fatih Terim'in A MiLLi'de KaLması Demek DeğiL, 4 Sene Öncesinde MiLLi Takıma GeLdiğinde Yanında Getirdiği Ve Tüm MiLLi TakımLara YerLeştirdiği HocaLarı Ve BunLarın ÇaLışmaLarını, ProjeLerini, YaptıkLarını Veya YapacakLarı İşLerinin Bu İstifayLa Hepsi Çöpe Gitmiş OLmakta...

İş Sadece Fatih Terim'i A MiLLi'den YoLLamakLa Bitse, MeseLe Yok, İş Bu Kadar Basit DeğiL AsLında...

Yarın GeLecek Hocaya GeLince, Kim GeLirse GeLsin, Şu Aşamada Fark Etmez...

Tekrar Başa Sardık Çünkü Kasedi, Herşey Baştan YapıLacak FarkLı ŞekiLde YapıLanacak Herşey...

Zaten Her AnLamda Dibe Vurmuş Bir MiLLi Takımın İşe En Baştan BaşLayacağını Düşünmekse Şimdiden İştahımı Kaçırdı BiLe...

Birde Bugün %100 FutboL'da Güntekin Onay Maça GeLirken Arkadaşı Ona Bosna Kazandı, BeLçika'ya Verecem Ben Türkiye Maçında, İnşaLLah Gökhan GönüL SakatLanmaz Demiş...

Zaten Bu SözLer BiLe Bizim Neden Dünya Kupası'na Gitmemiş OLduğumuzun Bir Kanıtı...

Bizim İnsanımız BöyLe DeğiLdi, MiLLi Takımına Karşı, Çok Değiştik, Bazı DeğerLerimizi Kaybettik, Çok GeriLedik, Biz Bu Dünya Kupası'na Gidememe Durumunu, MaLesef HerşeyimizLe Hakettik...

[SiR ReaLiST]

Helal olsun doğru demişssin . . .

Ç0k doğru futbolcular istemezse teknik adamın yapabileceği fazla bişe y0k

Bence durum bu kadar vahim değiL. . .

daha 2012 ye çok var. . .

Doğru bir hoca seçimi iLe güzeL bir yapıLaşma iLe 2012 'ye rahat gideriz. . .

Kadro da düşündüğümüz kadar kötü değiL. . .

Forvet 'te : Semih , Sercan , MevLüt , HaLiL , F.Tekke , Nihat

Bu forvet hattı kötü değiL bence. . .

Ortasaha ya geLince: Arda , Emre , Nuri , M.TopaL , M.Sarp , Gökdeniz , Kazım , M.Topuz ,
Ceyhun , yusuf

Bu ortasahaya kimse kötü diyemez zaten. . .

Defans : H.BaLta , Gökhan GönüL , Servet , Gökhan Zan , İbrahim Kaş ,Emre Aşık ,Önder

Sdc defans mevkii nde biraz sıkıntı war. . .

KaLemiz zaten sağLam: VoLkan demireL kim ne derse desin süper KaLeci . . .

Sen eğer hocaysan MiLLi takımın başarısı senin kişiseL sorunLarından önemsiz se
başarı geLmez tabiki!!!!

Sen gökdeniz'i F.tekke'yi niye çağırmassın MiLLi takıma!

BunLar daha iLk akLıma geLenLer. . .

F.Terim'i hiç bir zaman beğenmedim beğenmicem. . .

MiLLi takımın başındada ErtuğruL SağLam'ı görmek isterim. . .

Eğer yabancı hoca oLacaksada Luce geLse hiç fena oLmaz. . .

zaman birlik olma zamanı terim de olsa o da bizim vatandaşımız iyisiyle kötüsüyle bizim
atacak - satacak halimiz yok bu bi gerçek

o yüzden yeni bir umutla ciddi bir çalışma ile 2012 hayal değil ...

ya bu batı bizim herşeyimizi bitirdi parayla karıyla ahlakımız çökünce milliyetçilikde bitti öyle olunca biz kupayı alsak ne almasak ne oldu

Dünya Kupasında Gidemeyen Milli Takımımız Değil;TERİMSPOR'dur...

Zaten Şu Dk.dan İtibaren Fatih Terim'i Sevende Sevmiyorum Diyecektir, Bu ALLah'ın Emri...

Saydığın İsimLerden 2012'de,

Forvette, Fatih Tekke 35, Nihat 33, Tuncay 30...

Orta Sahada, Emre BeLözoğLu 32, Gökdeniz 32, Yusuf 37...

Defansta, Servet Çetin 31, Emre Aşık 39...

OLacak...

Geride KaLan OyuncuLarında SağLam Bir Jenerasyon OLdukLarını Düşünmüyorum...

YerLi Teknik DirektörLerden Hiçbirinin Şu Anda MiLLi Takım İçin YeterLi Tecrübe Ve Güçte OLduğunu, MiLLi Takımımızın Yeniden YapıLanması AnLamında BaşarıLı OLacağını Düşünmüyorum, HeLe Yabancı HocaLardan BöyLe Bir YapıLanma OLabiLeceğine De Zaten İhmaL, İhtimaL Vermiyorum...

Tek Temennim Yeni GeLen Hocaya Da 6 Ay Sonrasında Gitmesi Yönünde SöyLemLerde BuLunuLmaması...

Eline Sağlık dai...

bu takım dünya kupasını gitmeyi haketmiyor..sadece terim değil hepsi istifa etsin...

Kardeşim Ellerine Sağlık.
Türk Milleti İşte Bunu Anlamıyor. İSTİKRAR.
Sanki Yeni Hoca Geldiğinde Biz Dünya Şampiyonu Olcakmışız Gibi Seviniyorlar.
Ama İstikrar Olmadan Başarıdan BAH-SE-Dİ-LE-MEZ.

Zaten Şu Dk.dan İtibaren Fatih Terim'i Sevende Sevmiyorum Diyecektir, Bu ALLah'ın Emri...

Saydığın İsimLerden 2012'de,

Forvette, Fatih Tekke 35, Nihat 33, Tuncay 30...

Orta Sahada, Emre BeLözoğLu 32, Gökdeniz 32, Yusuf 37...

Defansta, Servet Çetin 31, Emre Aşık 39...

OLacak...

Geride KaLan OyuncuLarında SağLam Bir Jenerasyon OLdukLarını Düşünmüyorum...

YerLi Teknik DirektörLerden Hiçbirinin Şu Anda MiLLi Takım İçin YeterLi Tecrübe Ve Güçte OLduğunu, MiLLi Takımımızın Yeniden YapıLanması AnLamında BaşarıLı OLacağını Düşünmüyorum, HeLe Yabancı HocaLardan BöyLe Bir YapıLanma OLabiLeceğine De Zaten İhmaL, İhtimaL Vermiyorum...

Tek Temennim Yeni GeLen Hocaya Da 6 Ay Sonrasında Gitmesi Yönünde SöyLemLerde BuLunuLmaması...

Kanka sadece bunLar değiL. . .

Genç oLarak da çok adam war. . .

Nuri Şahin , Arda Turan , Sercan YıLdırım, Gökhan GönüL , MevLüt , Hamit , ibrahim kaş

BunLar yaşLı adamLar değiL. . .

Daha da gençLeri Bekir irtegün f.bahçedeki furkan bjk taki batuhan

daha niceLeri var ve varoLacaktır!

G.Sarayda : aydın emre çoLak uğur

TÜRK FUTBOLU HER TURNUVAYA KATILACAK GÜÇTEDİR!!!

KATILAMIYORSA İYİ YÖNETİLEMİYORDUR!

BUNUN BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK!

Son Günlerde Hangi Forvet Fatih Tekke'nin Formunda?Ceyhun Milli Takım Performansı Göstermiş Gökdenizden Daha Mı İyi?Eren Derdiyok,Gökhan İnler(Ki Gökhan İnler Fenerbahçe'ye Denemeye Gelmiş Ve Beğenilmeyip Yollanmıştır)Gibi Genç Gurbetciler Niçin Alınmıyor Milli Takıma? "Her Gurbetciyi Takıma Alamayız"Dedi Biz Hepsini Al mı Dedik?

2006 Dünya Kupası Elemelerinde İsviçre Ön Eleme Maçında Gene Ceyhun Gibi Uzun Zaman Milli Takıma Girememiş Alpayı Alıp Daha 1.Dakika Olmadan Penaltıya Sebep Olmadımı?Takımı Zorbalığa Ateşlemedimi?Bunları Niye Çabuk Unuttunuz?

Ama Suçun Hepsi Terimde Değil Bu İşte Sorumluluk Alan Herkezin...

milli takımların başına geçip 4 yıldan fazlada zaman geçirip. İstikrarlı başarı gösteremiyorsan. Şapkanı alıp gideceksin. Kimse senin ismine karizmana bakmaz. İnsanlar başarı görmek ister. Traftar Yaptıkların için teşekkür eder ve haydi güle güle der. Ama 2-3 yıl sonra terim tekrar gelirse o da beni hiç şaşırtmaz doğrusu.

maçtan önce oğuz ne diyordu
-son iki maçı kazanmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz.

bumu mücadele hadi geçtim terimi, taktik anlayışı vs. Yaa sahadaki oyuncularda bir gıdım hırs istek yok. Bu ülkenin formasını giyiyorsan he durumda mücadeleni vereceksin. Taraftar her türlü takdir eder. ama yok ya. maçı adam gibi izlemedim bile sinirim bozuldu. İzlenecek birşey varmıydıki..

Kanka sadece bunLar değiL. . .

Genç oLarak da çok adam war. . .

Nuri Şahin , Arda Turan , Sercan YıLdırım, Gökhan GönüL , MevLüt , Hamit , ibrahim kaş

BunLar yaşLı adamLar değiL. . .

Daha da gençLeri Bekir irtegün f.bahçedeki furkan bjk taki batuhan

daha niceLeri var ve varoLacaktır!

G.Sarayda : aydın emre çoLak uğur

TÜRK FUTBOLU HER TURNUVAYA KATILACAK GÜÇTEDİR!!!

KATILAMIYORSA İYİ YÖNETİLEMİYORDUR!

BUNUN BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK!

Kanka Ben Senin Kadar İyimser DeğiLim Kimse Kusura Bakmasın Bu Konuda KatıLmıyorum...

Sadece Arda Var Gerisi Boş Şu Andaki GençLerden, Zaten OLacak OLan Adam Şimdiye Kadar OLurdu TakımLarımızda...

Messi, Jovetic Gibi AdamLar 18-19Larında Çıkıyor, Bizim AdamLarımız 19 Yaşında HaLa Tecrübesiz, HaLa Amatör, O Saydığın AdamLardan Bir 11 Yapsak, Adam Gibi Hiçbiri Bir Takım HaLinde Oynamayı BiLmiyor, Hepsi Kendine Topçu AnLatabiLiyormuyum, BunLar Tek Tek BakıLdığında GeLeceğe Ümit Veriyormuş Gibi Gözükmekteysede Bence Hiç Ümit Verici DeğiLLer, Zaten Yurt Dışında SağLam TakımLarda Oynayan Oyuncu Sayısı BiLe Her Sene Daha Da Düşüyor, Şu ÜLkede Yurt Dışına ÇıkarabiLeceğimiz Tek Arda Varsa ELbette GeLeceğe UmutLa Bakmam...

YerLi HocaLardan Kimsenin Kapasitesi OLmaması DoLayısıyLa Mecburen Yabancı Bir HocayLa AnLaşıLacak, Ki Yabancı Hoca YerLiLerin Kötü OLması Sonucuna Mütakip Tek Çıkış YoLu Ancak Bu Yabancı Adam Ne Uğraşır U15 - U16 - U17 - U18 MiLLi TakımLarını YapıLandırıp ALttan OyuncuLar ÇıkarmakLa...

O Sadece Hazır OyuncuLarı ALmaya Oynatmaya Bakacak, ALdığı Paraya Bakacak, Bizim GeLeceğimiz Onun Neyine AnLatabiLiyormuyum...

Yani YerLi Hoca Getirsen Şimdi Hepsi De Vizyonsuz, Tecrübesiz, Acemi Vs. Vs. Mevcut Kafa YapıLarıyLa Bizi 20 Sene Geriye GötürecekLerdir...

Yabancı GeLse Hepten Kötü Yukarıda BeLirttiğim SebepLerden, Yani Şu Aşamada Yukarı Tükürsen Bıyık, Aşağı Tükürsen SakaL Hesabı Bir Durumdayız...

Bu Durum Çok Bıçak Sırtı Bir Durum İşte, İnşaLLah Bu ALınan Karar MiLLi Takımımız Adına En İyisiyLe SonuçLansın ELbette...

Herşeyi KişiseL HusumetLerLe, Ahmet Başarısız OLdu, Gitsin, Hasan Başarısız OLdu Onu Da GöndereLim, Hadi Hans GeLsin, A O Da Başarısız OLdu, Onu Da SaLLayaLım, Bu Kafa YapısıyLa OLmaz...

DeğişmeLiyiz Artık BöyLe OLmaz, Herkesi Harca Harca OLmaz BöyLe...

Neyse Zaten OLan OLdu, FazLa Uzatmaya Da Gerek Yok, İnşaLLah Bu Kan Değişimi Sonucunda Kazanan MiLLi Takımımız OLur, Bu Konuda Ciddi ŞüpheLerim OLsa Da...

Geri