Bir Bulusma Düzenlesek mi ?

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar ;

Yine ben ve yine yeni bir bulusma =))

Hackhell'in bugünlerinde görüldügü kadarı ile eski üyelerden yoksun bir zaman geçiriyoruz.Forumun demirbaşları bir köşede..Ben derimki yapalım bir bulusma çekip cıkartalım demirbaşları bulundukları yerden..Hem Eski Hem Yeni üyelerimiz İç içe kaynaşmış bir durum olsun.Eski Hackhell'de Geri Gelsin.. Şuan fikir Aşamasında.Ama düzenledigimiz Zaman'da PAZAR günü olucaktır Bulusma..Yer Olarak'da İstanbul..Yorumlarınızı Bekliyorum...

Kimse geLmiyo La Visi GeLen oLursa ßiz ßurdayız Daima ;)

güzel oluyo tavsiye ederim = )

manigator amerika'da... vs vs vs demeyin bosuna :):):)

ayrıca artık eskisi gibi bulusmalarda toplanılma oLmuo...

nerde o eski günLer :laugh:

yönetim'den bir kac kisi gelse gene toplanım gösterilir aslında.Bakıcak adam voov react0r gelior veya zebani geliyor .. cıkıp gelicek,, bence bu bulusma tarzı aktivitelere baş aktör'ler olan yönetim'de destek vermeli =)

..єЯDєM..;5155857' Alıntı:

Mani Amerıkan dan mı gelecek =)

benimi kırcak ,, cıksın gelsin :D Hackhell icin bulusuyoruz ,, kendimiz icin degilki..

Gєηco;5155865' Alıntı:
buralarda bir smod dolaşıp duruyo reactörmü ne : )
o davet ederse geliriz belki : p

s.mod değil admin dikkatını çekerim :)

ayrıca buluşmalara 1 defa katılma şansım oldu gayet eğlenceliyydi fakat ilk ve son oldu

Beyler konunun fazla dısına cıktıgımızı zannediyorum.Sadece katılıcak arkadaslar ben gelebilirim derse iyi olur..Aksi takdir'de konu kapanmaya kadar gidebilir.

Merhaba Arkadaslar ;

Yine ben ve yine yeni bir bulusma =))

Hackhell'in bugünlerinde görüldügü kadarı ile eski üyelerden yoksun bir zaman geçiriyoruz.Forumun demirbaşları bir köşede..Ben derimki yapalım bir bulusma çekip cıkartalım demirbaşları bulundukları yerden..Hem Eski Hem Yeni üyelerimiz İç içe kaynaşmış bir durum olsun.Eski Hackhell'de Geri Gelsin.. Şuan fikir Aşamasında.Ama düzenledigimiz Zaman'da PAZAR günü olucaktır Bulusma..Yer Olarak'da İstanbul..Yorumlarınızı Bekliyorum...

türkiyenin en doğusunda bulunan tek üyenizim :D biraz zor gibi ama gerçekten sizler buluşup burada detayı dökerseniz seviniriz :D

olabilir arkadaşlar
bende gelebilirim

ta ist. biraz uzak deil mi :durdurun

hep istanbbul yahu :D birazda bandırma diyin biz organize edelim

Ben şu sıra izindeyim , yakın bi zamanda oLursa geLebiLirim.

Known gelmezse ben gelmem ona bi dürüm ısmarlıyacam anca öyle :D

Geri