Bir bağırdı, tam 443 tavuk öldü

J@CK@L

[ υηƒσяgιν&#11
Reaction score
0
Çin’de 4 yaşındaki çocuğun bağırması üzerine yüzlerce tavuk ölünce,

mahkeme çocuğun babasını 230 dolar tazminata mahkum etti.

tavukkucuk.jpg

Şaka değil, gerçek... Çin'de köpeğin havlamasından korkan bir çocuğun bağırmasıyla yüzlerce tavuğun öldüğü bildirildi.:durdurun
:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

Bu ilginç olay ülkenin doğusundaki Jiangsu eyaletinin Nanjing şehrinde meydana geldi.
Nanjing Sabah Postası gazetesinin haberine göre, gaz şişesi satan babasıyla bir köye giden 4 yaşındaki bir erkek çocuk,
köpeğin havlamasından korkup, kümesin bulunduğu pencerede uzun süre bağırarak ağladı. Ağlayınca da tam 443 tavuk bir anda öldü.

Tavukların sahibi çocuktan davacı oldu ve olay mahkemeye taşındı. Mahkeme, çocuğun beklenmedik anormal
bağırmasının kümesteki 443 tavuğun korkudan birbirini çiğneyerek ölmesine neden olduğu kararına vardı.

Karara göre çocuğun babası, tavukların sahibine 230 dolar (1,800 yuan) tazminat ödemeye mahkûm oldu.

kaynak

3,5 tan öLen hayvanlar serisine bunLarda katıLmış kuş sülalesi nasılsa..

Zuhahha..Çocuga Bak..Biz genelde BAgırıpta VAzo,cam kıranlar sanırdık TAvuk öldürende warmış :D

Demek Ben Bagirsam Tavuk Kitligi CIkcek :hhmanD

sesin kac oktav birader... yenı nesil pavarotti

Bence Kümeste Bir Problem Varmış. Tıklım Tıkış Olunca Birbirlerini Ezmişler...

bu ney beee???:D:D:Dehuehu cok guldum yaaa bu ınsanların sesı cok ınce heralde ondan:D:Dcam bardagı fılan bagırarak kırıo bu delıler:D

healy' Alıntı:
Arkadaşlar................yeni açılmış bi forum harika süper bnce girin tavsiye ederiim!

tam konuyuda bulmuşsun reklam yapmak için. o linki sil. reklam yapmak yasak.

sınırsız banlanırsın

Bağırmış allahtan ya ossursaydı ? :D :D :D

sadece başlığı okumam bile gülmeme yetti, ellerine sağlık jackal;
Bulunduğu Yer: Artık kendisi için atmayan bir kalbin en unutulan yerinde
bu arada bu yazı içimi çok kötü yaptı, umarım iisindir ..

Kafamı Yapıyorsunuz Lam
:D :D

443 tavuk o kadar paramı ediyo yani?o zaman ben hemen çinde tavuk ihrac edicem :D

Geri