bir aylık ömrüm kaldı hakkınızı helal edin:(

JoNeRR*

L![se]L!
Reaction score
0
GözlerimiN gözLerine değiDiği her aN akLımda.. Olu
arkadaşlar başımda çok büyük bi bela var
windows xp orjinal cd var bende ama ben 15-20 kere format attım bilgisayara:(
şimdi active edemiyorum bana bu hatayı veriyo ilk formattan sonra bi kaç ayar yaptığımız yerde bana bu hatayı verdi...
nz2dj5.jpg

daha sonra bilgisayarı açtım işte ekran kartı falan hepsini yükledim sonra bi daha active et dedim bu seferde bu hatayı verdi hata aynı ama:D
2us8j68.jpg

neyse işte ben ne yapabilirim orjinal cd var satın almıştık ama nasıl active edicem:(
nolurr yardım yoksa ve babam beni parçalar:D
yani 30 gün sonra ben yokummm:(
arkadaşlar lütfen çok acil 30 günde bir format atamam ne yapmam lazımmm..:melek

Arkadaş, bildiğim kadarı ile orijinal CD ile yükleme yaptığında maksimum 25 kez yükleme yapıp internet üzerinden ürünü etkinleştirebiliyorsun. 25 ten son etkinleştirme yapamıyor. Telefonla etkinleştirme seçeneğini seçip microsoftu telefonla ararsan (0800 211 39 39 ücretsiz numarası) müşteri temsilcisine bağlanıp ekrandaki numaralarını söylediğinde etkinleştirme numaralarını söylüyorlar. Ben de senin gibi 25 kez formatladım için bu şekilde ürünü etkinleştirebildim.

Arkadaş, bildiğim kadarı ile orijinal CD ile yükleme yaptığında maksimum 25 kez yükleme yapıp internet üzerinden ürünü etkinleştirebiliyorsun. 25 ten son etkinleştirme yapamıyor. Telefonla etkinleştirme seçeneğini seçip microsoftu telefonla ararsan (0800 211 39 39 ücretsiz numarası) müşteri temsilcisine bağlanıp ekrandaki numaralarını söylediğinde etkinleştirme numaralarını söylüyorlar. Ben de senin gibi 25 kez formatladım için bu şekilde ürünü etkinleştirebildim.

kardeş arıyıp active mi edicem diyim...

evet öyle arayıp active etmen gerekli yada crackli xp kullanacaksın :)

Bu durum hdd veya mainboard değişimindede oluşuyor .

25 kere format atmadan önce sistemi kurup driverleri yükledikten sonra sistem tıkır tıkır çalışıyorsa aktive etmek en iyisi.Activasyondan sonra sistem temizken acronis true image ile sistemin temiz bir imajını al ondan sonra bir problem çıkınca format atmadan bu imajı yükle.Tabi sistemde donanımsal değişiklikler yapıyorsan o zaman yeniden microsofta telefonla bağlanman gerekebilir.Lisanslı xp kullananan bu kadar dikene katlanır canım.Heheheeee

:D evet aramak gerekir kesinlikle arkadaşların da dediği gibi sistemdeki değişiklikleri farkedince gene aktif duruma geçiyor aynı Corpustaki gibi....

Mübarek korkuttun benide bir hastalık falan durumu var sandım.

vay be :saskin bizim çakma xp lerde hiç böyle bişi olmuyo :D:D

bulacan yada alıcan orginal bakıcan keyfine hehe:)

dostum hiç ugrasma ne gerek var bi turke yakısanı yap senın ne haddıne orjınal cd almak kacak güncelle yaw bulamazsan bna mail at bn sana veririm hadı by eemrah1 msn adresım

kardeşim bu tip sorunlar çıktığı zaman key değiştir....

bazı keylerin kurulum için ortalam süresi 100- hatta 200 olanları bile var

onlardan bir tanesi denk geldimi merak etme problem kalmaz.... orjinal kullanmak her zaman daha mantıklı en azından güncelleme gibi bir derdin yok o senin adına herşeyi yapıyor zaten

biyerden prof cd si bul ve home edition ı yükselt sorun çözülür

buradan da anlıyoruz ki orjinal kullanmak sağlığa zararlıymış

kamil o hata degılkı sana cdyı aldıgın verılen cd key yanı actıvasyon kodunu istiyo sen en ıyısı bılgısayara hıç yaklasma

Geri