infatuate
İstirahatte
.:CHECHEN:. adına ;
Şehid Muhammed Ashab GAGIYEW
Tarih: 10.04.2007
Yer : Irak/Bağdat
Lakab: Borz (Çeçence Kurt)
Birliği: Bağımsız Mücadele Milisleri
Dostu: Allah,Rasul,Kuran ve Kanas
“Kafirlerin gücü ancak pusu kurmaya yeter!!!”
“İnna Lillah ve İnna İleyhi Raciun”
Selamunaleyküm
Ne mutlu bana ailemden bir Şehid daha veriyorum İslam için.Önce Rahman sonra Kardeşi Ashab.Duyanlar Duymayanlara bildirsin Ashabda Rabbine döndü.Dürbününün ucundan yakaladığı köpekler Cehennemde kavrulurken O şuan Cennette Dostlarıyla birlikte.Müjdeler olsunki Bu kardeşiniz Rabbine döndü. 10 Nisan Salı günü Keskin Nişancı Borz pusuda son kez gülümsedi.Hani son diyorumya somut anlamda çünkü o gülümseyişi biz göremezken o ve kardeşleri aramızda.ŞEHİDLER ölmez sadece sizler onları göremezsiniz demişti Yüce Yaratıcı.Fazla söze hacet yok.Acımız,Şerefimizdir.O şerbeti Rabb bizede içirsin inşAllah.Mutlu ve Kutlu olsun.
Yakında aranıza döneceğim Allahın izniyle.O zamana kadar Allaha emanet olun.
“Bu yazıyı okuyanlar bilsinki o Kahramanlarla birlikte yürüdüm,aynı kaptan yemek aynı tastan su içtim.Okumayanlar bilsinki Ashablar,Muhammed Rahmanlar asla ölmeyecek,bitmeyecek.İnşAllah sıra bende…”
Rahmet ve Şefaat dileklerimle.
.:CHECHEN:. kardeşiniz.
Şehid Muhammed Ashab GAGIYEW
Tarih: 10.04.2007
Yer : Irak/Bağdat
Lakab: Borz (Çeçence Kurt)
Birliği: Bağımsız Mücadele Milisleri
Dostu: Allah,Rasul,Kuran ve Kanas
“Kafirlerin gücü ancak pusu kurmaya yeter!!!”
“İnna Lillah ve İnna İleyhi Raciun”
Selamunaleyküm
Ne mutlu bana ailemden bir Şehid daha veriyorum İslam için.Önce Rahman sonra Kardeşi Ashab.Duyanlar Duymayanlara bildirsin Ashabda Rabbine döndü.Dürbününün ucundan yakaladığı köpekler Cehennemde kavrulurken O şuan Cennette Dostlarıyla birlikte.Müjdeler olsunki Bu kardeşiniz Rabbine döndü. 10 Nisan Salı günü Keskin Nişancı Borz pusuda son kez gülümsedi.Hani son diyorumya somut anlamda çünkü o gülümseyişi biz göremezken o ve kardeşleri aramızda.ŞEHİDLER ölmez sadece sizler onları göremezsiniz demişti Yüce Yaratıcı.Fazla söze hacet yok.Acımız,Şerefimizdir.O şerbeti Rabb bizede içirsin inşAllah.Mutlu ve Kutlu olsun.
Yakında aranıza döneceğim Allahın izniyle.O zamana kadar Allaha emanet olun.
“Bu yazıyı okuyanlar bilsinki o Kahramanlarla birlikte yürüdüm,aynı kaptan yemek aynı tastan su içtim.Okumayanlar bilsinki Ashablar,Muhammed Rahmanlar asla ölmeyecek,bitmeyecek.İnşAllah sıra bende…”
Rahmet ve Şefaat dileklerimle.
.:CHECHEN:. kardeşiniz.