Bir şarhoşun Dilinden

enescakill

New member
Reaction score
0
Hayatin Kollarina Aci çekerek Buyudum Ben Yorgunlugumu Zamana Verdim Sadece Unutmak Içim çektiklerimi Olmadi Zaman Herkeze Yardim Ettiği Gibi Bana Yardim Etmedi Sadece Ben Oldum Kimse Yoktu Yanimda Acimda Mutlulugumda Yanimda Olanlar Yoktu Acimda Içime Attim Huznumu Kaleme Kagida Sarildim Yetmedi Kesmedi Beni Olmadi Yapmadim Herşeyim Tamam Di Ama Eksik Olan Neydi Bilmiyorum Zaman Içinde Kaybolmam Mi çekilenleri Unutamam Miydi Sorun Bilmeiyorum Aci çekmek Beni Ne Kadar Olgunlastirirdi Oturup Acimi çeksemiydim Yoksa Acima çare Mi Arasaydim Bilmeiyorum Olmuyordu Yine Yapamiyordumioyrum Kafa Mi Nede Rahatlatamiyorduma Acimi Neden Rahatlatamiyorum Tasiyomurdum Tenimden Baska Tenlere Keske Dogumum Kadar Temiz Olsaydim Acilarimla Arkadas Olmak Ve Arkadas Olmak Zor Du Benimi Cirilciplak Görmek Yalin ölumumu Yalin Yasamak Aska Tutunarak Yasamak Ey Ask Sen Ne Büyüksun Yoklugunda Bi Alem Warligin Bi Aci Ne Senle Oluyor Nede Sensiz Yasam Sensiz De Olmuyor Senlede Olmuyor Acilani çekemk Ayri Alem Sewgini Tatmak Ebedş Mutluluk Sarhoşlugunla Sewişmek Kendimizden Geçmek Için Mi Warsin Sen Sewgini Baskasiyla Paylasmak Mi Daha Agir Sewgisiz Yasamak Mi Sewdigini Zamanla Kaybetmek Mi Daha Zor Sewgisiz Olmak Mi Bunu Dusunuyorum Su An

Geri