Bir Şikayet !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

J@CK@L

[ υηƒσяgιν&#11
Altın Üye
Reaction score
0
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=219412 bu konuda başlık ismi yok diye çöpe yollanmış.Bu sadece bir örnek bunun gibi bir sürü konu var çöpe yollanan.
Ama bunu özellikle aldım. Çünkü yapılan paylaşımın şifresi hackhell.
Ama bu durum bence upload eden kişiye. yaptığı paylaşımın şifresini hackhell yapan birisine saygısızlıkdan başka bişey değil.
Bu konunun çöpe taşınmasını bırakın başlığın değiştirilip upload area bölümüne bile taşınması gerekir.

Bir bölümde mod olmak demek kurallara aykırı diye bir konuyu hemen çöpe yollamak olamaz ve olmamalı da. Konu eğer ki bölüm kurallarına uygun hale getirelemiyorsa çöpe taşınmalıddır. örneğin http://rapidshare.com/files/19018788/...........ly.rar.html bir konu açılmış ve download linki böyleyse kapatılması cok doğaldır. Ama başlığa 2 kelime yazmayıp konu kapatmak sadece bölüm modunun egosunu tatmin eder. hackhelle faydalı olması için yöneticiliğe getirilen kişinin sadece hackhelle yaptıgı bir zarar olmakdan ileri gitmez.

PAylaşımcılar az sömürücler cok dıyoruz ama yaptığı paylaşımın şifresini hackhell yapan bir paylaşımcıyada bu yapılırsa olan paylaşımcılarıda kaybederiz.

Bu konuyu yok bölüm başlıgına bildirseydin gibi boş mesajlarda görmek istemıyorum.
Kimse bölümün moduna kendisini şikayet etmez .

Başlıkta isim ve versiyon yazması bir kural. Ama şifresini hackhell yapan üyelere ayrı bi saygı duyarım, siteye bişeyler vermek istemesi iyi niyetini gösterir. Konu başlığına program ismi mod tarafından eklenebilirdi. Çünkü konunun içinde belirtmiş program ismini.

Ancak, eğer aynı üye uyarıldığı halde ısrarla yazmıyorsa ''her defasında'' mod eklemek zorundadır diye bişey yok. Assassin ın yorum yapacaktır bu konuda

Bölüm kurallarına uymayan bi konuyla geri dönüşüm kutusundaki bir konu benim gözümde aynı değerdedir..!

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=219550
İşte verdiğin linkteki konuyu kapattıktan sonra bölüm kurallarına uygun olarak aynısından tekrar açıldı ve konu şuan sabitte.!

Uyarıp başlığı editleme yöntemini daha önce çok denedim ama gördümki kimse uyarıları kaale almıyo,yani sonuç olumsuz..

Ayrıca o konuyu açan arkadaş kapatılan konudan kendine ders çıkarıp durumdan şikayetçi olmuyoken sana neoluyo onu anlamış deilim ben..??

AsS@SsiN' Alıntı:
Bölüm kurallarına uymayan bi konuyla geri dönüşüm kutusundaki bir konu benim gözümde aynı değerdedir..!

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=219550
İşte verdiğin linkteki konuyu kapattıktan sonra bölüm kurallarına uygun olarak aynısından tekrar açıldı ve konu şuan sabitte.!

Uyarıp başlığı editleme yöntemini daha önce çok denedim ama gördümki kimse uyarıları kaale almıyo,yani sonuç olumsuz..

Ayrıca o konuyu açan arkadaş kapatılan konudan kendine ders çıkarıp durumdan şikayetçi olmuyoken sana neoluyo onu anlamış deilim ben..??

Bana ne oluyo mu? sen daha üye değilken ben burda yöneticiydim.

Benim açtığım konuya yapılan değil bu forumda yapılan her türlü uygunsuz muamaleye karşıyım. Senin bulundugun durumu ciddiye almayarak böyle kafana göre konu kapatmandan şikayetçiyim bu kadar basit.

AsS@SsiN' Alıntı:

sikayet basLııı sadece kendini haksısLıa uurasmıs oLarak görenLer içn diiL .. sitede yanLıs giden bişi oLduunu gören her kişy topich acabiLir .. ki acmaLıdırda ...

+

her sikayet edene " SANA NE OLUYOR " diiceksek way haLimishe ...

adam görmüs biLdirmis sanane diorush aip ... choq aip ...

Mod arkadaş konunun kural dışı olunca kapatıdığını , sonra kurallara uygun şekilde açıldığını belirtmiş. Linki de vermiş. [düzeltilip açılan konu da aynı üyeye ait]

Başka vereceğiniz örnek yoksa kapatıcam konuyu

yani konuyu kapatan kişi
konuyu çöpden alarak sabitleyebilecek kadar kendini kötü hissetmiş ve sonra birde sana ne oluyo diyebiliyor .Bunu anlayışla karşıladım şimdi.:)

Fakat bundan sonra başlıkda isim belirtmek mecburidir diye şifresi hackhell olmayan konularında aynı muameliyi görüp çöpe gönderilmesini istemıyorum.
Eğer ki gönderilemeycekse konunun kapatılmasında benim için bir sakınca yok.
Ama yine konular çöpe gidecekse konu acık kalsın ve yorumları alalım.

Konu ayın 2 sin de yeniden açılmış, ve 2 sinde sabit yapılmış

22:24, 2nd Mar 2007 AsS@SsiN

yani bu şikayetten sonra değil. 3 gün önce

Bunu da ekleyeyim bilgi olarak

Programlar bölümünde başlıkta program ismi ve versiyonu yazmanın mecburi olması bence önemli bir kural

Ben ASsasin e dedim..NEden kapattın..YAni çok güzel bir paylaşım...
O da bana Çöp kutusundaki konudan farkı yok benim için dedi..BEn de kural kuraldır deyip BlueFly a söyledim..Blue hiç şikayet etmeden Konu başlıgının yanına Programın adını yazıp Tekrar açtı ve sorun halledildi..Üstüne de Assassin O konuyu sabitledi..
BEnce fazla büyütmemek gerekir...

J@cK@L kardeşimizin dediği çok doğru.

O uzun zaman buraya hizmet eden ve yeterli tecrubeye sahip biri. ö yüzden sana ne oluyor demek çok yanlış.Siz böyle söyledikçe insan buraya yaptıklarını hamallık gibi düşünmeye başlıyor(eski modlarınızdanda duydum) Yanı bu kadar hizmeti olmuş bir insana karşı saygı gösterilmeli.

hackhell.com a hizmet etme çabasında olan üyelere biraz daha tavizli davranılabilir.konuyu çöpe atmak yerine başlığı değiştiriverse belkı daha az zahmete girecek ama neyse herşey hh 'in istediği gibi olsun.

konular cok kolay we basitce silinio bazı konular uyarılmadan direk silinio gercekden adamın paylasım yapası gelmıo o andan sonra :saskin

Konu kural dışıysa uyarı beklemenize gerek kalmadan kilitlenir. Somut link vercekseniz ihbar hattından ulaştırın haklıysanız gereken yaıplacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri