bir öneri bir soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Helldorado

A Drinking Song
Reaction score
0

1) ilk önerim röportaj yapan ablaya olcak gercekten çok başarlı güzel röportajlar oluyor teşekkür ederiz kendisine ...şöyle bir önerim var forumdaki kişlerin istegine göre belirlense kimlerle bu ropörtajların olacagı ve 1 aylık program belli olsa forumdaki kişilerde size o kişiyle ilgili sorular yollasa sizde onlar arasında seçseniz yada imkanınız varsa hepsini sorsanız güzel olmaz mı...tabi işin geri planını bilmiyorum yorucu olur mu sizin için sadece bi öneri....

2) bu forumdaki özel mesajlar okunuyor mu muhtemelen hayırdır olacaktır cevabı ama teknik olarak bu mumkun mu mumkunse kimler okuyabilir bu özel mesajlarımızı mod,smod,admin gercekten merak ediyorum bunu

herkese iyi gecelr saygılar...

1-) olabilir ama gerçekten çok yorucu olur infa'ya bağlı..

2-) bnim bildiğim okuyamıyor başkaları

1' e bişe demicem
2'ye diyeceğim sadece admin'ler okuyabiliyor.

röp'ler bence gayet güzel

evet okuyabilir adminler

yanlış yere açmış olabilirim biraz daha kibar olabiirsin nereye açmalıydım söyleyim oaraya taşısınlar konuyu.....

Zaten İstek BaşLığı Var... Ordaki istekLere göre oLuyor ;) ( BiLdiğim kadarıyLa )

öncelikle önerin için tşk ederim ..

üyelerle röportajlar başlığının altında istek kısmı war (kim kimdir), istekler ordan yapılıabilir sonra gerçekleştirmeye çalışırım bende =)

bazı arkadaşlarımızın röportaj istekleri gerçek olamadı bu da benimle alakalı bi sorun deildir, pm atmışımdır olumlu yada olumsuz geri dönüş olmamıştır, 2. pm yada istektede tekrar bulunamam yapılan saygısızlıktan ötürü ..

sorulması istenen sorulara gelince, belirttiğiniz kişiyle birlikte sorulmasını istediğiniz soruyuda yazmanızda bi sakınca yok, mutlaka değerlendirmeye alınır =)

ii forumlar ..

smodlarda okuyabılıor sanırım : ))

Güzel bir öneri.

Özel mesajları da adminle ve smodlar okuyabiliyolar sanırım.

Adminin kendi insiyatifine kaLmış bişey okumak isterse okur smodda okur modda okur ama yetkisini verirse $u an $ahsen ßen okuyamıyorum merakta etmiyorum.. iLk soruyada infatuate cevap vermi$..

cLosed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri