Bir öneri ¿?

LoNeLY

New member
Reaction score
0
arkadaslar bir önerim olucak siteye bir chat falan kurulsa tabi vbchat olmasın da :D daha iyi olmaz mı herkes birbirini daha iyi tanır hemde guzel bir ortam olur ne dersiniz?

Vbchat ı dun gece kaldırdım zaten cok fazla regbet gorucegını sanmıyorum irc yide o yuzden iptal ettik... belkı ılerde tekrar acabılırız irc yi

Ne gerek war ya....

Chat oldumu bi ton sorun daha msn yüzünden bi ton insanla kawga ettim zaten..

Her zaman fazla samimiyet iyi değildir dostum...

Bosh wer...

yaw olsun olsun bende ıstıyom ırc mırc hehe soru botlarıda olsun ya mesela dünyanın en küçik ülkesi neresidir desin bot vatikan yazan kazansın bole zor sorularda ıpucuda versın mesala ..ti..n bız vatıkan oldugunu bulalım 5000 tane soru olsun hızlı yazan bılgılı olan kazansın olur demı sıyah melekcım arada bır reklamda verırsın alttan bazı alıskanlıklar zararsızdır dıye yapalım yapalım

aa monacım msn nasıl kullanmassın :)
irc chat olayıda şimdilik mantıksız...

chat, fazla yakınlık hep sorun doğuruyor, bi ton kavga vs. gerek yok böyle iyi : ]

en iisi yaa zaten msn de kullanmıcam boşuna baş ağrıtıyo .:)

sakin sakin hh de takılmak varken

euhe herkes msn den sıkayetcı ;) kullanmayın olm zorlamı bakın ben kullanıomuyum :p

GerEksiz :D bence HaCkHellde Gitmes Çok Ağı AbiLer Var:D:D

gıder gıder yaw ne var bole yakından yakından konusuruz sonra bulusuruz cay may ıcerız :)
hehe kımse chatlesdıgıyle bulusmadımı şok heycanlı oluyo ama kamera cıktı mertlık bozuldu demı gerek yok bulusmaya e bzde camlarımızı acarız gosterırız kalplerımızı olur olur acalım acalım irc.hackhell.com 6667 portlu zaten soru botu olcak ya ole odada muhabbet fazla olmaz bıde owner koyarız o bakar odaya bıde koruma botu kufuredenlerı bbanlar tabıı ya yapıyoz demİ ay lav yu ay lav yu

Sado ay lav yu botuda koyalım ne dersin..
Dark ilerleyen zamanlarda imkanım olursa vBulletin için
Flashchat eklentisi var güzel bişi onu koyacam foruma...

Geri