Bir Üsttekine, Ne Hediye aldın?

akvaryumu severim ben ey vallah

sanda benden bir adet kırmzı kıravat

Çığlık Maskesi :)

Davlumbaz :) O dumanı anca o çeker

modelini kendisinin beğendiği bi harley davidson'a hayır demez heralde..=)

topuklu ayakkabı mini etek ve tsırt alırdım..bıraz guzel kıyafetler gıyınmelı artık zamanı geldı:D:D:D

napcam ben leonardo tablosunu guzel bırsey al barı allam yha:( ben sana tırnak makası alııım tırnaklarını kes sonra annen baban kızmasın:))

özel manikür seti kullanıyorum tırnak makasını ne yapayım :tongue_smilie:

beethoven ın klask müziklerinden oluşan bir CD sini alayım :biggrin:

yaa gec su entel dantel ayakları..ben kabayım macoyum bana tesbıh al,takunyalı ayakkabı al ,altın kolye al...alalalala actırma benım agzımı XDXDXD ben sana toka alayım..sacların dagınık ıken guzel olmuyor..topla oyle gez :D

toplu sevmem dağının olacak rüzgarda ahenkle dans edecek(!) :saskin (blendax ın reklamı mıydı o :biggrin: ) :p

o zamannn :eek: pipo alayım :biggrin:

yha gece gece bıraz duygusala bagladım we bunun etkısıyle sunları yazıyorum usttekı:D:D sana bıraz neşe alırdım doya doya gul dıye,bıraz sevgı alırdım her zaman sevıl dıye,bıraz mutluluk alırdım cogu zaman mutlu ol dıye we bıraz da huzun alırdım öncekılerın kıymetını bıl dıye....nasıl olsa bunlar parayla almıyorum bunları bu yuzden herkse bunlardan alıyordum..Millet bendensınız xD ben balkonda bır sıgara ıceyım yatayım artık ama uykum yok yaf bu sınır bozucu neyse kısa kesıyorum cok uzattım XD ıyı geceler herkse....

bu otobusleri

Geri